Smiley, cucerit de o concurentă din Danemarca, în a şasea ediţie „Românii au talent“ FOTO

Smiley, cucerit de o concurentă din Danemarca, în a şasea ediţie „Românii au talent“ FOTO

Smiley este descântat, dar şi vrăjit în noua ediţie „Românii au talent“ FOTO Pro TV

„Românii au talent“ este locul în care emoţia şi distracţia se îmbină perfect, iar acest lucru va fi demonstrat şi vinerea aceasta, în cea de-a şasea ediţie a celui mai tare show de divertisment.

Ştiri pe aceeaşi temă

Smiley şi Pavel vor recunoaşte că au încredere totală unul în celălalt! Cei doi vor reuşi să o cucerească iremediabil pe o doamnă care scrie poezii, fiind surprinsă să vadă că România are băieţi atât de frumoşi. 

Însă prietenia lor cu concurenta va merge mai departe şi vor trece la fel de fel de glume, doamna îi va speria, le va face rugăciuni şi îi va descânta să „li se ducă spaima în pământ“ şi să rămână mereu curaţi şi luminaţi. Pe scenă, concurenta va face o nouă victimă: Florin Călinescu! 

Fiind atras ca un magnet, membrul juriului va merge pe scenă pentru a o susţine, dar îi va fi greu să scape.

Michael Jackson va urca pe scenă vineri, de la 20.30, şi va avea o reprezentaţie fabuloasă, cum rar au mai văzut juraţii. În culise, Pavel va încerca şi el mişcările regelui pop şi va fi susţinut de întreaga echipă în demersul său. „My luck is că I have părul brunet şi lung“, va spune prezentatorul. 

FOTO Pro TV 

O concurentă din Danemarca îi va copleşi pe Smiley şi Pavel cu frumuseţea ei. „Smiley o pupă a treia oară. Mă duc şi eu acolo“, va striga Florin Călinescu, nerăbdător să vadă cine se ascunde în culise. La finalul reprezentaţiei de pe scenă, concurenta va primi ciocolată, apă şi o prăjitură, pentru a avea o experienţă cât mai dulce la Românii au talent. „Ai nevoie de Smiley lângă tine să te simţi în siguranţă?“, o va întreba Andi. 

FOTO Pro TV 

Un concurent extraordinar, un om minunat şi un moment zdruncinant care le va face tututror pielea de găină! Nimeni nu se va aştepta la numărul prezentat de un băiat cu o poveste impresionantă, care va fi un exemplu de forţă, determinare, voinţă şi ambiţie pentru toţi. „Ce a fost asta?!?!?! George, tu ai o problemă?!“, „Mie mi se pare fantastic... Eşti un fenomen!!!“, „A fost o doză de curaj din partea ta şi o reuşită. Ai ceva special. E pur talent de la bunul Dumnezeu. Este apt de a urca pe orice scenă“, vor spune juraţii, uluiţi de reprezentaţie.

Vineri, de la 20.30, show-ul „Românii au talent“ revine cu o doză în plus de energie, talent la superlativ, bucurie, emoţie, replici şi reacţii care vor încânta.  

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările