„Românii au talent“, show-uri la Cluj-Napoca

„Românii au talent“, show-uri la Cluj-Napoca

Andi Moisescu, Andra ;i mihai petre vor s[ vad[ numere inedite FOTO Pro TV

Clujenii sunt aşteptaţi să-şi susţină favoriţii la show-urile „Românii au talent“ care se desfăşoară pe 1 septembrie la Casa de Cultură a Studenţilor din localitate, de la ora 12.00 şi 19.00. Intrarea este liberă.

Ştiri pe aceeaşi temă

Concurenţii aleşi în urma preselecţiilor din 27 septembrie au ocazia să facă parte din show-ul de la Pro TV. Mihai Petre, Andra şi Andi Moisescu sunt nerăbdători să vadă cu ce talente vor să impresioneze în această ediţie clujenii. Cel de-al doilea sezon al show-ului „Românii au talent“ a fost câştigat de mentalistul Cristian Gog, originar din Cluj.

Primele show-uri din noul sezon s-au desfăşurat la Timişoara. Sporturi extreme, „degustare“ de râme vii şi ouă crude, belly-dancing, pictură pe ouă de struţ, striptease, comedie şi echilibristică sunt doar câteva dintre talentele cu care concurenţii au încercat să impresioneze juriul.

Pe lângă marele premiu de 120.000 de euro, la această ediţie va fi acordat şi un premiu în valoare de 10.000 de euro, celui mai original concurent.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: