Românii au talent: cine sunt primii 12 semifinalişti care dau startul galelor live FOTO

Românii au talent: cine sunt primii 12 semifinalişti care dau startul galelor live FOTO

Jimmy & Guvid i-au încântat pe toţi la preselecţii cu un număr plin de umor FOTO Pro TV

Românii au talent 2016. Românii au talent dă startul galelor live, vineri, de la ora 20:30, la Pro TV, cu primii 12 concurenţi dornici să arate că au ce trebuie pentru a câştiga marele premiu de 120.000 de euro.

Ştiri pe aceeaşi temă

Numărătoarea inversă până la prima semifinală a celui de-al şaselea sezon Românii au talent a început. Concurenţii îşi vor demonstra live talentul pentru a primi aprecirea şi voturile publicului. La finalul show-ului live de vineri, trei concurenţi vor ajunge cu un pas mai aproape de marele premiu în valoare de 120.000 de euro, dar şi de titlul de cel mai talentat român. Tot vineri va fi ales şi primul candidat la premiul de originalitate al acestui sezon, în valoare de 10.000 de euro.

Pe scena talentului vor urca vineri 12 semifinalişti: trupa Maximum, Mara Prună, Teatrul de umbre Verba, Cristian Zlatan, Cris & Lori, magicianul Daniel Hex, Anca Baltac, Andrei Surdu, Jimmy & Guvid, Grupul Dreams Drums Druum, Adonis Crash Boom şi surorile Elena şi Emanuela Popescu.

Trupa Maximum a reuşit să impresioneze membrii juriului în etapa preselecţiilor cu un moment inedit de dans folcloric reinterpretat. Cei 14 membri formează un grup de 11 ani, sunt autodidacţi, se înţeleg extrem de bine şi doar împreună reuşesc să aibă forţă şi energie. 

FOTO Pro TV 

Micuţa Mara Prună a cântat la pian şi voce o melodie extrem de sensibilă, compusă chiar de ea, „Sweet dreams“, şi i-a emoţionat pe toţi cei prezenţi în sală. Mara are auz absolut, poate să recunoască orice sunet şi să-l transpună în note. Poate să memoreze rapid o melodie şi să o reproducă. 

FOTO Pro TV 

Cei 12 membri ai Teatrului de umbre Verba vin din Ucraina, iar la preselecţii au adus un moment artistic original, prin intermediul căruia au spus o poveste. Prin arta lor încearcă să promoveze cultura ucrainiană peste tot în lume şi colaborează în această formulă de peste şase ani. 

FOTO Pro TV 

Cristian Zlatan a uimit juriul cu elementele de breakdance executate perfect şi cu talentul său extraordinar, la numai 13 ani. Concurentul a început să studieze singur dansul acum trei ani, imitând mişcările unor dansatori consacraţi, iar în momentul de faţă are un profesor care îl îndrumă. 

FOTO Pro TV 

Cris & Lori au reuşit să o impresioneze la preselecţii pe Mihaela Rădulescu. Vedeta a apăsat butonul auriu pentru cei doi concurenţi şi i-a trimis direct în semifinale. Cris & Lori fac parte din ansamblul de balet al Operei Române din Craiova şi au creat acest grup special pentru participarea la Românii au talent. Lori face balet de la vârsta de patru ani şi a continuat cu studii în zona artistică, iar Cris este gimnast de performanţă, primele medalii câştigându-le pe când avea numai 12 ani. Cei doi sunt foarte buni prieteni şi lucrează perfect împreună. 

FOTO Pro TV 

Daniel Hex i-a surprins pe juraţi în etapa preselecţiilor cu un număr de magie cu cărţi. De-a lungul timpului, Daniel a avut parte de încercări grele, însă a trecut cu bine peste toate. La vârsta de 20 de ani a cunoscut un magician din Noua Zeelandă, care i-a arătat un truc cu o monedă. A început să înveţe tot felul de trucuri, a plecat prin Europa şi a practicat magia şi s-a oprit în Norvegia pentru a-şi termina studiile. Este licenţiat în Antropologie. Şi-a continuat drumul, a vizitat mai multe ţări şi a ajuns şi în Tokyo, unde a avut ocazia să înveţe lucruri noi. 

FOTO Pro TV 

Anca Baltac este elevă şi a cântat la preselecţii melodia „I Hate Men“, creând un moment din musical-ul „Kiss me, Kate“. Pasionată de muzică, Anca s-a înscris în clasele primare într-un grup folcloric, unde a învăţat să cânte muzica zonei din care provine, Hunedoara. A continuat cu dansul modern, iar la nouă ani a început cursurile de canto. În paralel cu muzica a dezvoltat şi o altă pasiune, cea pentru sport. În prezent, practică voleiul şi, uneori, tenisul de câmp. Concurenta spune despre ea că este o persoană nonconformistă şi iubeşte mâncarea. 

FOTO Pro TV 

Andrei Surdu i-a fascinat pe juraţi la preselecţii cu o melodie cântată perfect la pian. Concurentul a crescut ascultând muzică, tatăl lui fiind muzician. Prieteni şi-a făcut la grădiniţă, însă, din momentul în care a descoperit pianul, acesta i-a devenit cel mai buni prieten, preferând ca, sub îndrumarea tatălui, să repete zilnic. În clasa a doua, Andrei susţinea primul lui concert la instrumentul pe care-l iubeşte, iar în momentul de faţă este elev al Liceului de Arte din Craiova. 

FOTO Pro TV 

Jimmy & Guvid i-au încântat pe toţi la preselecţii cu un număr plin de umor. Cei doi au parodiat melodia Iarna pe val şi au primit ropote de aplauze. Băieţii s-au cunoscut acum zece ani şi şi-au dat seama imediat că vor să formeze o echipă. Se bazează de fiecare dată doar pe ideile lor, sunt originali şi îşi doresc să câştige capital de imagine, dar şi să investească în viitorul lor profesional. 

FOTO Pro TV 

Grupul Dreams Drums Druum este format din zece membri, care au făcut din muzică un adevărat spectacol la preselecţii. Grupul este coordonat de Jean Baptiste Odobeştianu - meloterapeut şi licenţiat în pedagogie socială - s-a format de curând şi este format din copii cu probleme de vedere, dar cu auz absolut. Mentorul lor face terapie prin percuţie şi muzică cu aceştia, cu instrumente tradiţionale africane, asiatice şi neconvenţionale, iar împreună se distrează şi îşi petrec timpul creând compoziţii frumoase. 

FOTO Pro TV 

Adonis Crash Boom a venit din New York să impresioneze românii cu elemente acrobatice şi breakdance. Concurentul a făcut gimnastică într-un centru de specialitate de Bronx, iar la 18 ani a început cu street performing în Times Square şi a fost remarcat de patronii unui club din Miami, care l-au angajat. După doi ani petrecuţi în Miami, a plecat să danseze în Las Vegas, iar vineri poate fi urmărit live în prima semifinală Românii au talent. 

FOTO Pro TV 

Cele două surori, Elena şi Emanuela Popescu, au transmis foarte multă emoţie la preselecţii, când au cântat melodia You raise me up. Fetele au început să cânte la serbările de la grădiniţă şi de la şcoală şi au repetat în permanenţă singure. În momentul acesta, Emanuela este studentă la Facultatea de Medicină veterinară, iar Elena este pasionată de editare video şi studiază la Facultatea de limbi străine, însă nu au renunţat niciodată la marea lor pasiune, muzica. 

FOTO Pro TV 

Vineri, de la 20:30, românii sunt invitaţi să fie alături de primii 12 semifinalişti ai celui de-al şaselea sezon Românii au talent şi să urmărească un show extraordinar, numai la Pro TV. 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările