Show-ul susţinut de Lady Gaga la Super Bowl, comentat intens pe reţelele sociale: câte mesaje s-au generat pe Twitter

Show-ul susţinut de Lady Gaga la Super Bowl, comentat intens pe reţelele sociale: câte mesaje s-au generat pe Twitter

Lady Gaga a avut un show impresionant la Super Bowl 2017 FOTO Hepta

Show-ul susţinut de Lady Gaga la Super Bowl 2017 a generat 5,1 milioane de mesaje pe Twitter, au anunţat, luni, reprezentanţii acestei reţele de socializare, citaţi de „The Hollywood Reporter“.

Ştiri pe aceeaşi temă

Potrivit Twitter, 2,2 milioane de mesaje au fost publicate pe această platformă de microblogging, conţinând referiri la show-ul susţinut de Lady Gaga, folosind hashtagul #PepsiHalftime, între orele locale 20.10 (03.10 ora României, n.r.) şi 20.30 (03.30 ora României, n.r.), în timpul transmisiunii live a recitalului vedetei pop.

Combinate, mesajele publicate pe Twitter înainte de debutul show-ului, în timpul acestuia şi în primele 10 minute după încheierea sa, numărul lor total a fost de 5,1 milioane. 

De asemenea, contul de Twitter artistei americane (@LadyGaga) a fost menţionat de 2,1 milioane de ori între orele locale 19.50 (02.50 ora României, n.r.) şi 20.40 (03.40 ora României, n.r.).

Cel mai comentat moment pe Twitter din recitalul vedetei pop a fost minutul în care show-ul ei s-a încheiat, la ora locală 20.27 (03.27 ora României, n.r.). Pe locurile următoare s-au aflat momentul în care Lady Gaga i-a salutat de pe scenă pe părinţii ei (ora locală 20.22 / 03.22 ora României) şi cel în care diva pop a deschis show-ul, coborând de pe acoperişul NRG Stadium din Houston într-un harnaşament de siguranţă (ora locală 20.15/ 03.15 ora României).

Setlistul cântăreţei a generat la rândul său numeroase mesaje pe Twitter, cele mai multe fiind asociate piesei „Bad Romance“, cântecul ce a închis recitalul. Pe locurile următoare s-au clasat mesajele care au inclus referiri la cântecele „Telephone“ şi „Born This Way“.

A 51-a ediţie Super Bowl a avut loc pe 5 februarie pe NRG Stadium din Houston şi a opus echipele de fotbal american  New England Patriots şi Atlanta Falcons.

Echipa New England Patriots a câştigat, duminică, pentru a cincea oară în istorie Super Bowl, impunându-se cu scorul de 34-28 în meciul de la Houston cu Atlanta Falcons, după ce a revenit spectaculos de la 3-28.

Super Bowl este cel mai urmărit eveniment la televiziunea americană, atrăgând peste 100 de milioane de telespectatori, şi este cel mai scump eveniment pentru firmele care doresc să îşi facă reclamă, acestea trebuind să plătească milioane de dolari pentru reclame de 30 de secunde.

Lady Gaga s-a aflat la a doua apariţie la finala campionatului de fotbal american, după ce în februarie 2016 a intonat imnul naţional. La ediţia din 2016, artiştii care au susţinut un recital în pauza finalei au fost Beyonce, Coldplay şi Bruno Mars.

Lady Gaga, pe numele său adevărat Stefani Joanne Angelina Germanotta, s-a născut pe 28 martie 1986. Şi-a început cariera muzicală în 2001, iar până în prezent a lansat cinci albume de studio. Artista, care a susţinut un concert la Bucureşti în 2012, a fost recompensată cu şase premii Grammy. 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările