Sergiu Floroaia pleacă de la matinalul Kiss FM: „Anul începe ca naiba pentru că a trebuit să găsim un prezentator nou“. Cine este înlocuitorul

Sergiu Floroaia pleacă de la matinalul Kiss FM: „Anul începe ca naiba pentru că a trebuit să găsim un prezentator nou“. Cine este înlocuitorul

Sergiu Floroaia şi Andrei Ciobanu au realizat împreună cel mai ascultat program matinal din întreaga ţară

Sergiu Floroaia părăseşte matinalul Kiss FM după trei ani, după cum a anunţat postul de radio într-o manieră inedită. Astfel, de la jumătatea lunii ianuarie, Andrei Ciobanu va avea un nou coleg pentru a prezenta cel mai ascultat program al dimineţii din întreaga ţară.

Ştiri pe aceeaşi temă

„Anul nou începe ca naiba pentru Kiss FM. Asta pentru că a trebuit să găsim un prezentator nou pentru matinal. Sergiu a luat decizia de a se retrage din emisiune fiindcă îşi doreşte să petreacă mai mult timp cu iubita şi cu fiul lor“, anunţă reprezentanţii postului de radio pe Facebook. 
 
Kiss FM a ales o manieră inedită de a face anunţul: a realizat o serie de filmări în care a ironizat situaţia. Într-unul dintre clipuri (vezi jos) Sergiu şi Andrei propun mai multor vedete, printre care Măruţă şi Cabral, să-l înlocuiască pe Sergiu, iar într-un alt video artişti ca Antonia, Lora şi Carla’s Dreams critică alegerea finală sau, mai rău, spun că n-au auzit niciodată de noul prezentator. 

Aşadar, începând din 15 ianuarie, Andrei Ciobanu va prezenta matinalul de la Kiss FM împreună cu Ionuţ Rusu, comediant şi vlogger. 
 
 
Potrivit ultimelor cifre de audienţă publicate de Paginademedia.ro, „Râzi cu Sergiu şi Andrei“ era cel mai ascultat program matinal la nivelul întregii ţări şi la oraşe, în perioada aprilie-august 2017. Aproape 1,1 milioane de români din întreaga ţară îşi începeau dimineaţă cu Kiss FM şi 690.000 de orăşeni. În Bucureşti, matinalul era ascultat de 100.000 de persoane, fiind pe locul trei după Radio România Actualităţi şi Radio ZU. 
 
   
 
 
citeste totul despre: