Serialul „Snatch“, inspirat de filmul omonim şi cu Rupert Grint în rol principal, are premiera la AXN VIDEO

Serialul „Snatch“, inspirat de filmul omonim şi cu Rupert Grint în rol principal, are premiera la AXN VIDEO

Rupert Grint (stânga) şi Marc Warren interpretează rolurile principale în serialul Snatch

Serialul „Unde dai şi unde crapă/ Snatch“, adaptare după filmul omonim regizat de Guy Ritchie, va avea premiera marţi la AXN.

Ştiri pe aceeaşi temă

Filmat în Manchester, primul sezon are zece episoade şi va fi difuzat în fiecare marţi, de la ora 23.00, la AXN, scrie News.ro.

Creat de Alex De Rakoff, „Snatch“ este un serial britanico-american care prezintă povestea unui grup de escroci. După ce un camion plin cu aur este atacat de un grup de tineri, răufăcătorii sunt implicaţi într-o serie de întâmplări care le scapă de sub control şi ajung, de la un banal furt, direct în liga mare a crimei organizate.

Rolurile principale au revenit actorilor Rupert Grint, Luke Pasqualino, Lucien Laviscount şi Marc Warren, iar regia primului sezon este semnată de Lawrence Gough, Nicholas Renton şi Geoffrey Sax.

Filmul „Snatch“, regizat de Guy Ritchie, cu Brad Pitt, Jason Statham, Benicio del Toro, Vinnie Jones, Alan Ford şi Dennis Farina, a fost un succes atât de box office, cu încasări de peste 83 milioane de dolari, cât şi de critică.

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările