Românii au talent, ediţia a treia - Mihaela şi-a folosit „golden buzz-ul“, iar un concurent a rămas gol pe scenă: „Îmbracă-te, sunt şi copii în sală!“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Marius Gheorghiu s-a folosit de scena Românii au talent pentru a protesta într-un mod inedit împotriva asistentelor TV FOTO Pro TV
Marius Gheorghiu s-a folosit de scena Românii au talent pentru a protesta într-un mod inedit împotriva asistentelor TV FOTO Pro TV

Ediţia a treia „Românii au talent“ a fost plină de surprize, atât plăcute, cât şi mai puţin fericite. Un cuplu de acrobaţi a făcut-o pe Mihaela Rădulescu să apese „butonul de aur“, grupul unor copii nevăzători a emoţionat juriul şi un bărbat s-a dezbrăcat în faţa publicului.

Emisiunea a debutat cu momentul a cinci fetiţe în vârstă de patru ani, costumate în Charlie Chaplin, care au îndulcit juriul cu mişcările lor jucăuşe de dans. N-a fost nevoie de comentariile juriului, întrucât Andra le-a confirmat cei patru de „da“ care le trimite mai departe.  

Sorin Magdin, aka Soso Legendance n-a impresionat juriul cu dansul său de breakdance, încercându-şi norocul pentru a treia oara la „Românii au talent“. La sfârşitul momentului: „În sfârsit am văzut şi noi ceva frumos, pe Smiley.“

Corul „Belcanto“, înfiinţat de preotul Daniel Cămară din judeţul Mures, care a interpretat melodia „Super Trouper“de la Abba, a fost pe gustul juriului, mergând mai departe cu patru de „da“. La apariţia preotului pe scenă, Mihaela a reacţionat, într-un exces de decenţă: „a venit părintele, să mă închid la nasture“. 

„Este aproape un gospel ce aţi facut voi aici. Voi, în spate, sunteţi îmbrăcaţi ca la ANAF“, a glumit Florin Călinescu. În culise, Smiley şi Bartoş au cântat împreună cu membrii corului şi au dat naştere unui nou catch phrase: „supa ta, supa ta“, interpretarea românească a refrenului piesei „Super Trouper“.

romanii au talent 2016
romanii au talent 2016

Ianoşi Levente, în vârstă de 29 de ani, a venit pe bicicletă şi a impresionat juriul cu scheme de ciclying. „Mi-a placut foarte mult, m-ai ţinut cu sufletul la gură“, a spus Andra. „La nivelul lui a fost doar o încălzire“, a completat Andi.

romanii au talent 2016
romanii au talent 2016

Grigore Mureşan are 37 de ani şi şi-a dorit foarte mult să o cunoască pe Andra în persoană. A crezut că o va impresiona cu interpretarea piesei „Doamne la duşmanii mei“, însă membri juriului s-au distrat pe seama lui. Grigore a spus că are foarte mulţi duşmani pe Facebook, iar Andi a replicat: „După momentul ăsta ne putem explica totul“. „Mergeţi cu patru de «nu»“, i-a spus Andra.

Eduard Stoica este băieţelul blondin care a impresionat publicul cu vocea lui puternică şi a ridicat juriul în picioare. La sfârşitul momentului, Florin Călinescu a afirmat: „Culmea e că îmi aduci aminte, aşa cum eşti de mic, de Horia Brenciu mare“. Mihaela a spus şi ea cu admiraţie: „Din punctul meu de vedere ai un talent aparte“. „Am sentimentul ca o sa ne mai tot întâlnim cu el de acum încolo. Mâine-poimâine îl vezi la «Vocea României»“, a spus Andi. Micuţul a mers mai departe cu patru de „da“.

romanii au talent 2016
romanii au talent 2016

Teatrul de umbre „Verba“ din Ucraina, format din 15 membri, a recreat poveşti din basme, pe un background mioritic românesc, cu umbrele propriilor corpuri. Dans, lupte, obiceiuri meşteşugăreşti, cavaleri şi regi, toate acestea au atras admiraţia juriului, mergând mai departe. Andi a apreciat momentul: „Un moment foarte bun, pe care îl văd având loc aici, în România, chiar dacă sunt din Ucraina“. Echipa de teatru a primit încuviinţarea juriului de a merge mai departe.

romanii au talent 2016
romanii au talent 2016

Grupul Princeps, format din doi membri, a ţinut să dea publicului o lecţie de istorie comparată. Cei doi au încercat să explice istoria din Antichitate prin versuri şi o interpretare care a stârnit hohotele de râs în sală. Călinescu a zis ironic „da“, însă ceilalţi membri ai juriului au fost categorici cu privire la momentul penibil al celor doi. „Momentul este aproape unic in istoria omenirii“, a spus Andra. Mihaela: „Ati depăşit răbdarea şi întelegerea mea din punct de vedere al spectacolulul.“ Andi: „A fost dileală totală.“

Nadia Buduruşi, în vârstă de 34 de ani, a vrut să arăte lumii că dansul la bară nu e doar striptease. În ritmuri de tango, Nadia s-a unduit senzual la bară, arătându-şi flexibilitatea şi lăsând juriul cu gura căscată. Mihaela s-a ridicat în picioare de admiraţie şi i-a spus: „La 34 de ani arăţi mai bine ca orice puştoaică de 20 de ani. Dacă pot să fac ceva ca această federaţie (n.r. de dans la bară) să existe, ai tot sprijinul meu.“ Andi recunoaşte şi el dansul la bară drept un sport olimpic. Nadia merge mai departe cu cei patru de „da“.

romanii au talent nadia budurusi foto pro tv

Grupul „Dreams Drums Druum“, format din mai mulţi copii şi un adult, a lăsat juriul puţin confuz atunci când au ajuns pe scenă, iar dascălul lor, Jean, le dădea indicaţii despre cum să stea fiecare. Mai târziu, publicul a aflat că este vorba de copii cu deficienţe de vedere. Grupul a interpretat la tobe un cântec tribal, plin de ritm. La sfârşitul momentului, Cătălin, unul dintre copii, a început să plângă de emoţie. „Din punct de vederte terapeutic suntem în etapă de încredere“, a spus însoţitorul lor. Juriul i-a apaudat în picioare, copii mergând mai departe cu patru de „da“.  

Andi: „Un moment extrem de emoţionant. Îi ajutaţi să creadă că viaţă este frumoasă, chiar dacă nu o vezi“. Andra: „Pentru mine a fost o mare plăcere şi onoare să fiţi aici la «Românii au Talent».“ Călinescu: „Sunteţi mult mai dotaţi decât mulţi dintre noi, care le avem pe toate, dar, câteodată, degeaba.“ Mihaela: „Da, vă iubesc!“ 

romanii au talent 2016
romanii au talent 2016

Xenia, în vârstă de 24 de ani. se declară pasionată de dans şi spune că uneori dansează singură în parc. Xenia nu a impresionat deloc publicul, având un dans static şi banal. 

Ioan Cucoş (27 de ani), zis şi Passeti, s-a recomandat drept un magician. Andra a presimţit de la început momentul lipsit de inspiraţie al scamatorului. Andi şi Mihaela au apăsat „X-ul“, la scurt timp de la începerea momentului, fiind urmaţi de Andra. 

Florin: „Eşti the master of disaster. De la ISU ai aprobare pentru micuţul foc? Dacă nu scoţi o femeie din ceva, eşti pierdut în magie.“ Mihaela: „Ai fost cel mai netalentat magician pe care l-am văzut vreodată la «Românii au talent».“

Cinara Madimkulova (16 ani) din Kyrgyzstan a lăsat juriul fără cuvinte printr-un moment de tras cu arcul, dar nu oricum, ci în timp ce face contorsionism şi stă sprijinită într-un baston, pe o masă. Aceasta a continuat să uimească pe toată lumea în momentul în care s-a legat la ochi şi, sprijinindu-şi mâinile în două bastoane, a tras la ţintă cu picioarele. Mai departe, s-a întâmplat ceva nemaipomenit. Cinară, sprijinindu-se în dinţi de un suport, a tras cu picioarele din nou spre ţintă. Mihaela: „Foarte tare momentul, foarte diferit! Candidează, oricum, şi la un premiu de originalitate!“ 

romanii au talent cinara madimkulova foto pro tv

Lazăr Nicolae, cunoscu drept Nicu de la Căzăneşti, are 36 de ani şi a ales să cânte o manea acapela. Juriul s-a amuzat teribil când Nicu, schimonosindu-şi vocea, le-a făcut o demonstraţie de cântat pe trei voci. Spre amuzamentul tuturor, Florin Călinescu i-a spus lui Nicu: „Oameni răi. Eu spun «da».“ 

Cezara Blioju, în vârstă de 23 de ani, a terminat UNATC şi a venit la „Românii au talent“ cu un moment coregrafic impresionant, care a amuţit publicul datorită mesajului puternic pe care l-a transmis. În timp ce Cezara dansa, pe fundal putea fi auzit discursul pe care Charlie Chaplin l-a rostit în filmul „The Great Dictator“. Deşi toţi membrii juriului au fost impresionaţi, Călinescu s-a pronunţat cu „nu“, deoarece a considerat că momentul Cezarei se potriveşte doar pentru un anumit tip de public. 

Mihaela: „E atât de frumos ce am văzut încât nu ştiu dacă ai nimerit în locul potrivit“. 

Andra: „Eşti foarte talentată, expresivă. Dar mie, personal, îmi place dansul pe muzică. Pentru mine e bizar. Ce faci tu cu corpul tău e desăvârşit, dar ar trebui să te duci într-o altă direcţie“. 

Andi: „Eu cred că ai venit în locul potrivit. Mi se pare super tare să dansezi discurs.“ 

romanii au talent 2016
romanii au talent 2016

Trupa 3,14 ŢA & Band Over nu este pentru prima oară la „Românii au talent“. Anul trecut au venit într-o altă formulă, sub numele de „I wanna see the moon“. Momentul lor muzical a fost bine primit de juriu, mergând în etapă următoare. 

„Acum zâmbesc, pentru că ai venit într-o formulă care te avantajează mai mult“, s-a adresat Andra solistului. „Chiar şi fără creastă arăţi foarte bine“, i-a spus Mihaela. Aceasta a fost apostrofată de Florin Călinescu pentru afinitatea pe care o afişează în emisiune pentru prezenţele masculine: „Câţi ani ai?“, l-a întrebat pe băiat. „16 ani.“, „Tipic doamnei Rădulescu“, a continuat acesta. 

Andi Moisescu: „E cu totul altceva decât am văzut anul trecut. Îmi pare rău că am fost atât de dur anul trecut!“ 

romanii au talent 2016
romanii au talent 2016

Dricu Mădălina, în vârstă de 13 ani, a pregătit pentru competiţie un dans din buric. Mihaela a apăsat prima pe buton, urmată de ceilalţi membri ai juriului. Cu toţii au considerat că Mădălina este prea tânăra pentru acest stil de dans. Călinescu: „Este un dans oriental care cred că se adresează adulţilor. Este o distanţă mare între corpuşorul tău şi expresia feţei.“ Mihaela: „Dacă vrei să continui pe linia asta, mai aşteaptă câţiva ani, până devii femeie“ 

Florin Moţoc are 42 de ani şi lucrează în construcţii. La „Românii au talent“, Florin a interpretat melodia „Ce seară minunată“ a lui Ion Suruceanu, spre încântarea Andrei. Cu toate acestea, interpretarea bărbatului a lăsat de dorit, dar nu a atras critici tăioase la masă publicului. 

Călinescu: „Eşti cu siguranţă talentat, dar te rog să rămâi în construcţii până la anul.“ 

Mihaela: „Pentru mine ai fost o apariţie plăcută şi demnă de apreciat pentru încercare.“ 

Andra: „Ca şi pasiune, să cânţi pentru prieteni, merge, dar eu îţi recomand să rămâi în construcţii.“

Duo Cris & Lori este un cuplu de gimnaşti, care a interpretat un moment uimitor de dans, îmbinat cu elemente de acrobaţie. Când au intrat pe scenă, Mihaela nu s-a putut abţine, şi, aşa cum ne-a obişnuit, a făcut aluzii legate de fizicul bine lucrat al tânărului, spunându-i fetei care îl însoţea să îl lase doar pe el pe scenă, pentru a-l admira mai bine. Momentul lor plin de graţie şi talent a făcut-o pe Mihaela să apese „Golden buzz-ul“, trimiţându-i pe cei doi, direct în semifinală. „Esti primul craiovean care a ajuns în semifinala“, a spus Mihaela.

romanii au talent 2016
romanii au talent 2016

Când Sebastian Ciobanu (45 de ani) a intrat pe scenă, publicul şi juriul au izbucnit în râs, deoarece acesta este o prezenţă constantă la „Românii au talent“, revenind în fiecare an. Sebastian a cântat piesa „Toată lumea dansează“ a lui Fuego, făcând, într-adevăr, pe toată lumea să danseze. Acesta a primit golden buzz-ul improvizat de Smiley şi Bartoş şi a avut şansa la încă un moment de celebritate când a început melodia „Drumurile noastre“, a lui Dan Spătaru. Mihaela Rădulescu s-a ridicat şi l-a luat la dans pe concurent, care era în culmea fericirii.

Juriul a avut parte şi de un moment care a ţinut pe toată lumea cu sufletul la gură. Maria şi Remzi Karatasoglu au impresionat cu un număr care a implicat folosirea cuţitelor. Bărbatul s-a prins cu mâinile de nişte cuţite legate de o bară, în timp ce şi-a ridicat picioarele de la sol. Deşi expresiile faciale ale juriului erau de teamă şi dezgust, cei doi au mers mai departe cu patru de „da“. Mihaela: „Sunteţi nişte oameni de spectacol chiar dacă reprezintă un risc major ceea ce faceţi“.

Marius Gheorghiu a venit la „Românii au talent“ pentru a protesta împotriva asistentelor de televiziune. Momentul său a început cu un monolog în versuri despre acest tip de femei, reuşind să fure nişte zâmbete de la masa juriului, dar nefiind destul de convingător. Momentul a luat o turnură neaşteptată când Marius s-a dezbrăcat complet şi a început să cânte la chitară, acoperindu-şi cu aceasta zonele intime. Andra a reacţionat imediat: „Îmbracă-te, puiule, îmbracă-te! Sunt şi copii în sală“. 

Florin i-a replicat: „Stii câti parinţi umblă aşa prin casă?“, după care, s-a dus pe scenă şi l-a învelit pe concurent într-o pânză neagră.

Andra: Am inteles mesajul, protestul faţă de aceste fete, iar faza cu dezbrăcatul e alegerea ta. Eu îţi dau «da-ul» meu dacă promiţi că nu te mai dezbraci aşa.“

Mihaela: „Eu nu am o problemă cu goliciunea, cât timp e dusă până la limita asta“

Marius a mers mai departe cu patru de „da“ şi cu promisiunea că data viitoare îşi va ţine hainele pe el.

romanii au talent 2016
romanii au talent 2016

Resciebelle Santiago, în vârstă de 25 de ani, din Filipine, a fost ultima concurentă din a treia ediţie „Românii au talent“. Acesta a interpretat piesa „I will always love you“, de la Witney Huston, stârnind admiraţie în rândul juriului şi ridicându-i pe toţi în picioare. Juriul a trimis-o în etapa următoare cu patru de „da“.

romanii au talent 2016
romanii au talent 2016
TV



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite