Schimbări la „Visuri la cheie“: Adela Pârvu părăseşte formatul după cinci ani. Care este componenţa noii echipe

Schimbări la „Visuri la cheie“: Adela Pârvu părăseşte formatul după cinci ani. Care este componenţa noii echipe

Dragoş Bucur revine la cârma emisiunii după un an de pauză, timp în care a fost înlocuit de actorul Corneliu Ulici FOTO Pro TV

Pro TV anunţă noi schimbări pentru al şaselea sezon al emisiunii „Visuri la cheie“, cea mai importantă fiind plecarea designerului Adela Pârvu şi revenirea unor vechi membri ai echipei.

Ştiri pe aceeaşi temă

După revenirea lui Dragoş Bucur în rolul prezentatorului „Visuri la cheie“, Pro TV anunţă noi modificări în ceea ce priveşte echipa emisiunii. 
 
Designerul de interior Adela Pârvu (foto jos), care a făcut parte din toate cele cinci sezoane ale emisiunii, şi arhitectul Ciprian Vlaicu, prezent doar în sezonul trecut, nu vor mai face parte din echipa „Visuri la cheie“. Cei doi au decis să se dedice în perioada următoare proiectelor personale.
 
 
În schimb, arhitecţii Alina Vîlcu şi Omid Ghannadi vor reveni la „Visuri la cheie“ după o pauză de un an. De asemenea, rămân în proiect arhitectul Valentin Ionaşcu şi designerul de interior Cristina Joia, cooptaţi anul trecut. Echipa se va mări cu un membru – arhitecta LauraBoghiu. 
 
„Deşi am mai multe proiecte în paralel şi deşi nu am un plan concret de a le organiza, am tare multă încredere că Dumnezeu mă va ghida pas cu pas şi că locul meu acum este în echipa «Visuri la cheie». Cu această hotărâre vine şi o lecţie pe care aş vrea să o transmit mai departe: niciodată să nu spui niciodată! La un moment dat, de dragul unei consecvenţe, te-ai putea trezi blocat într-o anumită situaţie, iar statul pe loc înseamnă să-ţi negi visurile. Am un sentiment frumos, de intimitate şi căldură, ca şi cum m-aş reîndrăgosti de un fost iubit cu care am rămas prietenă“, a declarat Alina Vîlcu.
 
 
Omid Ghannadi este încântat de reîntoarcerea în proiectul care i-a adus nenumărate satisfacţii şi spune: „Sunt foarte încântat să reiau activitatea la emisiune, după apariţia fiicei mele. Fiind deja tatăl unui copil, ştiam ce implică asta şi că va fi mare nevoie de mine acasă. Totodată, trebuia să îi fiu alături soţiei mele, care la rândul său îşi dedică viaţa copiilor şi meseriei. Odată cu naşterea celui de-al doilea copil, s-a «născut» şi un al treilea, din pasiunea mea şi a Alinei pentru designul interior, proiectul Inside Academy, la care ţinem foarte mult. Acum, când atât fetiţa mea, cât şi Inside au făcut primii paşi singurei şi se descurcă de minune, făcându-mă pe mine tare mândru, mă pot întoarce la emisiune să fac ceea ce mi-a plăcut atât de mult“.
 
 
Laura Boghiu se alătură echipei „Visuri la cheie“ în sezonul şase. Ea a absolvit Facultatea de Arhitectură şi Urbanism „Ion Mincu“, este arhitect şi designer de interior şi are o experienţă de opt ani în domeniu, timp în care a realizat nenumărate proiecte. „Sunt extrem de emoţionată şi fericită în acelaşi timp. «Visuri la cheie» este pentru mine o provocare uriaşă, o experienţă unică, şi abia aştept să văd casele şi să cunosc familiile pe care le vom ajuta. Îmi doresc să le aducem zâmbetul pe buze şi speranţa că vor avea o viaţă mai frumoasă tuturor celor la care vom ajunge în acest sezon. Îmi doresc foarte tare să vedem primele case predate şi primele reacţii de bucurie ale beneficiarilor“, a declarat Laura Boghiu.
 
 
Cristina Joia continuă în sezonul şase să aducă bucuria în vieţile unor oameni care nu au încetat să lupte pentru un trai mai bun şi au rămas mereu uniţi: „Aştept cu nerăbdare noul sezon. Dragoş Bucur revine, Alina Vîlcu şi Omid Ghannadi se întorc alături de noi în noul sezon şi vor infuza echipa cu energie pozitivă, umor fain şi experienţa sezoanelor trecute. Echipa se măreşte cu noua colegă, Laura Boghiu, căreia toţi îi urăm bun venit. Sunt convinsă că împreună nu numai că vom împlini visuri, dar vom scrie poveşti frumoase şi vom lega noi prietenii. Sunt recunoscătoare că am şansa să fac parte din acest proiect care te amprentează într-un anumit fel, scoţând la iveală vulnerabilitatea şi capacitatea de a empatiza a fiecăruia dintre noi şi că lucrez cu oameni atât de creativi şi luminoşi“.
 
 
Şi cu Valentin Ionaşcu telespectatorii se vor întâlni în continuare la „Visuri la cheie“. „Este un proiect intens, foarte aproape de sufletul meu, care m-a făcut să râd, să plâng, să sper, să capăt încredere şi, totodată, să văd din alt unghi realitatea din jurul meu. Încep cu entuziasm şi cu multe experienţe acumulate alături de toţi colegii. Alături de ei am trăit ca într-o a doua familie. De la toate familiile pe care le-am întâlnit am învăţat că visurile nu pleacă niciodată, că ele se păstrează în sufletul nostru şi dacă vrem să se îndeplinească, trebuie să le dăm aripi“, a spus Valentin.
 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările