Serialul „The Muppets“, anulat de postul ABC, din cauza audienţei scăzute

Serialul „The Muppets“, anulat de postul ABC, din cauza audienţei scăzute

Managerii de la ABC au spus că doresc să continue serialul „The Muppets“ cu un nou sezon, bazându-se pe valoarea comercială a acestei francize FOTO ABC

Serialul „The Muppets“ a fost anulat de postul de televiziune ABC, din cauza audienţei scăzute înregistrate de cel mai recent sezon al acestui show de comedie, informează site-ul variety.com, citat de News.ro.

Ştiri pe aceeaşi temă

Decizia de anulare a serialului a fost luată după ce episodul difuzat la mijlocul celui mai recent sezon al acestuia nu a reuşit să inverseze tendinţa de scădere a audienţei programului. „The Muppets“ a obţinut audienţe dezamăgitoare, în ciuda unei campanii de marketing exorbitante, organizată înainte de relansarea acestui serial TV. 

Criticii de televiziune au spus că noul sezon din „The Muppets“ nu a fost o producţie care să se adreseze întregii familii şi nu a fost bine corelat cu istoria personajelor sale, create de regretatul Jim Henson. 

Noul sezon din „The Muppets“ a debutat cu o audienţă ridicată, aşa cum era de aşteptat, însă aceasta a scăzut foarte repede, ajungând la un rating de 1,7 % în rândul publicului adult cu vârste cuprinse între 18 şi 49 de ani şi la o audienţă totală de 5 milioane de telespectatori în estimările „live plus-7“ realizate de compania Nielsen. 

Până de curând, managerii de la ABC au spus că doresc să continue serialul „The Muppets“ cu un nou sezon, bazându-se pe valoarea comercială a acestei francize, deţinută de corporaţia-mamă, Walt Disney. 

Bill Prady şi Bob Kushell au fost producătorii originali ai serialului, însă Kushell a părăsit echipa managerială în noiembrie 2015, în urma unor presupuse neînţelegeri du Prady. Kristin Newman a fost angajată apoi de ABC pentru a coordona producţia acestui serial.

Păpuşile Muppets („The Muppets“ în limba engleză) sunt un grup de personaje-păpuşi, cunoscute pentru stilul şi dialogurile lor absurde, burleşti şi adeseori autoironice. După ce au fost create în 1955 de către Jim Henson, ele au devenit o franciză a grupului Disney, care cuprinde filme, seriale de televiziune, înregistrări muzicale, publicaţii tipărite şi alte platforme media. 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările