Serialul „Trăsniţii“ revine Prima TV, cu sezonul 28: prin ce aventuri trec Pupăză, Ema, Gogoaşe şi Vandame

Serialul „Trăsniţii“ revine Prima TV, cu sezonul 28: prin ce aventuri trec Pupăză, Ema, Gogoaşe şi Vandame

Pupăză, Ema, Gogoaşe şi Vandame dau startul unui nou sezon de aventuri „trăsnite“ FOTO Prima TV

Din 13 martie te aşteaptă gaşca trăsnită la Prima TV. De luni până joi, de la ora 22.30  vin noi episoade ale singurului serial românesc care a intrat în Cartea Recordurilor, „Trăsniţii“, anunţă Prima TV într-un comunicat.

Noul sezon din „Trăsniţii“ aduce la Prima TV comedie fără egal, surprize în viaţa tuturor personajelor care au parte de tot felul de schimbări. Printre toate acestea apare şi o pasăre rară: poliţistul genial Septimiu Scarlat, zis pe scurt SS. Acesta este interpretat de  actorul Mircea Dragoman care, proaspăt intrat în familia trăsnită, se simte deja în elementul lui: „La început mi-a fost mai greu, apoi tot mai bine şi acum nu mă mai pot opri.  Personajul e un fost medicinist care a renunţat la facultatea de medicină din cauza hematofobiei - adică teama de a veni in contact cu sângele. Ca orice fobie pe care începem să o săpăm la rădăcină, şi asta ne duce direct în copilăria personajului care conţine o bonă nemţoaică, Hilde, şi niste fantezii cu ea care se prelungesc nesănătos până în adolescenţa târzie a lui Septimiu. De unde şi problemele psihologice, dar si erotice ale personajului care-şi vor găsi tot soiul de rezolvări mai mult sau mai puţin ortodoxe, adică, de fapt, trăsnite“.

Cel de-al 28-lea sezon al „Trăsniţilor“, care începe din 13 martie la Prima TV, înseamnă pentru gaşca trăsnită 14 ani de când sunt împreună, iar Grig Chiroiu, cel care îl interpretează pe Pupăză ne spune: „Putem sa ne facem buletin. Sau, mă rog, carte de identitate, că aşa e modern! Viaţa în România are şi multe aspecte comice, nu credeţi? Apoi, chiar în «curtea noastră» trăiesc oameni talentaţi care ne inspiră. Spre exemplu, în acest sezon, draga noastră menajeră nemţoaică aka Frau va interpreta rolul unei menajere nemţoaice cu numele Frau... ceea ce dovedeşte ca avem şi multă imaginaţie!“.

Din 13 martie te aşteaptă gaşca trăsnită la Prima TV. De luni până joi, de la ora 22.30  vin noi episoade ale singurului serial românesc care a intrat în Cartea Recordurilor, „Trăsniţii“. Astfel, Pupăză, Ema, Gogoaşe şi Vandame dau startul unui nou sezon de aventuri „trăsnite“. 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările