Românii au talent: Andra a trimis un concurent direct în semifinală

Românii au talent: Andra a trimis un concurent direct în semifinală

Manuel Chivari a convins-o pe Andra să-l trimită direct în semifinală FOTO Pro TV

Românii au talent 2016. A şasea ediţie a show-ului Românii a fost marcată de momente inedite, dar şi de decizia Andrei de a-şi folosi „golden buzz-ul“, pentru a trimite un concurent în semifinală.

Ştiri pe aceeaşi temă

Cele mai importante momente: 

Ema Niculae şi trupa şi-au făcut o apariţie de senzaţie pe scena Românii au talent pe ritmurile piesei „The Final Countdown“, micuţa impresionând şi cu machiajul. La finalul piesei, Ema i-a dăruit Mihaelei Rădulescu bandana pe care o purta. 

Juriul a fost impresionat şi de sora Emei, care a cântat la chitară, dar şi de curajul acesteia de a reveni pentru a doua oară în show-ul de la Pro TV, astfel că Ema a mers mai departe. 

romanii au talentFOTO Pro TV 

Claudiu Roşu, un pensionar pasionat de „joaca“ cu armele periculoase, a executat un număr de jonglerii pe muzica lui Elvis Presley. „Am avut senzaţia că vine Bănică şi o să cânte“, i-a spus Mihaela Rădulescu, care nu a fost impresionată de ce a făcut concurentul. Acesta a primit doar doi de „Da“ şi nu a mers mai departe.

Dragostea de mamă i-a cuprins şi pe membrii juriului

Luminiţa Lupu, cu numele de scenă Lummy, a interpretat pe scena emisiunii o compoziţie proprie cu mesaj simplu: dorul de părinţii plecaţi în Rusia să trimită bani acasă. Publicul a aplaudat-o momente bune după ce a rostit ultimele versuri: „Mi-e dor de tine, mamă, mi-e dor de tine, tată“. „Mesajul este real şi trist“, a comentat Călinescu. Cu patru de „Da“, Lummy a mers în etapa următoare. „Ne-a cam dat puţin la temelie, fie vorba între noi“, a zis Andi Moisescu la final.

romanii au talentFOTO Pro TV 

Trupa One Wave Crew, din Chişinău, a adus un val de energie pe scena emisiunii de la Pro TV cu mişcări de breakdance. „Mie mi-a plăcut foarte mult. E genul de dans de pe scena vieţii, vă consumaţi timpul cu dans în văzul lumii. Aici, lumea vă poate cunoaşte“, le-a zis Andi Moisescu. Băieţii au primit patru de „Da“. 

romanii au talent FOTO Pro TV 

Noni, un tânăr ecologist care s-a mutat în pădure cu câinele şi soţia, a făcut improvizaţie muzicală la Românii au talent, cu ajutorul mai multor instrumente. A mărturisit că dacă ar câştiga banii şi-ar face o livadă de alune. Momentul nu i-a impresionat pe membrii juriului.

Florin Călinescu, emoţionat de o familie unită

Familia Cinci a cântat piesa „Oarecare“ a lui Smiley, pe vocile celor trei copii, apoi cu toţii, alături de părinţi, melodia „Hallelujah“, chiar dacă „specialitatea casei“ este muzica religioasă. Florin Călinescu a fost vizibil emoţionat şi copleşit de moment. „Un spectacol frumos, o familie frumoasă. Îmi place că aţi făcut totul în familie“, le-a spus Mihaela Rădulescu. „Apariţia familiei mi-a creat emoţii, oricât de membru al juriului ai fi ai şi trăiri personale“, a explicat Călinescu. Familia cinci a primit patru de „Da“. 

romanii au talentFOTO Pro TV 

„A fost momentul în care Mihai Petre şi-a făcut harakiri“

Beny Bertalam a participat la Românii au talent cu un număr solo de salsa, în aplauzele unui public susţinător numeros. „Benny... Wow!“, a comentat Mihaela Rădulescu. „A fost momentul în care Mihai Petre şi-a făcut harakiri. A făcut greşeala să plece de la masa juriului“, a glumit Andi Moisescu. Florin Călinescu a fost singurul care i-a oferit „Nu“, dar tânărul a mers mai departe. 

 

romanii au talentFOTO Pro TV 

Un fost profesor cu drag faţă de Andra

Un fost profesor de matematică şi fizică a venit la Românii au talent „să lege o relaţie cu Andra“. Bătrânul nu a venit pentru bani, ci doar să o cunoască pe Andra, apoi s-a răzgândit şi a declarat că o să cânte „un duet singur“. Domnul Lupu nu a trecut mai departe, chiar dacă a povestit întâmplările unei anume Gabriela pe ritmurile unei piese compusă chiar de el. 

FOTO Pro TV 

Paul Stângă a venit cu acordeonul pentru a-şi arăta măiestria şi darul de a interpreta la instrument orice melodie cunoscută, atât clasică cât şi populară. Momentul i-a cuprins pe Andi Moisescu şi pe Pavel Bartoş. „Am toată admiraţia pentru acest om, mă bucur că ai venit, o să te ştie toată ţara“, i-a zis Andra. „Omul-orchestră“ a mers mai departe cu patru de „Da“. 

romanii au talentFOTO Pro TV 

Andrei Mihai Surdu, în vârstă de 17 ani, este originar din Craiova şi studiază la Liceul de Arte „Marin Sorescu“. Tânărul a cântat la pian, iar la sfârşitul momentul a fost impresionat până la lacrimi de reacţia publicului, care l-a aplaudat în picioare câteva momente bune. Printre lacrimi, Andrei a mărturisit că aştepta de multă vreme o confirmare a talentului său. 

„Mi-e şi jenă să te jurizez la cât eşti de bun“, a declarat Mihaela Rădulescu, precizând totodată că nu se pricepe la muzică, dar s-a bucurat din plin de interpretarea lui. „Mi se pare că pianul e prea scurt pentru tine“, l-a complimentat Florin Călinescu. „Oamenii ca tine vor ajunge departe, îţi aplaud talentul în picioare“, a spus şi Andra, sfătuindu-l să rămână la fel de modest, indiferent de succesul pe care, cu siguranţă, îl va atinge. 

romanii au talent

Dumitru, din Republica Moldova, a uimit juriul cu o demonstraţie de forţă, punctul culminant fiind cel în care a făcut flotări ţinându-şi mâinile şi picioarele pe sticle de bere, fapt ce l-a inspirat pe glumeţul Călinescu: „Patru beri reci la masă, vă rog.“

Mihaela Rădulescu a catalogat momentul drept „foarte interesant“, în timp ce Florin Călinescu s-a rezumat la a-i transmite: „Eşti mare, tată!“

romanii au talent

Trupa One Life Studio au prezentat un moment de beatbox, a companiat de chitară şi a convins juriul. „A sunat foarte bine“, a considerat Andra. „Apreciem orice moment de la «Românii au talent» şi aşteptăm cu braţele deschise să vedem momente «altfel», iar acesta a fost un moment extrem de reuşit“, a mărturisit şi Andi Moisescu, adăugând că a fost „un moment de cultură urbană extrem de bun.“

romanii au talent

Ansamblul Astras, format din greci, machedoni, români şi tătari, a adus păreri împărţite la masa juriului. În timp ce doamnele au fost impresionate, Andi nu a dorit să le ofere votul lui, declarându-se dezamăgit, în timp ce Călinescu le-a dat un avertisment.

„Ce mi-a plăcut la nebunie la momentul vostru e că fiecare etnie a dansat şi pe muzica celorlalte, este un simbol important, demonstrează că se poate trăi în armonie“, a precizat Mihaela.

„Se putea mult mai mult, aşteptam o explozie pe scenă“, şi-a motivat Andi răspunsul negativ. Pe de altă parte, Călinescu le-a oferit „DA-ul“, dar le-a atras atenţia că are aşteptări mai mari: „Nu văd dezvoltarea ulterioară a unui astfel de spectacol, vă avertizez că trebuie să aveţi foarte multă grijă.“

romanii au talent

Alexandru Munteanu, în vârstă de 16 ani, a adus, în premieră pe scena „Românii au talent“, malimba. „Sunt destul de puţini percuţionişti care se încumetă să abordeze instrumentul“, a dezvăluit tânărul înainte de a urca pe scenă.  

„A fost un moment foarte bun“, a considerat Andi. „E pentru prima oară când văd acest instrument la «Românii au talent» şi mă bucur foarte mult“, a spus şi Andra, în asentimentul tuturor.


romanii au talent

Cristian Pestriţu, un magician în vârstă de 29 de ani, a lăsat fără cuvinte juriul şi publicul printr-un truc inedit: a făcut o poveste legându-se de cărţile de joc, dar nu înainte ca membrii juriului să le amestece. Tânărul a trecut mai departe şi a recunoscut că a ajuns la magie prin intermediul pokerului, de care a fost dependent o vreme.

romanii au talent

Şi Ada Lupu, actriţă la Teatrul Naţional din Iaşi, a cucerit publicul. „Un artist adevărat nu are nevoie de multe mijloace, ai creat o stare foarte frumoasă“, i-a spus Călinescu. „A fost un aer proaspăt şi frumos, care ne face foarte bine. Îţi mulţumesc“, i-a transmis şi Mihaela.

romanii au talent

Mihai Daniel Ceauş şi Lungu Ionel, care fac show-uri în străinătate (Dubai, Coreea, Anglia) şi chiar au fost la un concert susţinut de Armin Van Buren, au prezentat un moment de corgrafie, cu elemente de acrobaţie. „Pentru că trag bine sforurile, au patru de «DA»“, a anunţat Călinescu.

romanii au talent

Mihaela Hasuna, în vârstă de 45 de ani, este o profesoară de limbi străine, care locuieşte în Israel de 21 de ani. Aceasta a cântat operă, dezvăluind: „Pasiunea pentru muzică a fost întotdeauna ceea ce mi-a dat poftă de viaţă, am rămas neîmpăcată pentru că nu am făcut destul să mă lansez în lumea asta.“

Membrii juriului s-au arătat fermecaţi de vocea puternică şi în acelaşi timp caldă a profesoarei, oferindu-i voturile pentru a ajunge în etapa următoare. „Întotdeauna ne surprinde un om care are o pasiune ce n-are nicio legătură cu meseria pe care o parctică“ , a punctat Andi

romanii au talent

Manuel Chivari a încheiat seara în stil mare, convingând-o pe Andra să apese butonul auriu ce l-a trimis direct în semifinală. Tânărul, în vârstă de 18 ani, a interpretat piesa „Sunday Morning“, a trupei Maroon 5. Lejeritatea de care a dat dovadă, dar şi vocea extraordinară au impresionat-o pe Andra, dar şi pe toţi cei prezenţi în sală. „Nu mi vine să cred. Nici în vis nu mi-am imaginat aşa ceva“, a declarat extrem de emoţionat Manuel, care a povestit că îşi doreşte să câştige marele premiu pentru a o putea ajuta pe mama sa din punct de vedere financiar. Concurentul a povestit că tatăl său i-a părăsit pe când el avea doar opt ani. Sub pretextul că pleacă să muncească în Anglia să-i poată întreţine, bărbatul s-a mutat, ulterior trimiţându-i soţiei actele de divorţ.

romanii au talent

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările