Shurubel renunţă la radio după 10 ani. Care este motivul

Shurubel renunţă la radio după 10 ani. Care este motivul

Foto: Virgin Radio

Andrei Lăcătuş - cunoscut şi ca Shurubel - a luat decizia de a se lăsa de radio după 10 ani în acest domeniu, ultima sa emisiune având loc vineri, pe 17 iulie.

Ştiri pe aceeaşi temă

Invitat la interviurile Pagina de Media, Shurubel a vorbit despre decizia sa, motivul pentru care a ajuns la aceasta şi ce urmează: 

”Am decis ca ăsta să fie ultimul meu sezon de radio, iar când luăm vacanţă o să înceapă o perioadă de stat cu mine, de descoperit cine sunt şi ce sunt în stare să fac în drumul spre fericirea mea.

De învăţat să mă disciplinez singur, să mă motivez singur, să învăţ ce e comedia la nivel profesionist, să scriu scenarii, să dezvolt personaje, să filmez, să urc pe scenă la stand up comedy, poate chiar să scriu nişte piese hip-hop, de ce nu? Toată viaţa mi-am dorit să o fac. Să stau cu soţia, să mă văd cu prietenii pe care i-am neglijat, să stau cu familia”.

În ultima sa emisiune, care a avut loc vineri, Shurubel a fost sunat în direct chiar de concurenţă, realizatorii matinalului de la Kiss FM, Andrei Ciobanu şi Ionuţ Rusu. Momentul poate fi văzut mai jos.

Andrei Lăcătuş făcea parte din echipa radioului din 2010, când Virgin Radio se numea Radio 21. Echipa actuală a matinalului de la Virgin consta în Shurubel, Bogdan Ciudoiu şi Ionuţ Bodonea.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: