S-a decis câştigătorul de la „Ferma“ după o luptă strânsă între Augustin Viziru şi Elena Chiriac

S-a decis câştigătorul de la „Ferma“ după o luptă strânsă între Augustin Viziru şi Elena Chiriac

Augustin Viziru, foto protv

S-a decis câştigătorul noului sezon din Ferma după o finală plină de suspans si probe care i-au pus la grea încercare pe cei 4 concurenţi.

Ştiri pe aceeaşi temă

Lupta finală s-a dat între Augustin Viziru şi Elena Chiriac. Andrei Stoica a avut un ghinion teribil chiar cu câteva secunde înainte de a prinde ultimul loc în lupta finală. Roata de la roabă s-a blocat, iar Viziru a reuşit să îl depăşească când nimeni nu se mai aştepta.

A fost şansa sa de a dovedi că este Fermierul Anului, după ce în urmă cu 5 ani s-a accidentat grav chiar înainte de finală. 
 
Augustin Viziru este marele câştigător la Ferma 2020. El va încasa un cec în valoare de 50.000 de euro şi titlul de Fermierul Anului. În ziua în care a câştigat, fetiţa sa a împlinit 3 luni, dedicându-i această victorie.
 
"Am muncit foarte mult pentru acest premiu şi voi cheltui aceşti bani strict pentru familie, pentru oamenii care contează în viaţa mea.", a declarat Augustin Viziru într-un interviu exclusiv pentru Click.ro.
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările