Simona Gherghe pleacă de la Acces Direct după nouă ani. Cum şi-a motivat decizia: „Vine după multe nopţi de nesomn“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Simona Gherghe (42 de ani), care se află în concediu de maternitate, a anunţat că renunţă la „Acces direct“, emisiune pe care a prezentat-o la Antena 1 timp de nouă ani.

Simona Gherghe a anunţat oficial că nu va reveni la pupitrul emisiunii „Acces direct“, precizând că decizia îi aparţine în totalitate. În luna martie, vedeta a intrat în concediu de maternitate şi a fost înlocuită de Cristina Cioran. Momentan, postul nu a comunicat oficial dacă va continua colaborarea cu Cioran sau va apela la un alt prezentator. 

Simona Gherghe a pus hotărârea de a renunţa la emisiunea pe care a prezentat-o vreme de nouă ani pe seama faptului că simte nevoia unei schimbări. Ea a subliniat însă că nu va renunţa la televiziune şi că va reveni pe micile ecrane tot la Antena 1. 

„Dragii mei prieteni, misiunea mea la Acces Direct s-a încheiat. Decizia îmi aparţine în totalitate şi vine după multe nopţi de nesomn. Am intrat într-o altă etapă a vieţii mele şi simt nevoia unei schimbări. Au fost nouă ani plini, cu bune şi cu rele, în care am învăţat multe. Despre lume, despre viaţă, despre mine. Le mulţumesc colegilor care mi-au fost alături în tot acest timp. Şi le urez succes, în noul sezon, căci emisiunea merge mai departe. Cât despre mine, după aproape nouă ani de ştiri şi alţi nouă de divertisment şi news magazine, tot ce vă pot spune e că nu voi renunţa la televiziune. Este profesia mea, pasiunea mea! După cum ştiţi, acum sunt în concediu postnatal. De fapt, sunt a copiilor mei pentru încă o perioadă. Dar ne vom revedea în curând, la Antena 1!“, a scris Simona Gherghe pe Facebook. 

Simona Gherghe este căsătorită din 2018 cu Răzvan Săndulescu (43 de ani), de profesie consultant politic. Cei doi au împreună doi copii - o fetiţă în vârstă de doi ani şi un băieţel născut în mai 2019. 

TV



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite