Sezonul patru al serialului „House of Cards“ debutează în martie pe Netflix

Sezonul patru al serialului „House of Cards“ debutează în martie pe Netflix

Frank Underwood, interpretat de Kevin Spacey, şi-a lansat şi un site de promovare pentru viitorul sezon „House of Cards“ FOTO Captură

Serialul fenomen „House of Cards“ revine cu sezonul al patrulea, pe patru martie, pe platforma Netflix. Clipul de promovare a fost lansat în timpul dezbaterii republicanilor pentru nominalizarea la alegerile prezidenţiale.

Ştiri pe aceeaşi temă

În timpul ultimei dezbateri a principalilor candidaţi americani la nominalizarea republicanilor pentru alegerile prezidenţiale, un alt politician şi-a făcut jocurile, fără a fi măcar pe scena salii de spectacole a Hotelului Veneţian din Las Vegas. „America, de-abia am început“, a spus Preşedintele Frank Underwood într-un clip de promovare pentru viitorul sezon patru al serialului „House of Cards“. Netflix a lansat clipul alături de hashtag-ul #FU2016, în timp ce candidaţii republicani discutau despre politica externă, despre terorism şi imigraţie.

Frank Underwood, interpretat de Kevin Spacey, şi-a lansat şi un site de promovare pentru viitorul sezon „House of Cards“, FU2016.com. Acolo, fanii preşedintelui fictiv pot citi mai multe despre camapania sa şi îşi pot realiza imagini personalizate pe care le pot folosi pe site-urile de socializare.

Sezonul patru al serialului „House of Cards“ debutează pe platforma Netflix pe 4 martie.

Serialul fenomen „House of Cards“ a debutat pe 1 februarie 2013 în SUA, având 13 episoade şi a fost considerat serialul anului după lansare. În cele 60 de minute ale fiecărui episod, puterea, ambiţia, sexul, dragostea, lăcomia şi corupţia din Washington DC vor fi în centrul atenţiei, toate având un loc important în lumea politică din jurul personajelor din „House of Cards“.

Primul sezon al serialului a primit nouă nominalizări la Primetime Emmy Award, fiind primul serial lansat în exclusivitate online care a avut un număr atât de mare de nominalizări Emmy. Kevin Spacey a fost recompensat, în 2015, cu un Glob de Aur pentru rolul din acest serial. De asemenea, în 2013 a fost nominalizat la patru categorii Golden Globe Award şi Robin Wright a câştigat premiul pentru „cea mai bună actriţă într-un serial“ pentru interpretarea din primul sezon.

„House of Cards“ a favorizat o nouă tendinţă în ceea ce priveşte modul de vizionare a producţiilor de televiziune, favorizând, potrivit unor studii recente, vizionarea compulsivă a unor seriale, deoarece Netflix pune la dispoziţia abonaţilor săi toate episoadele dintr-un sezon într-o singură zi.

Această dramă politică, inspirată dintr-o carte şi o miniserie TV omonimă produsă de BBC, a avut de asemenea un impact pozitiv în ceea ce priveşte creşterea numărului de abonaţi ai platformei Netflix, potrivit reprezentanţilor acesteia.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: