Serialul „Game of Thrones“ va primi un trofeu special BAFTA

Serialul „Game of Thrones“ va primi un trofeu special BAFTA

Sezonul 8 şi ultimul din „Game of Thrones/Urzeala tronurilor“, care va avea doar şase episoade, va fi lansat în 2019 FOTO HBO

Echipa de producţie a serialului „Urzeala tronurilor/ Game of Thrones“ va fi recompensată cu BAFTA Special Award la ediţia de anul acesta a premiilor Academiei britanice dedicate programelor pentru televiziune.

Ştiri pe aceeaşi temă

Gala British Academy Television Craft Awards va avea loc pe 22 aprilie, la Londra, şi va fi transmisă live pe YouTube şi Twitter.

Actorii Hannah Murray şi John Bradley vor ridica premiul, scrie Variety. British Academy of Film and Television Arts a transmis că acesta are menirea de a recunoaşte influenţa pe care serialul o are în domeniul producţiei.

În plus, premiul este acordat şi pentru beneficiile aduse Marii Britanii. Serialul a fost filmat în mai multe locuri din Irlanda de Nord, iar principalele studiouri de producţie sunt Titanic din Belfast, care au fost baza serialului încă de la episodul pilot.

Filmările pentru cel de-al optulea şi ultim sezon al „Games of Thrones“ se află în desfăşurare. El va fi difuzat în 2019. HBO lucrează la posibile spinoff-uri.
citeste totul despre: