„Românii au talent“, semifinala trei: cine sunt concurenţii care merg în finala show-ului de la Pro TV

„Românii au talent“,
semifinala trei: cine sunt concurenţii care merg în finala show-ului de la Pro
TV

Trupa Concertino, Viorel Scînteie şi câinele Bibi şi magicianul Robert Tudor merg în finala show-ului „Românii au talent“ FOTO Pro TV

Viorel Scînteie şi câinele Bibi, trupa Concertino şi magicianul Robert Tudor şi-au asigurat biletele pentru finala „Românii au talent“ în urma celei de-a treia semifinale a show-ului de la Pro TV. Pe lângă aceştia, emisiunea a avut de oferit numere de dans, acrobaţie şi beatbox.

Ştiri pe aceeaşi temă

Între momentele prezentate de românii talentaţi în semifinala trei „Românii au talent“ s-au numărat muzică populară, clasică sau instrumentală, beatbox, acrobaţie, popping, dansuri ţigăneşti sau magie, dar şi un moment excepţional de dresaj canin marca Viorel Scînteie şi prietenul său devotat Bibi. 

Dresorul alături de câinele său au reuşit să impresioneze publicul cu povestea lor marcată de o relaţie profund apropiată, astfel că au mers în finala emisiunii „Românii au talent“. Trupa de acordeonişti Concertino a câştigat la dublu din această semifinală după ce şi-a asigurat locul în finală, primind şi o şansă la premiul de originalitate în valoare de 10.000 de euro. Magicianul Robert Tudor a obţinut ultimul loc în finală după ce a primit cu un vot în plus faţă de sudorul Marius Călin. 

Cele mai importante momente ale emisiunii: 

„Românii au talent“, semifinala trei: „Liviu Vasilică e aici cu noi prin tine“

Remi Şapcă, tânărul oltean cu nume predestinat scenei, a deschis, cu oareare emoţii, semifinala trei „Românii au talent“ cu piesa „Hai, hai cu trăsioara“, reamintind încă o dată de memoria lui Liviu Vasilică. „N-ai de ce să îţi faci probleme cu emoţiile. Uneori emoţiile te duc mai aproape de personajul la care aspiri, mai aproape de perfecţiune“, a spus Andi Moisescu. „E talentat şi e un lucru dovedit. M-a cucerit cu trilurile lui. Liviu Vasilică e aici cu noi prin tine. Îţi mulţumesc că ai adus acest cântăreţ la «Românii au talent»“, a completat Andra. Bebe Cotimanis a spus că tânărul ar fi potrivit să cântă fotbaliştilor de la Craiova pentru a-i aduce în formă maximă. 

romanii au talentRemi Şapcă FOTO Pro TV

Semifinala trei de la «Românii au talent» a continuat cu dansul improvizat a lui Toma Constantin, concurentul mărturisind că nu îi place să aibă o coregrafie prestabilită. Acesta s-a mişcat în ritmul muzicii lăsându-se purtat pe acordurile unei piese rock. „Fantastic. Când repeţi dacă ziua munceşti pe şantier? Ai har, sper să câştigi bani din această pasiune“, i-a spus Andra. „Îmi place povestea lui, prin dansul său construieşte ferestre pentru noi“, a zis şi Mihaela Rădulescu. 

romanii au talentToma Constantin FOTO Pro TV/Facebook

Dina Stănciulete a venit pentru prima oară pe scena mare din Bucureşti pentru a demonstra că poate să îşi stăpânească lacrimile, spre deosebire de momentul din preselecţii când a plâns. Dina a interpretat la violoncel piesa „Shape of My Heart“ şi a ridicat sala în picioare. „Îmi amintesc de mine când am început primul meu drum cu tata cu trenul. Ai o poveste care mă impresionează“, a spus Andra. 

romanii au talentDina Stănciulete FOTO Pro TV/Facebook 

„Românii au talent“, semifinala trei: „Eşti de-a dreptul nebun“

Marian Sas a ţinut juriul cu sufletul la gură după ce a executat un număr care i-a solicitat foarte mult abilităţile fizice, dar şi creierul. Atârnat la câţiva metri deasupra scenei, fără plasă de siguranţă, Marian s-a răsucit pe o funie, s-a învârtit şi a făcut un spectacol la înălţime, pe placul publicului şi al mesei juriului. „Eşti acrobat, eşti actor, eşti artist, e un pachet bun de votat“, a spus Bebe. „Ce face el e foarte greu, tot sângele ăla care vine în cap îl face să piardă legătura cu Pământul. M-am ridicat în picioare pentru că am vrut să îţi aplaud spectacolul“, a mărturisit şi Mihaela Rădulescu. „Eşti nebun de-a dreptul“, a stabilit Andi Moisescu.

romanii au talentMarian Sas FOTO Pro TV

Marius Călin, sudorul cu un talent ascuns din audiţii, trimis de Mihaela Rădulescu în semifinale graţie butonului auriu, a revenit în costum popular pe scena „Românii au talent“ cu o nouă piesă interpretată live, o parte clasică şi una folclorică. „Îmi place acest amestec şi îmi place să văd un om ca tine în finală pentru că nu ai studii, ai un talent înnăscut, eşti din acest spectacol“, i-a spus Mihaela. „Mi s-a părut că ţi-ai forţat corzile vocale, dar a fost impresionant că ne-ai arătat folclorul, nu muşchii“, a analizat Andra. 

romanii au talentMarius Călin FOTO Pro TV/Facebook 

Ansamblul Barbunco Romano a transformat energia tipică culturii rrome într-un show adevărat pe scena „Românii au talent“. Cei patru băieţi îmbrăcaţi în cămăşi albastre s-au sincronizat, au zâmbit neîncetat şi au adus în atenţia tradiţia ţigănească. „Dansează ca pe sârbă. Coregrafia vine din tradiţie, iar ritmul vine din sânge“, a apreciat Andi. „Eu îl văd ca pe un flamenco românesc“, a continuat şi Andi. 

 

romanii au talentAnsamblul Barbunco Romano FOTO Pro TV/Facebook 

Francesca Tuzzolino a cântat în a treia semifinală „Românii au talent“ piesa „I Will Always Love You“ punându-şi amprenta personală asupra celebrei melodii a lui Whitney Houston. „Muzica ta vine din sfere foarte înainte, nu o pot judeca, dar o pot aprecia, dacă şi celor de acasă le-a plăcut îi rog să te voteze“, a spus Bebe Cotimanis. „Eşti un copil talentat, poţi mai mult ca în seara asta“, a precizat Andra. 

romanii au talentFrancesca Tuzzolino FOTO Pro TV/Facebook 

Clubul sportiv P.U.M.A., format din şapte băieţi dornici de luptă, a pus în scenă un spectacol plin de adrenalină în tae quan do s-a îmbinat cu muzica. „Am avut sentimentul că v-aţi distrat, aici a fost un cadou pe care îl meritaţi“, le-a spus Andi. 

romanii au talentClubul sportiv Puma FOTO Pro TV

Major Office, trupă formată dintr-un chitarist, un pianist şi un beat boxer, a reinterpretat piesa „Love Me Like You Do“ a celebrei Ellie Goulding şi i-a ridicat de pe scaune pe membrii juriului. „Arată ca o trupă fresh de 2015, mi-ar fi plăcut ca solistul să nu aibă atâtea emoţii“, a spus Andra. „Trioul degajă un aer destul de proaspăt“, a completat repede Andi Moisescu. 

 

romanii au talentMajor Office FOTO Pro TV/Facebook 

„Românii au talent“, semifinala trei: diferenţa dintre simpla magie şi un moment magic

Magicianul Robert Tudor a ridicat din nou tonul din nou în faţa membrilor juriului, precum în audiţii, cu un număr pregătit timp de patru ani. Acesta a spus o poveste de viaţă prin intermediul mai multor numere de magie, laitmotivul numărului său fiind timpul. Magicianul a purtat foc în palme pe care l-a transformat într-o fată. Apoi, fata a levitat sub o pânză albă, după care a dispărut şi a reapărut sub forma unei fetiţe blonde. Numărul a fost într-atât de impresionat încât la convins pe Bebe Cotimanis că magia există cu adevărat.

„Eşti extraordinar, nu îmi vine să cred că tu spui «Call baby» pe YouTube“, a început Andra. „E un talent aparte, magia a fost şi mai complexă, astfel de momente sunt binevenite în finală, fiecare are nevoie de magie“, a completat Mihaela. „Robert ne-a oferit o demonstraţie: diferenţa dintre simpla magie şi un moment magic, bravo“, a declarat şi Andi Moisescu.

romanii au talentRobert Tudor FOTO Pro TV

Concertino, trupă de acordeonişti din Chişinău, a reinterpretat „Smooth Criminal“ cu acordeoane, tobe şi ţinute ca ale lui Michael Jackson. „Ăsta e unul dintre momentele în care mă simt onorat că pot să mă bucur de un astfel de spectacol. Ar fi nesincer să nu recunosc că e momentul meu preferat din semifinale. Mi-aş dori să vă revăd şi în finală“, a mărturisit Andi Moisescu. „A fost exact de «Românii au talent», fix de 120.000 de euro. Jos pălăria în faţa voastră“, a apreciat Andra. 

romanii au talentConcertino FOTO Pro TV/Facebook 

Viorel Scînteie a executat alături de câinele şi prietenul său de nedejde Bibi au realizat un spectacol de dresaj bazat pe o relaţie de apropiere profundă. „Cred enorm de tare în lecţia asta de viaţă şi aş vrea să ajungeţi în finală“, a spus Mihaela. „Este o întâlnire emoţionantă între doi prieteni“, a zis şi Bebe, în timp ce Andra a cântat o serie de versuri din folclorul românesc. Totodată, Andi Moisescu i-a spus că momentul poate fi unul câştigător aşa cum s-a întâmplat în trecutul emisiunii. 

 

romanii au talentViorel Scînteie şi câinele său, Bibi FOTO Pro TV/Facebook 

„Românii au talent“, semifinala trei: cine sunt finaliştii aleşi de public şi de juriu

Trupa Concertino au intrat în cursa pentru premiul de originalitate în urma deciziei luate de membrii juriului. În schimb, primul concurent care a mers în finala „Românii au talent“ graţie voturilor exprimate de public a fost Viorel Scînteie şi câinele Bibi. Al doilea moment ales de public să meargă direct în finală a fost cel realizat de trupa Concertino, acelaşi grup selectat şi pentru premiul de originalitate.

Marius Călin, „butonul de aur al Mihaelei Rădulescu“, şi magicianul Robert Tudor au intrat la decizia membrilor juriului. „Magia fără poveste e bâlci, Robert trebuie să rămâi în concurs“, a ales Cotimanis în dreptul lui Robert Tudor. Acelaşi magician a primit şi votul lui Andi Moisescu. „Cred în talentele voastre de oameni obişnuiţi. Alegerea mea e Marius“, s-a hotărât Mihaela Rădulescu. Andra a tranşat decizia în favoarea lui Robert Tudor.

Astfel, dintre cei doi, magicianul Robert Tudor a devenit al treilea finalist din semifinala cu numărul trei de la „Românii au talent“. 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările