Show-ul „Am ceva să-ţi spun“ dărâmă zidurile dintre oameni la Antena 1

Show-ul
„Am ceva să-ţi
spun“ dărâmă zidurile dintre oameni la Antena 1

Sonia Simionov FOTO Antena 1

Sonia Simionov va fi din 1 octombrie, la Antena 1, gazda emisiunii „Am ceva să-ţi spun“, un show care va aduce în prim plan oameni care au trecut prin experienţe incredibile, dar şi vedete care vor sprijini poveştile acestora.

Ştiri pe aceeaşi temă

Cei care doresc să-şi reîntâlnească semenii cu care au pierdut legătura ori aceia care vor să încheie un conflict din viaţa lor şi au nevoie de sprijin în acest sens, oamenii plini de recunoştinţă faţă de cineva care le-a salvat ori schimbat viaţa, dar şi cei care, forţaţi de împrejurări, au comis fapte pentru care vor să-şi ceară iertare de la cei cărora le-au greşit o pot face în cadrul show-ului.

De asemenea, emisiunea „Am ceva să-ţi spun“ va prezenta şi poveştile emoţionante ale copiilor care le duc dorul părinţilor plecaţi la muncă, în străinătate, din dorinţa de a le oferi o viaţă mai bună celor rămaşi în ţară.

Nu în ultimul rând, vedetele vor fi parte din poveştile spuse aici, căci celebrităţile vor veni în platou să-şi pună sufletul pe tavă ori să sprijine povestea unui om obişnuit.

Surprizele vor condimenta show-ul „Am ceva să-ţi spun“, căci excursii visate, cursuri la care nu au avut niciodată acces, job-uri sau obiecte de care au neapărată nevoie le vor fi oferite în dar oamenilor obişnuiţi care vor îndrăzni să vină să-şi spună aici povestea.

Toţi aceia care vor păşi în platoul show-ului „Am ceva să-ţi spun“ o vor face cu un singur scop: să găsească o rezolvare, să îndepărteze zidul care s-a ridicat, în timp, între ei şi cei dragi.

„Am ceva să-ţi spun“ se bazează pe un format internaţional de mare succes, „C’e posta per te“, care se difuzează cu un succes răsunător, în Italia, de peste 15 ani.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările