Serialul turcesc „Inimă de frate“ iese din grila Acasă TV din cauza audienţelor slabe

Serialul turcesc „Inimă de frate“ iese din grila Acasă TV din cauza audienţelor slabe

Serialul „Inima de frate“ prezintă povestea a doi fraţi diferiţi atât în ceea ce priveşte caracterul, cât şi percepţiile despre viaţă FOTO Acasă TV

Acasă TV scoate din grila de programe serialul „Inimă de frate“, cel care a înlocuit „Puterea destinului“, din cauza rezultatelor de audienţă foarte slabe. În locul producţiei va mai apărea încă un episod din „Viaţă nedreaptă“.

Serialul turcesc „Inimă de frate“, lansat pe 6 iulie, iese din grila postului Acasă TV din data de 17 august, în locul său urmând să fie difuzat încă un episod din „Viaţă nedreaptă“, între orele 19:00 şi 20:00, arată paginademedia.ro. Aşadar, serialul „Viaţă nedreaptă“ va putea fi urmărit de luni până vineri, între orele 18.00 - 20.00.

Producţia „Inimă de frate“ a înlocuit în grila postului „Puterea destinului“, serialul cu cele mai mari audienţe la Acasă TV. Astfel, „Puterea destinului“ avea o medie de 567.000 de telespectatori pe minut la oraşe, în luna iulie. Pe de altă parte, „Inimă de frate“ a avut în luna iulie o medie de 122.000 de telespectatori, la nivel urban, arată aceeaşi sursă citată.

Serialul turcesc „Inimă de frate“ prezenta povestea a doi fraţi, Kuzey şi Guney, extrem de diferiţi atât în ceea ce priveşte caracterul, cât şi percepţiile despre viaţă. La fel ca numele lor, cei doi sunt mai degrabă ca nord şi sud. În timp ce fratele cel mare, Guney, se străduieşte foarte mult la şcoală şi este privit de fiecare dată ca fiind băiatul bun, fratele său mai mic este exact opusul, rebel şi imprevizibil. În ciuda diferenţelor dintre ei, cei doi fraţi se îndrăgostesc nebuneşte de aceeaşi fată, Cemre. Atunci când Cemre şi Guney încep o relaţie, Kuzey este devastat. Toate aceste evenimente sunt precedate de un grav accident de maşină, în care un bărbat moare.

Chiar dacă Guney este cel care a condus maşina care a cauzat moartea bărbatului respectiv, Kuzey ia toată vina asupra lui şi intră la închisoare pentru că a fugit de la locul faptei. După trei ani, iese din închisoare şi se întoarce acasă la familie. Viaţa i-a adus împreună, însă orgoliul creşte între ei ca un zid şi doar sacrificiul scoate la iveală iubirea. 

Printr-o experienţă asemănătoare a trecut recent şi Antena 1, care a scos din grilă un serial turcesc după numai două difuzări. Serialul „Prizoniera dragostei“, lansat pe 27 iulie, şi programat pentru zilele de luni, marţi şi miercuri, în prime-time-ul (n.r. - interval orar de maximă audienţă) Antenei 1, a avut la prima ediţie o medie aproape 500.000 de telespectatori, la nivel naţional. Aceste cifre au plasat postul pe locul patru în audienţe. Astfel, după numai două difuzări serialul a fost mutat la Euforia TV, mai scrie paginademedia.ro.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: