Semifinala de la „Vocea României“, mai mulţi telespectatori faţă de a doua gală live „X Factor“

Semifinala de la „Vocea României“, mai mulţi telespectatori faţă de a doua gală live „X Factor“

Tudor Chirilă, Loredana, Smiley şi Marius Moga şi-au ales finaliştii sezonului patru de la „Vocea României“ FOTO Pro TV

Penultima bătălie directă dintre show-urile „Vocea României“ şi „X Factor“ a plasat postul Pro TV în topul preferinţelor telespectatorilor la toate segmentele de public. Cu o durată de aproximativ cinci ore, ambele emisiuni au intrat în fazele finale alegându-şi fie finaliştii („Vocea României“), fie semifinaliştii („X Factor“).

La nivelul publicului din toată ţara, „Vocea României“ a ocupat primul loc, cu o medie de 1,2 milioane de telespectatori pe minut, cu circa 300.000 de persoane mai mult de cât show-ul de pe Antena 1. Emisiunea de la Pro TV a avut un vârf naţional de 1,9 milioane de români, la ora 20:57, scrie paginademedia.ro. Tot pe publicul naţional, Kanal D a venit pe locul al treilea cu 709.000 de telespectatori, urmat de Prima TV (338.000 de telespectatori) şi Antena 3 (269.000 de telespectatori).

Spre deosebire de săpătămâna trecută, când „Vocea României“ şi „X Factor“ au fost aproape la egalitate în privinţa audienţei pe mediul urban, ediţia de aseară a show-ului muzical de la Pro TV a avut cu peste 170.000 de telespectatori mai mulţi. Astfel, la nivelul publicului de la oraşe, „Vocea României“ a înregistrat 723.000 de telespectatori, iar „X Factor“ 551.000 de telespectatori. Vârful urban de la „Vocea României“ s-a înregistrat la ora 22:24 - 1.135.000 de telespectatori. Kanal D a înregistrat, tot pe locul al treilea, 400.000 de privitori, Prima TV, pe locul al patrulea, 222.000 de telespectatori, iar Antena 3, pe locul al cincilea, 183.000 de telespectatori.

Pe targetul comercial, „Vocea României“ a fost urmărită de 440.000 de telespectatori cu vârste cuprinse între 18 şi 49 de ani, iar „X Factor“, pe intervalul orar de intersecţie, de 306.000 de telespectatori din acest segment. Prima TV a venit pe locul al treilea, cu 144.000 de telespectatori, Kanal D pe locul al patrulea cu 132.000 de telespectatori, iar Antena 3 pe locul al cincilea cu 48.000 de privitori.

„Vocea României“, emisiune ajunsă la sezonul patru, şi-a desemnat cei patru finalişti, care vor concura pentru marele premiu, în ediţia din 19 decembrie. Aceştia sunt Maria Hojda (echipa Loredanei), Tiberiu Albu (echipa lui Tudor Chirilă), Anda Dimitriu (echipa lui Marius Moga) şi Aliona Munteanu (echipa lui Smiley).

Cea de-a doua gală live a emisiunii „X Factor“ a adus pe lângă noi reprezentaţii de seamă ale concurenţilor şi un nou membru al juriului care i-a ţinut locul lui Ştefan Bănică Jr, cât timp acesta avea concert la Sala Palatului. Astfel, Cristi Minculescu a venit cu sfaturi şi propuneri. Fiecare membru al juriului ş-a desemnat finaliştii, aceştia fiind: Sergiu Braga şi Adina Răducan (echipa Horia Brenciu), Trupa 69 şi Alessio Paddeu (echipa Delia Matache), Alexandra Crişan şi Nicoleta Nucă (echipa Ştefan Bănică Jr).

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: