S-a luptat toată viaţa cu prejudecăţile, dar la „Românii au talent” a fost plină de curaj. Florin Călinescu: „Nu am văzut aşa ceva” VIDEO

S-a luptat toată viaţa cu prejudecăţile, dar la „Românii au talent” a fost plină de curaj. Florin Călinescu: „Nu am văzut aşa ceva” VIDEO

Aura Bolozan la Românii au Talent / FOTO Pro TV

Cu o poveste emoţionantă în spate, concurenta Aura Bolozan a ales să cânte pe scena de la „Românii au talent” o melodie de-a Andrei, care i-a impresionat pe juraţi.

Ştiri pe aceeaşi temă

Chiar şi interpreta de drept piesei, Andra, a fost plăcut surprinsă de momentul acesteia. Melodia se numeşte „Sărutul nopţilor de rai” şi a trimis-o pe cântăreaţă în filmul respectiv, cu gândul la perioada când o lansase.
 
„Când am cântat piesa asta eram şi eu la fel de focoasă şi dornică să îmi dea sărutul”, i-a spus Andra, impresionată de prestaţia concurentei.„Nu am văzut aşa ceva niciodată. Deci ăla ia bătaie dacă nu o pupă”, a zis şi Florin Călinescu, făcând referire la titlul piesei.
 
Aura a explicat că s-a confruntat toată viaţa cu prejudecăţile oamenilor, având în vedere statura sa mai „plinuţă”. Concurenta a avut însă curaj la audiţii şi a demonstrat, încă o dată, că nicio carte nu ar trebui judecată după copertă. 
 
Citeşte pe Click.ro povestea Aurei Bolozan.
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările