Schimbări la „Top Gear“ din cauza audienţelor mici

Schimbări la „Top Gear“ din cauza audienţelor mici

Matt LeBlanc şi Chris Evans vor fi puşi în penumbră de Rory Reid şi Chris Harris FOTO BBC

Prezentatorii „Top Gear“, Chris Evans şi Matt LeBlanc, vor avea un rol mai puţin important în cadrul emisiunii automobilistice, în urma scăderilor de audienţă înregistrate după plecarea echipei iniţiale.

Ştiri pe aceeaşi temă

Absenţa trio-ului de succes format din Jeremy Clarkson, Richard Hammond şi James May, care au părăsit Top Gear la sfârşitul sezonului trecut, s-a dovedit o schimbare mult prea mare şi decisivă pentru unii telespectatori, având în vedere audienţele în continuă scădere pe care le înregistrează noul sezon, prezentat de Chris Evans şi Matt LeBlanc, arată contactmusic.com.
 
Producătorii au decis să adopte o altă strategie şi să le acorde lui Evans şi LeBlanc un rol secund în emisiune, după ce prezentatorii show-ului conex „Extra Gear“, Rory Reid şi Chris Harris, au avut o primă apariţie la „Top Gear“ şi s-au bucurat de reacţii pozitive. Astfel că, materialele pre-înregistrate cu Reid şi Harris vor ocupa un spaţiu mai mare în emisiune.
 

Chris Evans, afectat de cifrele slabe de audienţă 

 
În urmă cu o săptămână, Chris Evans a fost fotografiat în timp ce bea vin în faţa unei case abandonate, din apropiere de locuinţa sa din Londra, la scurt timp după ce BBC a anunţat că cifrele de audienţă ale emisiunii au scăzut cu o treime.
 
Evans şi-a ascuns chipul cu o şapcă şi cu ochelari şi părea că nu vrea să comunice cu nimeni. Din când în când îşi privea telefonul şi sorbea dintr-un pahar cu vin, fără să fie deranjat că la câţiva paşi de el se aflau mai multe pubele de gunoi, a scris „Daily Mail“.
 

„Top Gear“, audienţă sub aşteptări 

 
Audienţa medie a celui de-al doilea episod din noul sezon al emisiunii „Top Gear“ a fost de 2,8 milioane de telespectatori - cu 1,6 milioane mai puţin decât audienţa medie înregistrată de episodul care a deschis noul sezon al show-ului TV. Vârful de audienţă - 3,3 milioane de telespectatori - a fost înregistrat cu câteva momente înainte ca acel episod, tranmis de postul BBC Two, să se încheie, arată News.ro.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările