Sezonul şapte „Românii au talent“ stă să înceapă cu premiere: Pro TV schimbă regulile show-ului

Sezonul şapte „Românii au talent“ stă să înceapă cu premiere: Pro TV schimbă regulile show-ului

Andi Moisescu, Mihaela Rădulescu, Andra şi Florin Călinescu pregătesc surprize în noul sezon FOTO Pro TV

Sezonul şapte al show-ului „Românii au talent“ stă să înceapă, iar reprezentanţii Pro TV au transmis o serie de noutăţi cu privire la emisiune, care au în vedere schimbarea regulilor, cunoaşterea amănunţită a membrilor juriului şi ce posibili concurenţi se vor face remarcaţi.

Un sezon epic „Românii au talent“ este gata să înceapă la Pro TV! Showul de divertisment îi va surprinde complet pe telespectatori în cel de-al şaptelea sezon, care le va aduce tuturor un spectacol de zile mari, susţinut perfect de momentele inedite prezentate pe scenă, de comentariile savuroase ale celor patru membri ai juriului şi de incredibila energie a prezentatorilor Smiley şi Pavel Bartoş. 

Care sunt noutăţile sezonului şapte 

Distracţia şi emoţiile nebănuite vor intra în casele tuturor românilor în fiecare vineri seară! Iată câteva dintre elementele care demonstrează că sezonul şapte „Românii au talent“ nu trebuie ratat, arată reprezentanţii Pro TV.

•             Românii vor avea parte de foarte multe premiere în acest sezon, de la schimbarea regulilor show-ului până la concurenţii creativi care vor aduce pe scenă momente la care nimeni nu s-ar fi gândit.

•             Credeai că-i cunoşti pe cei patru memebri ai juriului, Andi Moisescu, Mihaela Rădulescu, Andra şi Florin Călinescu? Vei fi surprins să afli că lucrurile se schimbă radical în noul sezon „Românii au talent“, căci vei avea parte de foarte multe surprize de la masa juriului.

•             Telespectatorii vor fi mai aproape de concurenţi, le vor putea urmări pe drumul către scena talentului: la înscrieri, în culise, în momentul în care se pregătesc să intre pe scenă sau când primesc încurajări.

•             În acest sezon vom fi pe urmele membrilor juriului şi ale prezentatorilor şi vom vedea ce fac aceştia în pauze, cum se pregătesc şi cum îşi petrec timpul împreună.

•             Dacă în sezonul trecut Florin Călinescu avea dubii în legătură cu un talent prezentat pe scenă şi nu-l putea încadra într-un anumit tipar, în sezonul acesta, juratul îşi schimbă complet părerea şi, spre surprinderea tuturor, apasă butonul auriu pentru acelaşi talent, trimiţându-l direct în semifinale pe concurentul care îl va cuceri iremediabil.

•             Sezonul şapte va aduce şi primul câine zburător la „Românii au talent“, dar şi pompieri sau poliţişti dornici să cucerească publicul şi să demonstreze că merită să primească „DA“ din partea juraţilor.

•             Smiley şi Pavel Bartoş vor deveni regizori, scenarişti, coafezi şi vor răspunde întrebărilor telespectatorilor, ca de fiecare dată, cu talent. 

FOTO Pro TV 

„ Românii au talent“ revine în curând la Pro TV, cu un sezon plin distracţie, energie, vibraţie, emoţie, concurenţi care nu au renunţat niciun moment la visul lor şi îşi doresc să arate că talentul lor poate schimba mentalităţi şi cuceri o lume întreagă. 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările