Schimbări în grila postului B1 TV: emisiunea lui Radu Banciu, de la altă oră; Striblea şi Orcan au fost separaţi

Schimbări în grila postului B1 TV: emisiunea lui Radu Banciu, de la altă oră; Striblea şi Orcan au fost separaţi

Emisiunea lui Banciu a revenit la vechea oră de difuzare FOTO paginademedia.ro

Postul de ştiri B1 TV a făcut o serie de schimbări în grila de programe, emisiunea „Lumea lui Banciu“ revenind astfel pe tronsonul de la ora 23.00.

Ştiri pe aceeaşi temă

Potrivit site-ului Paginademedia.ro, emisiunea realizată de Radu Banciu a revenit de luni, 26 octombrie, la vechea oră de difuzare, după ce în ultima lună a fost transmisă de la 20.00. 
 
Totodată, au fost făcute şi alte modificări în grila postului de ştiri. Prin urmare, Cătălin Striblea se desparte de coprezentatorul Sabin Orcan şi va continua să prezinte emisiunea „Ultimul cuvânt“, de la ora 21.00, în timp ce colegul său reia „X-Press“, de la ora 19.00. 
 
De asemenea, emisiunea lui Silviu Mănăstire, care până acum avea intervalul 19.00-20.00, de luni până vineri, va fi acum doar vinerea, de la 21.00 la 23.00. Mănăstirea va realiza în continuare pastila zilnică „Dosar de politician“, după cum mai notează Paginademedia.ro. 
 
 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: