„Românii au talent“ revine din 5 februarie cu 2 ediţii pe săptămână

„Românii au talent“ revine din 5 februarie cu 2 ediţii pe săptămână

Smiley şi Pavel Bartoş

Din 5 februarie, la PRO TV revine „Românii au talent“.  În premieră, în acest an, show-ul va fi difuzat de două ori pe săptămână: vinerea şi lunea.

Ştiri pe aceeaşi temă

Cei patru juraţi sunt decişi să le ofere cei trei de DA acelora care îi vor convinge că îşi merită locul în următoarea etapă, iar pentru cei care vor demonstra că imposibilul nu există au pregătit, din nou, câte două golden buzz-uri. Şi în acest an, zece concurenţi se vor califica direct în semifinale în cazul în care Andi, Andra, Florin, Alexandra sau Pavel şi Smiley vor apăsa butonul care transformă visurile în realitate.

„Mi-era dor de emisiune, mi-era dor de reîntâlnirea cu oamenii faini din echipă şi de cei care ne urmăresc. Vom vedea oameni simpli care vor veni să-şi îndeplinească visul. Vom vedea nişte numere extraordinare. Celor de acasă le confirm un lucru: Va fi aşa cum vor ei să fie acest show”, a spus Pavel Bartoş despre noul sezon.

Smiley a zis că ”talentele care vin pe scenă sunt #unusiunu. După 11 sezoane suntem în măsură să spunem când este un sezon senzaţional... iar acesta este! Încă sunt foarte multe momente care ne-au uluit şi este o promisiune că veţi vedea mai mult talent, mai multă unicitate pe scenă”.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările