Schimbare radicală de atitudine la două foste vedete Pro TV. Ce spun Bănică şi Brenciu despre „X Factor“

Schimbare radicală de atitudine la
două foste vedete Pro TV. Ce spun Bănică şi Brenciu despre „X Factor“

Hiria Brenciu (stânga) şi Ştefan Bănică, la prima apariţie în juriul „X Factor“, alături de Delia FOTO Antena 1

În urmă cu un an, nimeni nu-şi închipuia că unele dintre cele mai mari vedete al trutului Pro vor intra în echipa Antenei 1. În ajunul audiţiilor cu juriu pentru show-ul „X Factor“, care vor începe duminică, la Palatul Copiilor din Capitală, Ştefan Bănică şi Brenciu se arată mai mult decât încântaţi de noul proiect din care fac parte.

Ştiri pe aceeaşi temă

Consacrat în juriul talent-show-ului concurent, „Vocea României“, Horia Brenciu crede acum că „X Factor“ este „mai mult decât am jurizat şi antrenat eu şi că anul acesta adevărata valoare va fi la «X Factor»“.

„În muzică nu reuşeşti decât dacă iubeşti. Inima mea spune că anul acesta adevărata valoare va fi la «X Factor». Acest show e mai mult decât am jurizat şi antrenat eu. E complex, mai elaborat. Cei care vin la acest concurs trebuie să plece, dacă nu cu un titlu şi cu premiul aferent, cel puţin cu un sfat bun. Finalul trebuie să-i găsească mai buni, mai valoroşi, mai siguri pe ei şi cu o imagine mai bună despre ei înşişi. Oricum, sunt convins că juriul se va ocupa de asta“, a mărturisit Brenciu.

Deşi nu a făcut până acum parte din juriul unui show de talente, Ştefan Bănică a prezentat timp de 14 sezoane „Dansez pentru tine“, la Pro TV. „E prima dată când colaborăm şi nu e vorba de orice emisiune, ci chiar de «X Factor», care este un proiect de mare anvergură şi responsabilitate, pentru că vorbim de o selecţie de talente la nivel naţional. «X Factor» nu e doar despre muzică, e despre oamenii care îi dau viaţă. Nu e doar despre voci. Nu e doar despre un învingător. E spectacolul căutării lui. Vreau să găsesc mai mult decât o voce. Vreau să găsesc un artist rebel, diferit“, spune artistul despre modul în care va aborda competiţia.

Din vechea formulă a juriului a rămas doar Delia, care se află la a treia ediţie a show-ului de la Antena 1. „«X Factor» este despre bucurie, despre arta de a seduce publicul, de a-l face pe telespectator să se desprindă din realitatea cotidiană şi să se transpună în această lume strălucitoare. «Mai mult decât voce» este ceea ce aşteptăm de la concurenţi. Ştiu că nu-i uşor. Dar un om valoros, mai devreme sau mai târziu, va fi remarcat. Cu «X Factor» noi oferim o scurtătură spre celebritate“, completează Delia.

Horia Brenciu a fost înlocuit în juriul de la „Vocea României“ de Tudor Chirilă.

Despre care dintre cele două talent-show-uri credeţi va avea mai mult succes în această toamnă?

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările