Românii au talent, din nou în topul audienţelor: Pro TV a înregistrat cifre de şapte ori mai mari decât Antena 1

Românii au talent, din nou în topul audienţelor: Pro TV a înregistrat cifre de şapte ori mai mari decât Antena 1

Cea de-a patra ediţie Românii au talent a fost dedicată cântăreţilor şi dansatorilor FOTO Pro TV

Românii au talent a dominat din nou topul audienţelor TV, clasându-se pe primul loc pe toate palierele de public. Show-ul de la Pro TV a avut vârfuri de audienţă şi de 4,6 milioane de telespectatori.

Ştiri pe aceeaşi temă

La nivelul întregii ţări, emisiunea Românii au talent a fost urmărită de aproximativ 3,6 milioane de telespectatori pe minut. Kanal D a venit pe locul doi cu 1,6 milioane de telespectatori, cu serialul „Bahar“. Antena 1 s-a situat pe locul trei cu o medie de aproximativ 600.000 de telespectatori. Vârful naţional pentru Românii au talent s-a înregistrat la ora 21:41, atunci când 4,6 milioane de telespectatori se uitau la Pro TV (25,2 rating de piaţă şi 44,9% cotă de piaţă), arată paginademedia.ro.

La nivel urban, Românii au talent a înregistrat o audienţă similară cu cea din ediţia precedentă: 1,88 milioane de telespectatori. Cifra este de peste două ori mai mare decât audienţa locului doi - Kanal D (836.000 de telespectatori) şi de şase ori mai mare decât a Antenei 1 (318.000 de telespectatori). Talent-show-ul de la Pro TV a avut un vârf urban de 2,3 milioane de telespectatori, la ora 21:39 (23,7 rating şi 42,2% cotă de piaţă), scrie aceeaşi sursă citată. 

Pe segmentul publicului comercial, cu vârste între 18 şi 49 de ani, Românii au talent a avut 960.000 de telespectatori. Audienţa Pro TV pe acest interval a fost de patru ori mai mare decât a locului doi - Kanal D (244.000 de telespectatori) şi de aproape şapte ori mai mare decât a locului trei - Antena 1 (144.000 de telespectatori). Vârful Românii au talent pe publicul commercial a fost de 1,1 milioane de telespectatori, la ora 22:05 (24 rating şi 51,3% cotă de piaţă).

Cea de-a patra ediţie Românii au talent a fost dedicată cântăreţilor şi dansatorilor. Cu toate acestea, printre momente s-au strecurat şi demonstraţii de magie, acrobaţie şi echilibristică. N-au lipsit nici comentariile savuroase ale Mihaelei Rădulescu şi ale lui Florin Călinescu, care au făcut deliciul publicului. 

citeste totul despre: