„Românii au talent“ revine pe 13 martie

„Românii au talent“ revine pe 13 martie

Noua formulă a juriului „Românii au talent“: Andi Moisescu, Andra, Mihaela Rădulescu şi Bebe Cotimanis FOTO Pro TV

Al cincilea sezon al talent-show-ului „Românii au talent“ va debuta pe 13 martie, când telespectatorii Pro TV îi vor vedea pentru prima oară la masa juriului pe Mihaela Rădulescu, şi Bebe Cotimanis, alături de „veteranii“ Andra şi Andi Moisescu.

Ştiri pe aceeaşi temă

După ce caravana a poposit în mai multe oraşe din ţară, dar şi în Chişinău, show-ul „Românii au talent“ revine pe micile ecrane din 13 martie. Sute de aspiranţi la titlul de cel mai talentat român, printre care cântăreţi, mimi, dansatori, magicieni, pictori, balerini şi actori, s-au prezentat în faţa juriului. Pentru prima oară în cadrul concursului, membrii juriului au posibilitatea de a apăsa butonul auriu şi, astfel, de a-şi trimite concurentul preferat direct în semifinale.

„După patru sezoane «Românii au talent», în care am crezut că am văzut totul, am fost din nou surprins la Bucureşti şi am folosit pentru prima oară «golden buzz-ul», trimiţând un act artistic neaşteptat direct în semifinală“, a declarat Andi Moisescu.

Mutările de la masa juriului vin în contextul în care Mihai Petre, care a jurizat „Românii au talent“ timp de patru sezoane, a decis să semneze cu principalul concurent, Antena 1, şi după ce negocierile cu actorul Mihai Bendeac, care urma să-l înlocuiască pe Mihai Petre, nu s-au finalizat. 

„Am decis, în sfârşit, să mă întorc la TV. Am ales PRO-ul cu inima larg deschisă, nu numai pentru propunerea inedită de a face parte din juriul emisiunii cu cea mai mare audienţă din România, «Românii au talent», dar şi pentru oamenii cu care voi face echipă. Am simţit o energie fantastică şi am dat peste nişte profesionişti cu care am avut chimia aia la care visează orice om care lucreaza în echipă. Gândim la fel, simţim la fel (ca în melodia aia care-mi place mie) şi vrem să facem performanţă, de dragul publicului, dar şi cu poftă aprigă de a descoperi românii cu adevarat talentaţi, care merită să ajungă în atenţia tuturor“, a declarat Mihaela Rădulescu la momentul semnării contractului prin care devine în mod oficial membru în juriul „Românii au talent“. 

Românii au talent. Andra face echipă cu Mihaela Rădulescu

„Juriul e exact ca şi concurenţii - de o diversitatea cuceritoare, exact ceea ce trebuie pentru acest tip de show. Ne plac lucruri diferite, ne uneşte doar talentul remarcabil, unde suntem pe aceeaşi lungime de undă şi avem cele mai opuse păreri, în cele mai neaşteptate momente. Sunt convinsă ca vom fi iubiţi, dar şi detestaţi pentru anumite alegeri, ceea ce nu poate fi decât incitant pentru cei care ne vor urmări“, a fost prima declaraţie a Mihaelei Rădulescu de la masa juriului. 

„Femeile au cel puţin trei calităţi în plus faţă de bărbaţi (fără supărare, domnilor): recunosc mai bine culorile şi nuanţele, sunt mai sensibile (şi, deci, identifică mai bine emoţiile umane) şi se pun mai uşor în locul celor care se confruntă cu aceste emoţii. Acestea fiind zise, dragilor, nu pot decât să mă bucur că juriul mega-concursului «Românii au talent» va câştiga, începând cu următorul sezon, încă o componentă feminină, în persoana Mihaelei Rădulescu. Îi urez bun venit în loja noastră! Iar ca femeie, repet, simt că am primit întăriri, pentru a putea evalua concurenţii nu doar cu exigenţă şi factorii care ţin de competenţa lor, ci si cu sufletul. Va fi o competiţie spectaculoasă, ca de obicei, şi vă aştept cu drag să ne fiţi alături în noua şi fascinanta cursă a descoperiri celui mai mare, mai interesant şi inedit talent din România“, a declarat şi Andra.

Românii au talent. Mihaela Rădulescu, „bad, but gorgeous lady“

Andi Moisescu s-a pronunţat şi el cu privire la viitoarea sa colegă din cadrul show-ului „Românii au talent“: „Pentru a vorbi despre ea putem apela la metafore, putem crea jocuri de cuvinte sau pur şi simplu îi rostim doar numele. Pentru că din orice unghi ai privi-o, Mihaela Rădulescu este un reper. Un reper unanim recunoscut. Surprinzătoare nu e prezenta ei la masa juriului «Românii au talent», ci poziţia cu totul specială pe care o ocupă. Căci poate ar fi bine să adaug. Din acest sezon nu vom mai avea un «bad guy», ci o «bad, but gorgeous lady»: Mihaela Rădulescu. Şi abia acum adevăratul spectacol poate începe“.

Românii au talent. Bebe Cotimanis, „impertinent de pertinent“

Şi Bebe Cotimanis a rămas surprins de ceea ce înseamnă „Românii au talent“, declarând: „Am avut parte de momente spectaculoase care nu pot decât să mă bucure. Însă am descoperit şi că este o experienţă obositoare să vezi atâtea talente la un loc“. 

„Este o voce care te bântuie, te zguduie, te înfioară, te emoţionează. Iar când îi vezi faţa, încremeneşti“, spune Smiley despre cel mai nou membru al juriului. „Tranşant, imprevizibil, spumos, cu experienţă, impertinent de pertinent. Iată noul jurat «Românii au talent». Lui îi spun, bine ai venit, iar concurenţilor le urez baftă, pentru că au nevoie“,a completat şi Pavel Bartoş.


Despre „Românii au talent“ mai puteţi citi şi:

Magicianul Cristian Gog a făcut să dispară 120.000 de euro. În ce a investit premiul clujeanul care a câştigat „Românii au talent“ 

Primul câştigător la „Românii au talent“ a ajuns falit: „M-am întors de unde am plecat. Fără bani, la Focşani“ 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: