Românii au talent, din nou în topul audienţelor: Pro TV a înregistrat cifre de şapte ori mai mari decât Antena 1

Românii au talent, din nou în topul audienţelor: Pro TV a înregistrat cifre de şapte ori mai mari decât Antena 1

Cea de-a patra ediţie Românii au talent a fost dedicată cântăreţilor şi dansatorilor FOTO Pro TV

Românii au talent a dominat din nou topul audienţelor TV, clasându-se pe primul loc pe toate palierele de public. Show-ul de la Pro TV a avut vârfuri de audienţă şi de 4,6 milioane de telespectatori.

La nivelul întregii ţări, emisiunea Românii au talent a fost urmărită de aproximativ 3,6 milioane de telespectatori pe minut. Kanal D a venit pe locul doi cu 1,6 milioane de telespectatori, cu serialul „Bahar“. Antena 1 s-a situat pe locul trei cu o medie de aproximativ 600.000 de telespectatori. Vârful naţional pentru Românii au talent s-a înregistrat la ora 21:41, atunci când 4,6 milioane de telespectatori se uitau la Pro TV (25,2 rating de piaţă şi 44,9% cotă de piaţă), arată paginademedia.ro.

La nivel urban, Românii au talent a înregistrat o audienţă similară cu cea din ediţia precedentă: 1,88 milioane de telespectatori. Cifra este de peste două ori mai mare decât audienţa locului doi - Kanal D (836.000 de telespectatori) şi de şase ori mai mare decât a Antenei 1 (318.000 de telespectatori). Talent-show-ul de la Pro TV a avut un vârf urban de 2,3 milioane de telespectatori, la ora 21:39 (23,7 rating şi 42,2% cotă de piaţă), scrie aceeaşi sursă citată. 

Pe segmentul publicului comercial, cu vârste între 18 şi 49 de ani, Românii au talent a avut 960.000 de telespectatori. Audienţa Pro TV pe acest interval a fost de patru ori mai mare decât a locului doi - Kanal D (244.000 de telespectatori) şi de aproape şapte ori mai mare decât a locului trei - Antena 1 (144.000 de telespectatori). Vârful Românii au talent pe publicul commercial a fost de 1,1 milioane de telespectatori, la ora 22:05 (24 rating şi 51,3% cotă de piaţă).

Cea de-a patra ediţie Românii au talent a fost dedicată cântăreţilor şi dansatorilor. Cu toate acestea, printre momente s-au strecurat şi demonstraţii de magie, acrobaţie şi echilibristică. N-au lipsit nici comentariile savuroase ale Mihaelei Rădulescu şi ale lui Florin Călinescu, care au făcut deliciul publicului. 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările