Serial nou la Disney Channel: „11“, producţie care aduce în prim-plan pasiunea pentru fotbal FOTO

Serial nou la Disney Channel: „11“, producţie care aduce în prim-plan pasiunea pentru fotbal FOTO

Un tânăr de 16 afli se dezvoltă prin sport, în noul serial de la Disney Channel FOTO Disney Channel

Disney Channel anunţă premiera unui nou serial produs în America Latină intitulat „11“, în care pasiunea pentru fotbal este principalul ingredient. În noua producţie ce debutează pe 19 iunie la ora 20.00 este prezentată povestea a unsprezece băieţi care trebuie să înveţe cum să joace ca o echipă puternică pentru a-şi îndeplini visurile, se arată într-un comunicat.

Ştiri pe aceeaşi temă

Serialul „11“ îl are în centru pe Gabo Moreti, un tânăr de 16 ani foarte priceput şi pasionat de fotbal, care locuieşte cu bunica lui într-un mic orăşel numit Álamo Seco. Aptitudinile lui excepţionale sunt remarcate de Francisco, antrenor de fotbal în cadrul unui liceu sportiv prestigios numit IAS (Institutul Academic Sportiv) care decide să-i ofere o bursă pentru a se alătura IAS şi pentru a juca în echipa oficială a şcolii, „Golden Hawks“. Serialul urmăreşte călătoria lui Gabo în atingerea visului lui de o viaţă de a deveni fotbalist profesionist, în timp ce descoperă şi secretele familiei lui.

„11“ este o producţie originală marca Disney Channels America Latină realizată în colaborare cu Disney Channels Europa. Serialul este produs în Argentina de Pegsa susţinută de servicii de producţie oferite de Pol-ka.

Disney Channel este un canal TV de familie, care emite 24 de ore din 24, dedicat copiilor cu vârste cuprinse între 6 şi 14 ani şi familiilor acestora, oferindu-le telespectatorilor un mix de seriale live-action populare cum sunt „Soy Luna“, „Alex & Trupa şi Cele Mai Bune Prietene Oricand“, seriale animate precum „Elena din Avalor“, „Star Darlings“ şi Desene cu Mickey şi filme originale Disney Channel între care „Noile Aventuri ale Dădacelor“ şi „Descendenţii“. De asemenea, Disney Channel România găzduieşte şi seriale produse de LucasFilm („Războiul Stelelor Rebelii“, „Star Wars: Aventurile Familiei Freemaker“) şi supereroi Marvel. 

FOTO Disney Channel 

Programele Disney Channel ilustrează valori care îi ajută pe copii să facă faţă provocărilor cu care se pot confrunta în procesul de creştere, îi încurajează să aibă încredere în sine, să îşi urmeze visurile şi să petreacă timpul alături de familie şi prieteni.

Disney Channel Romania s-a lansat în 2009 şi continuă să fie canalul numărul #1 între canalele TV pentru copii din România, potrivit Kantar Media Romania (Total gospodării, Copii 4-14). 

citeste totul despre: