„Românii au talent“, a patra semifinală: golden buzz-ul lui Florin Călinescu şi un moment de gimnastică aerobică continuă lupta pentru marele premiu VIDEO

„Românii au talent“, a patra semifinală: golden buzz-ul lui Florin Călinescu şi un moment de gimnastică aerobică continuă lupta pentru marele premiu VIDEO

Beniamin Dumbrăvan şi Aeros merg în finala „Românii au talent“ FOTO Pro TV

Vineri, în a patra semifinală live „Românii au talent“, telespectatorii şi juriul format din Florin Călinescu, Andra, Mihaela Rădulescu şi Andi Moisescu au decis cine sunt următorii doi finalişti ai sezonului 7.

Ştiri pe aceeaşi temă

Beniamin Dumbrăvan şi Aeros continuă lupta pentru marele premiu în valoare de 120.000 de euro şi titlul de cel mai talentat român, iar cel de-al patrulea candidat la premiul de originalitate de 10.000 de euro este Aeros, decizia fiind în totalitate a juriului.
 
Pe lângă reprezentaţiile celor zece semifinalişi, telespectatorii au avut parte şi de două momente speciale aduse pe scenă de membrii grupului Free Balance şi trupa Vama. Narine şi Igor, membrii Free Balance, au prezentat un număr de acrobaţie, dans şi echilibristică şi au uluit publicul încă o dată publicul cu talentul lor desăvârşit, iar Vama a cântat în premieră melodia Cure K, inclusă pe viitorul album al trupei, care va fi lansat în această toamnă la Sala Polivalentă.
 
 
În etapa preselecţiilor, Beniamin Dumbrăvan l-a convins pe Florin Călinescu să apese butonul auriu pentru el, iar vineri seară a făcut o încă demonstraţie de talent autentic. A jucat rolul lui Pinocchio, personaj pe care l-a adus în zilele noastre prin beatbox. Momentul lui Beni a fost susţinut pe scenă de membrii baletului emisiunii şi împreună au creat un număr electrizant, plin de umor, aplaudat de public secunde în şir. ”Ai fost neaşteptat de simpatic. Foarte drăguţ momentul tău. Nu m-am gândit că poţi face un moment de umor din beatbox. Tu ai ceva special în tine. Ai tu ceva al tău pus deoparte.”, a spus Andi Moisescu.
 
 
Băieţii din grupul Aeros au plutit pe scena Românii au talent. Cei patru concurenţi au prezentat un moment extraordinar de gimnastică aerobică, în care au introdus elemente de dans şi au cucerit publicul cu talentul lor formidabil, dar şi cu carisma lor de neegalat. ”Dragii mie, nu ştiu ce o să faceţi cu 120.000 de mii de euro, treaba voastră. Sunteţi foarte, foarte aproape să rămâneţi în aer. E o chestie de zile sau de săptămâni şi într-o zi o să înfrângeţi gravitaţia. Copii, de departe aveţi feţe de câştigători!”, le-a spus Florin Călinecu.
 
 
Corul Unison Stars, grupul care iubeşte să cânte şi să se joace cu muzica pe care o face, a reuşit şi în semifinale să experimenteze noi moduri de exprimare artistică, distrându-se şi ducând muzica corală la un alt nivel. Ei au ales să cânte Şapte văi şi-o vale adâncă într-un mod inedit, au umplut scena de culoarea iilor româneşti şi a vocilor contopite perfect într-una. ”Îmi place spiritul acestei găşti fantastice, nişte oameni frumoşi reuşesc o performanţă uluitoare, grozavi aţi fost!”, a spus Mihaela, iar Andra a continuat: ”Acestor oameni minunaţi le mulţumesc, mi-au schimbat percepţia despre cor. Nu mai e nimic plictisitor.”
 
Dumitru Mardari, supranumit şi Mitraliera de cuvinte, rapperul pentru care respiraţia nu e la fel de importantă ca viteza cu care rosteşte cuvintele, a cucerit iremediabil publicul cu spectacolul său logoreic, susţinut exemplar şi de baletul Românii au talent foarte bine pregătit şi o scenografie impecabilă. Dumitru a realizat şi un record mondial de 150-200 de cuvinte în mai puţin de un minut. ”M-am gândit la un nume de scenă pentru tine, HASHTAG, eşti tot un ritm.”, a spus Andi, iar Florin a continuat: ”Am putea acum să citim Bogdan Petriceicu Hashtag. Eşti genial, ai combustia necesară, îţi doresc să accezi în finală!”.
 


Romanii au talent 2017 - Semifinala 4: Dumitru Mardari - Interpreteaza piesa Rap God pe romaniiautalent.protv.ro

Erika Doni, micuţa concurentă de 12 ani şi 1.30 metri, dar cu un talent uriaş, a pregătit pentru semifinală un număr impresionant de dans, prin care a reuşit să-şi demonstreze evoluţia spectaculoasă de la preselecţii şi până acum. Ea a ales o variantă jazz a piesei Feel Good Inc. ca suport melodic al mişcărilor sale precise şi armonioase, iar baletul şi proiecţiile au ajutat ca spectacolul să fie complet, perfect, emoţionant. ”Ce am vazut astă seară e o poveste, ai spus o poveste cap-coadă prin expresivitate, cu emoţie. Mă bucur pentru alegerea ta, sunt fericită că ai crescut tu în ochii tăi. Talentul tău ăsta e, poţi să fabrici emoţii.”, i-a spus Mihaela.


Romanii au talent 2017 - Semifinala 4: Erika Doni - Dans contemporan pe romaniiautalent.protv.ro

Miruna Dascălu a reuşit să ridice juriul în picioare prin interpretarea fără pată a ariei Il dolce suono din opera Lucia de Lammermoor. Luminile, proiecţiile complexe şi scenografia au plasat-o pe Miruna în decorul filmului Al cincilea element, au ajutat-o să creeze un moment complex, demn de semifinală, care a transpus publicul si juriul în alte dimensiuni. Încântată de acest moment, Andra a spus: ”Ai arătat foarte frumos, ai înţeles exact despre ce e vorba în emisiunea asta.”, iar Florin a continuat: ”Femeile o sa îţi spună întotdeauna că eşti talentată, eu iţi spun că eşti şi frumoasă.”.


Romanii au talent 2017 - Semifinala 4: Miruna Dascalu - Moment muzical pe romaniiautalent.protv.ro

Beatrice Smit şi Robert Dumbravă au creat împreună un moment emoţionant de dans contemporan combinat cu elemente de dans sportiv pe melodia Floare de nu mă uita, s-au completat şi au trăit drama unei poveşti de dragoste printr-o coregrafie spectaculoasă. Deşi au primit şi critici din partea juriului, ei au reuşit să ducă până la capăt un moment frumos şi emoţionant. ”Piesa mi s-a parut interesantă, eşti o apariţie foarte curioasă pentru mine, ceva între Celine Dion şi Adela Popescu. Un număr reuşit, zic eu.”, a spus Florin, iar Andi a completat: ”Fusion: acest mix între un dans sportiv şi condimente adaugate peste.”.


Romanii au talent 2017 - Semifinala 4: Beatrice Smit si Robert Dumbrava - Dans sportiv pe romaniiautalent.protv.ro

Gabriel Nebunu şi-a început momentul cu o doină şi a continuat cu o bătută din Moldova, alături de el pe scenă fiind şi baletul Românii au talent. Vocea lui Gabriel a răsunat în întreaga sală, iar pofta lui de viaţă şi bucuria lui au încântat publicul. ”E o poftă de viaţă pe malul celălalt, din care ar trebui să luăm şi noi. Se vede în fiecare clipă că-ţi place la nebunie ceea ce faci, iar asta e cel mai important pe scenă.”, a spus Andi Moisescu.


Romanii au talent 2017 - Semifinala 4: Gabriel Nebunu - Moment muzical pe romaniiautalent.protv.ro

Coco şi-a exprimat vineri seară trăirile prin dans. Concurenta a adus pe scenă o reprezentaţie fascinantă de dans contemporan şi i-a avut alături de ea pe membrii baletului emisiunii. Un moment plin de dramatism, emoţie, expresivitate şi trăiri intense, care au fost aplaudate îndelung. ”Ai avut momentul tău de stat drept în faţa lumii, ai avut momentul tău de a spune <<eu asta sunt şi eu asta vreau să fac>>. Asta trebuie să vadă în tine toţi cei care sunt ca tine. Cel mai fain este când eşti tu însăţi mândră de tine. Eşti un dansator şi un creator de emoţie cum rar am văzut. Eşti într-o frământare continuă. Tu ştii cine eşti, tu ştii ce vrei! Bravo, Coco!”, a spus Mihaela Rădulescu.


Romanii au talent 2017 - Semifinala 4: Coco - Dans contemporan pe romaniiautalent.protv.ro

Dima Belinski a reinterpretat Ciocârlia la pian şi a realizat o improvizaţie de zile mari pe scena talentului. Dima a demonstrat că este un artist desăvârşit, a cântat şi la caval, iar band-ul emisiunii l-a suţinut în permanenţă şi a îmbinat perfect sunetele de saxofon sau trompetă cu cele aduse pe scenă de concurent. Împreună au reuşit o punere în scenă fabuloasă a întregului moment. ”A fost aşa de fain, deliciu, cel mai bun desert! A fost exact pe gustul meu. Aş vota să mergi în finală, ştiu sigur că ai avea ce să ne arăţi!”, a spus Andra.
 
 
Preferatul publicului din cea de-a patra semifinală a sezonului #7epic Românii au talent a fost Beniamin Dumbrăvan, care continuă competiţia şi lupta pentru marele premiu şi titlul de cel mai talentat român. Pentru alegerea celui de-al doilea finalist al serii, Andi, Mihaela, Andra şi Florin au avut de luat o decizie dificilă şi au fost nevoiţi să aleagă dintre vocile fabuloase ale membrilor Corului Unison Stars şi acrobaţiile fascinante prezentate de membrii grupului Aeros. Andi şi Mihaela au ales gimnastica aerobică şi au mizat pe Aeros, iar Andra şi Florin au mizat pe Unison Stars. Decizia finală a aparţinut tot publicului, iar locul doi în urma voturilor trimise de aceştia a mers în marea finală. Astfel, grupul Aeros continuă competiţia.
 
Vinerea viitoare, de la 20.30, românii sunt aşteptaţi să-şi susţină eroii, să-şi voteze favoriţii şi să urmărească un spectacol unic, la Pro TV.
 
citeste totul despre: