Scene de violenţă la Ferma. Moroşanu şi Kamara s-au luat la bătaie: care a fost motivul

Scene de violenţă la Ferma. Moroşanu şi Kamara s-au luat la bătaie: care a fost motivul

FOTO PRO TV

Înainte de finala reality show-ului Ferma, Cătălin Moroşanu, Florin Pastramă şi Kamara au fost protagoniştii unor scene violente.

Ştiri pe aceeaşi temă

Sportivul Marius Crăciun (23 de ani) şi luptătorul K1 Cătălin Moroşanu (43 de ani) vor lupta în finala „Ferma“ pentru marele premiu în valoare de 50.000 de euro şi pentru titlul de „Fermierul Anului“. Finala „Ferma“ va fi difuzată la Pro TV în această seară, 23 mai, de la ora 20.30. 
 
În ediţia din 22 mai, toţi foştii concurenţi au revenit în show pentru a-i susţine pe semifinalişti. Însă cântăreţul Kamara a lăsat diplomaţia de-o parte şi a fost foarte vehement, considerând că unii oameni nu-şi merită locul în concurs. 

„Viaţa e nedreaptă. Au rămas lichelele în luptă pentru marea finală“, a strigat Kamara referindu-se la Otniela Sandu şi Florin Pastramă, pe care îi acuză că l-au trădat. „Problema mea e că eşti o jigodie“, l-a mai provocat cântăreţul pe Pastramă, care în cele din urmă a cedat şi a sărit să-l bată. Cei doi au fost rapid despărţiţi de ceilalţi concurenţi. 

Însă tensiunile au fost departe de a se fi terminat. După duelul care a decis finaliştii „Ferma“, concurenţii s-au relaxat la un joc prin care şi-au desemnat diferite titluri. Atunci când colegii l-au votat pe Kamara ca fiind „cel mai enervant fermier“, lucrurile au scăpat de sub control. Nervos, cântăreţul a început să înjure, moment în care Moroşanu nu a mai rezistat în faţa atitudinii cântăreţului şi a sărit la bătaie. Ceilalţi au intervenit imediat între cei doi pentru a-i despărţi, moment în care ediţia s-a încheiat.

„De când a revenit în Ferma, Kamara e pus pe ceartă. I-am zis că e doar un joc şi că trebuie să ne distrăm. Vedem după aceea ce şi cum“, a declarat Pastramă. De asemenea, Jorge şi Emil Rengle au fost de părere că artistul este frustrat că nu a ajuns în finală, motiv pentru care provoacă pe toată lumea. 
 
FOTO Captură video
 
FOTO Captură video 
 
Kamara şi Pastramă FOTO Captură video 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: