Serialul turcesc „Yaman“ revine cu cel de-al doilea sezon la Kanal D

Serialul turcesc „Yaman“ revine cu cel de-al doilea
sezon la Kanal D

Cel de-al doilea sezon al serialului turcesc„Yaman“ debutează la Kanal D pe 29 iulie FOTO Kanal D

Serialul turcesc „Yaman“, care a cucerit inimile românilor, revine pe micile ecrane cu cel de-al doilea sezon, care va debuta, pe 29 iulie, la Kanal D.

Ştiri pe aceeaşi temă

Kanal D readuce în atenţia publicului personajele carismatice şi poveştile complicate din „Yaman“. Din distribuţie fac parte actorii Cagatay Ulusoy, Serenay Sarîkaya, Taner Olmz, Mine Tugay şi Bariş Falay.

Pe Cagatay Ulusoy, interpretul personajului Yaman, publicul are ocazia să-l urmărească şi în serialul „Feriha“. Totodată, Baris Falay, interpretul avocatului Seim, a jucat şi în „Ezel“, un alt serial de succes, difuzat pe Kanal D.

Yaman ete personajul şi elementul central al poveştii serialului cu acelaşi nume, cel care uneşte două lumi antagonice de cele mai multe ori: cea a bogaţilor şi cea a săracilor. Yaman este persoanjul luminos care se luptă din răsputeri să-şi ajute familia încercată de greutăţi şi să-şi schimbe condiţia socială

Când Yaman este luat de pe străzile sărace din Tozludere de către avocatul Selim Serez şi soţia acestuia, Eder, aceştia nu pot anticipa ce schimbări va produce acest tânăr în vieţile lor şi în ale celor din jur. Mert, fiul loc educat şi introvertit, îl consideră pe Yaman drept fratele şi prietenul său, căruia îi împărtăşeşte modul lui ciudat de a privi lumea, dar şi încercările şi necazurile prin care trece pentru a-i câştiga inima lui Eylül. Curând, Yaman se va îndrăgosti de Mira Beylice, însă dragostea lor este încercată permanent de incapacitatea tinerilor îndrăgostiţi de a scăpa de trecut şi de prejudecăţile celor din jur.

Ultimele trei episoade din serialul „Dila“ vor putea fi urmărite de telespectatori începând de miercuri, 29 iulie, de la ora 20.30, în paralele cu serialul „Yaman“, care va fi difuzat de la ora 21.00. Începând din 3 august, „Yaman“ va lua locul producţiei „Dila“, de luni până vineri, de la ora 20.00, la Kanal D.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările