„Românii au talent“: Tânăra de 16 ani care i-a făcut pe Smiley şi Pavel Bartoş să apese butonul auriu VIDEO

„Românii au talent“: Tânăra de 16 ani care i-a făcut pe Smiley şi Pavel Bartoş să apese butonul auriu VIDEO

Cesima Nechifor (16 ani) i-a cucerit pe Smiley şi Pavel Bartoş cu un dans contemporan FOTO Pro TV

O elevă de 16 ani, care a prezentat un număr de dans contemporan pe scena „Românii au talent“, a reuşit să aducă lacrimi în ochii Mihaelei Rădulescu şi i-a făcut pe Smiley şi pe Pavel Bartoş să apese golden buzz-ul, care a trimis-o pe adolescentă în semifinalele show-ului.

Cesima Nechifor, în vârstă de 16 ani, din Ploieşti, a emoţionat, vineri seara, juriul şi publicul de la „Românii au Talent“ cu un moment sensibil de dans contemporan, îmbinat cu gimnastică, balet şi teatru. 
 
„Dansul pentru mine este o eliberare. Simt că nimic nu mai contează şi că sunt cea mai fericită de pe pământ“, a spus tânăra în filmuleţul de prezentare.
 
Cesima a făcut 8 ani de gimnastică, dar povesteşte că a trebuit să renunţe în urma unei accidentări.
 
„Într-o zi, la antrenament, am picat dintr-un element pe care îl repetam de foarte mult timp, m-am lovit foarte tare la genunchi şi am avut o săptămână în care nu am putut să mă mişc deloc. Doctorul mi-a spus că dacă vreau să mai continui o fac strict pe riscul meu pentru că pot rămâne paralizată.“
 
Cu toate acestea, adolescenta de 16 ani îşi urmează în continuare pasiunea şi spune că a venit la „Românii au talent“ pentru a se convinge pe sine de un lucru: „În primul rând, vreau să-mi dovedesc mie că încă sunt capabilă să fac ceea ce-mi place şi sunt sigură că voi ieşi cu mult mai multă încredere în mine, mult mai fericită şi mai împăcată cu pasiunea mea“.
 
 
FOTO Pro TV

Pentru momentul său, juriul a aplaudat-o în picioare. 
 
„Cred că am asistat la cea mai fascinantă combinaţie de balet, gimnastică, dans contemporan şi teatru, toate puse una peste alta în 2 minute şi jumătate“, i-a spus Andi Moisescu.
 
„Uite că nu mi-a mai venit de mult să plâng aşa, dar nu ştiu dacă e din vina ta sau din amestecul ăsta foarte turbulent şi reuşit de senzaţii. Ai puterea de a spune prin tine însăţi ce emoţie doreşti tu, ştii să te joci cu minţile noastre. Eşti un dansator. Punct.“, a spus şi Mihaela Rădulescu.
 
„Am mai văzut atât de mulţi dansatori aici, la «Românii au talent», dar tu eşti peste ei“, a continuat Andra, iar Florin Călinescu i-a spus scurt şi la obiect „Eşti o bijuterie“.
 
În timp ce Mihaela Rădulescu se pregătea să-i mai spună ceva concurentei, Smiley şi Bartoş au apărut din public în spatele juriului şi s-au năpustit asupra butonului auriu, făcându-i Cesimei o imensă bucurie şi trimiţând-o în semifinale.
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: