Serialul românesc „Fructul Oprit“ începe la Antena 1, cu nume mari în distribuţie: cum contraatacă Pro 2

Serialul românesc „Fructul Oprit“ începe la Antena 1, cu nume mari în distribuţie: cum contraatacă Pro 2

„Fructul oprit“ va avea premiera luni la Antena 1 FOTO Antena 1

Serialul „Fructul oprit“ va avea premiera mâine la Antena 1, de la ora 20:00. Producţia adună în distribuţie actori români cunoscuţi şi este prima dramă psihologică realizată în peisajul serialelor autohtone.

Ştiri pe aceeaşi temă

„Fructul oprit“ are la bază o adaptare liberă după un celebru roman turcesc. În serialul produs de Ruxandra Ion, după scenariul semnat de Simona Macovei şi Radu Grigore, „personajul principal este iubirea, sub toate chipurile sale“, după cum anunţă producătorii. 
 
Carmen Tănase, Adrian Titieni, Marian Râlea, Adriana Trandafir, Doru Ana, Adriana Şchiopu, Virginia Rogin, Alina Chivulescu, Michaela Prosan, Petru Păun, Mihai Călin, Doiniţa Oancea, Cristina Ciobănaşu, Vlad Gherman, Alina Puşcaş, Paul Chiribuţă, Conrad Mericoffer, Cosmina Dobrotă, Mădălina Anea, Ana Creţu, Mădălina Craiu şi Tudor Roşu fac parte din distribuţia noului serial.  
 
Dacă Antena 1 a programat începând de luni serialul „Fructul oprit“, produs de Ruxandra Ion, cu actori români, dar care se bazează pe o poveste turcească, tot luni, 15 ianuarie, la Pro 2 debutează serialul turcesc „Iubire ascunsă“, care are la bază acelaşi roman. Serialul turcesc va fi la Pro 2 de luni până vineri, de la 22:00, notează Pagina de Media. 
 
Iubită şi apreciată de publicul român, Carmen Tănase (56 de ani) va putea fi urmărită în „Fructul oprit“ în rolul Roxanei Baicu-Popovici. Îndrăgita actriţă trăieşte o mare provocare profesională, dând viaţa unui personaj complet diferit de ea, pe care a fost nevoită să-l construiască de la zero. 

FOTO Antena 1
 
„Roxana este un contre-emploi. Eu nu am nicio trăsătură de caracter a personajului. Cu alte cuvinte, este destul de greu de construit, am încercat să îi aduc de la mine o anume doză de umor. Este egoistă, ahtiată după bunuri materiale. Are o anume doză de iubire faţă de fetele ei, dar înţeleasă numai de ea, în modul ei egoist, adică le iubeşte pentru ea, nu le iubeşte pentru ele. Este un personaj monden. Roxana este sclava modei, a hainelor, a bijuteriilor, a luxului, deci total opusă mie“, îşi descrie Carmen personajul.  
 
Actriţa declară că nu are absolut nimic în comun cu Roxana: „Am construit acest personaj de la zero, pas cu pas, pentru că nu am avut deloc ce să-i aduc de la mine, nu este genul de personaj sindicalist aşa cum sunt eu ca persoană.  Am încercat să găsesc în ea şi nişte resurse umane, le-am găsit, le veţi putea descoperi în cadrul serialului.“
 
Alina Puşcaş (32 de ani) s-a întors şi ea pe platourile de filmare pentru noul serial al Antenei 1. „«Fructul Oprit» este o nouă provocare pentru mine şi  împlinirea unei dorinţe de a juca din nou. Îmi era dor de actorie“, mărturiseşte vedeta.

Alina Puşcaş FOTO Antena 1
 
„Personajul meu este cuminte, prea cuminte, la locul lui. Sincer, mi-aş fi dorit un personaj negativ. Şi în «Narcisa sălbatică», am fost cap coadă personaj pozitiv, mai făceam eu câte o ghiduşie, că eram copilăroasă şi aşa cerea personajul. Mi-aş fi dorit să nu fiu acel împăciuitor, aşa cum este personajul meu. Silvia este acea persoană care îşi doreşte să nu se certe nimeni în jurul ei, să fie toată lumea mulţumită, o idealistă cumva“, spune actriţa. 
 
„Am o distribuţie de care sunt foarte mândră, o echipă profesionistă, o poveste excepţională. Proiectul «Fructul Oprit» este o dramă, cu mici elemente de comedie. Acţiunea se desfăşoară în România, în highlife-ul unei societăţi bucureştene cu rădăcini nobile, nu într-o lume de proaspăt îmbogăţiţi. Este o lume de oameni bogaţi, însă parafrazând un titlu devenit deja istorie, «şi bogaţii plâng». Se pare că bogăţia nu este de ajuns să fii fericit“, declară Ruxandra Ion (61 de ani), producător şi regizor al serialului. 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: