Sezonul 11 din „Las Fierbinţi“ debutează la Pro TV: prin ce peripeţii trec îndrăgitele personaje

Sezonul 11 din „Las Fierbinţi“ debutează la Pro TV: prin ce peripeţii trec îndrăgitele personaje

Boniţă şi Dorel au parte de noi aventuri în sezonul 11 „Las Fierbinţi“ FOTO Pro TV

Serialul „Las Fierbinţi“ revine cu sezonul al 11-lea, miercuri, 22 februarie, de la ora 20:30, cu aventuri dintre cele mai diverse. Bobiţă, Giani, Primarul Vasile, Celentano şi Firicel au parte de păţanii care stârnesc râsul.

Sezonul 11 din „Las Fierbinţi“ debutează mâine, 22 februarie, de la ora 20:30, iar cele mai îndrăgite personaje din serialul românesc revin în forţă, numai la Pro TV! Bobiţă, Giani, Primarul Vasile, Dalida, Robi, Celentano, Firicel, Ardiles, Gianina, Dorel, Nicu Raţă şi Brânzoi trec prin întâmplări foarte serioase şi problematice pentru ei, care vor stârni, ca de fiecare dată, hohote de râs în faţa televizoarelor!

Primarul Vasile poate ajunge senator

În episodul de miercuri seară, Vasile primeşte un telefon important de la un domn deputat, care îi face o propunere de nerefuzat primarului fierbinţean: îl va propune pe listele de la Senat dacă reuşeşte să îl acopere la soţia sa, pe care a minţit-o că a fost în vizită în Fierbinţi, deşi nu fusese aşa. Misiunea lui Vasile pare simplă, iar Dalida începe să viseze la viitorul ei statut de secretară de senator.

Poliţistul satului, Robi, nu primeşte, însă, nicio veste bună atunci când intră în biroul primarului: „Domnule Doroftei, situaţia dumneavoastră e catastrofală!“. După ce a cercetat activitatea poliţistului în sat, Vasile concluzionează că s-a dat de partea infractorilor, pentru că amenzile încasate au scăzut semnificativ. Însă situaţia nu e foarte clară dacă Robi este poliţist corect sau parte din mafie.

Petrecere de ziua lui Nicu Raţă

De ziua sa, Nicu Raţă are un plan: să renunţe la petrecerea din curtea proprie şi să închirieze barul lui Bobiţă. „Schimb prefixul, fac 40 de ani şi vreau să-şi aducă aminte lumea - când a făcut Raţă 40 de ani, ce tare a fost petrecerea aia“, spune el. Bobiţă şi Giani, în stilul specific, reuşesc să îl demoralizeze pe Raţă şi să nu mai aibă niciun motiv de petrecere: „Ce-i asta, să faci petrecere că îmbătrâneşti? Ţie ţi se duce aţa de pe mosor şi tu te bucuri?“, zic cei doi. De aici, Bobiţă şi Giani încep să dezvolte o adevărată teorie a zilelor de naştere, care, de fapt, nu sunt zile, ci secunde! Iar dacă Raţă era născut noaptea, ar fi trebuit să spună că e noaptea lui.

Păţaniile personajelor continuă, cu Dorel care începe să viseze la căsătorie cu nimeni alta decât Gianina, iar Celentano încearcă să vorbească despre coregrafii şi dans şi să încurajeze o tânără speranţă în tainele dansului, iar apoi face chiar el o demonstraţie, exemplificând cu ceva de o importanţă clară: „mersul de discotecă“.

Miercuri seară, de la 20:30, comedia adevăr grăieştela Pro TV! 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: