Show-ul „Next Star“ revine la Antena 1 cu schimbări majore: aproape toţi membrii juriului au fost înlocuiţi

Show-ul „Next Star“ revine la Antena 1 cu schimbări majore: aproape toţi membrii juriului au fost înlocuiţi

Dan Negru se consideră un prezentator norocos FOTO Antena 1

„Next Star“, emisiunea pentru copii prezentată de Dan Negru, revine la Antena 1 cu modificări majore, una dintre ele fiind că juriul a fost schimbat aproape în totalitate.

Ştiri pe aceeaşi temă

Cel de-al şaselea sezon al show-ului „Next Star“ revine la Antena 1 din 11 februarie, de la ora 20.30. Noul capitol vine şi cu schimbări importante: formatul permite copiilor să-şi prezinte şi alte talente, pe lângă muzică, teatru şi dans, iar modul de votarea şi componenţa juriului au fost schimbate. 
 
Aşadar, noul format al emisiunii va permite copiilor talentaţi din mai multe domenii, nu doar la muzică, dans şi teatru, să-şi demonstreze în faţa juriului aptitudinile speciale. De asemenea, se va schimba modul de votare iar publicul, pe parcursul emisiunii,  îşi va vota favoritul pe care-l va putea trimite în finală. „Ce noroc am că ştiu încă de pe acum vedetele anilor 2030 – 2040! Imaginaţi-vă doar ce prezentator norocos ar fi fost cel care ar fi stat lângă Birlic la zece ani sau Dan Spătaru la şapte ani“, a declarat prezentatorul Dan Negru. 
 
next star
Dorian Popa, Pepe, Alina Eremia şi CRBL formează noul juriu al emisiunii Next Star FOTO Antena 1
 
În ceea ce priveşte juriul, Lora, Connectr-R, Maria Cârneci şi Vasile Muraru au fost înlocuiţi de Alina Eremia, Dorian Popa, CRBL, Pepe fiind singurul membru care şi-a păstrat locul la masa juriului. 
 
„Sunt cu adevărat onorat să fac parte din noul juriu «Next Star», format din oameni-emblemă ai momentului, ca Alina Eremia, Pepe si CRBL. Şi sunt sigur că cei de acasă vor fi trup şi suflet alături de noi într-o nouă călătorie în timp, înapoi, în copilărie“, crede cântăreţul Dorian Popa.
 
„Sunt bucuros că lucrez din nou cu copiii. Îi ştiu pe toţi colegii mei de juriu şi mă bazez foarte mult pe «Highlander-ul» Pepe. O să mă integrez, dar o să-mi spun şi punctul de vedere, atunci când va fi cazul. Cu siguranţă îl vom găsi pe «Next Star», dar vreau să văd şi să aud talent în stare pură, să văd pe scenă copii care au acel ceva. În viaţă ai o şansă, poate singura, şi trebuie folosită“, adaugă CRBL.
 
La rândul ei, Alina Eremia are aşteptări mari de la acest show destinat copiilor talentaţi: „La fiecare sezon, apar talente care reuşesc să te uimească. Sper ca în acest sezon să am ocazia să rămân în repetate rânduri «fără cuvinte». Le doresc mult succes viitoarelor mici vedete“.
 
„Este primul sezon în care intervine o mare schimbare şi sunt foarte curios să văd cum va fi. Mă aştept să fie un sezon cu o mai mare diversitate, să vină copii talentaţi din mai multe domenii şi, astfel, să se complice lucrurile şi mai tare la jurizare.  Aştept să le ofer copiilor talentaţi care vor veni la «Next Star» sfaturile şi şansele necesare şi să-i sprijin din toate punctele de vedere în aşa fel încât, peste ani, să mă mândresc cu faptul că au fost jurizaţi de mine şi de colegii mei şi că am făcut alegerea corectă“, conchide Pepe.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: