Serialul „Vlad“, pentru prima dată pe locul doi în topul audienţelor: Pro TV, depăşit de Antena 1 cu „Chefi la cuţite“

Serialul „Vlad“, pentru prima dată pe locul doi în topul audienţelor: Pro TV, depăşit de Antena 1 cu „Chefi la cuţite“

Ştefan (Andrei Aradits) şi Vlad (Adrian Nartea) FOTO Pro TV

Serialul „Vlad“, difuzat de Pro TV, a fost pentru prima dată pe locul al doilea în topul audienţelor, după Antena 1, care difuza „Chefi la cuţite“, pe publicul urban şi pe cel comercial. La nivelul ţării şi-a păstrat prima poziţie.

Ştiri pe aceeaşi temă

Luni seară, 23 septembrie, serialul „Vlad“, care avea, de obicei, prima poziţie pe toate publicurile, a înregistrat în premieră cifre mai mici în audienţe decât „Chefi la cuţite“, la nivel comercial şi urban, potrivit Paginademedia.ro.
 
La nivelul întregii ţări, Pro TV şi-a păstrat însă poziţia de lider. Cel de-al treilea episod din noul sezon „Vlad“ a fost văzut de 1,36 milioane de români, în timp ce show-ul culinar „Chefi la cuţite“, de la Antena 1, a fost urmărit de 1,31 milioane de oameni. 
 
La nivel urban, „Chefi la cuţite“ a fost peste „Vlad“, cu 100.000 de telespectatori, 728.000 de persoane urmărind show-ul culinar şi 634.000 serialul de la Pro TV. 
 
La nivel comercial, 372.000 de tineri au stat în faţa televizoarelor pentru „Chefi la cuţite“, Antena 1 poziţionându-se astfel pe primul loc. Pe următoarea poziţie a fost Pro TV, la mică distanţă, cu 353.000 de telespectatori cu vârste între 18 şi 45 de ani.
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările