„Românii au talent“, lider de audienţă pe toate segmentele, cu 3,5 milioane de telespectatori la nivel naţional

„Românii au talent“, lider de audienţă pe toate segmentele, cu 3,5 milioane de telespectatori la nivel naţional

Cea de-a doua ediţie a sezonului 8 "Românii au talent" a fost vineri lider de audienţă pe toate segmentele de public, la nivel naţional peste 3,5 milioane de telespectatori urmărind spectacolul.

Ştiri pe aceeaşi temă

Pe segmentul publicului comercial, cu vârste cuprinse între 18 şi 49 de ani, show-ul a înregistrat 17.6 puncte de rating şi 46.8% share, de aproape şase ori mai mult decât postul de televiziune clasat pe locul doi, care a obţinut 3.1 puncte de rating şi 8.3% share.

Pe întreaga durată de difuzare, la nivel naţional, peste 3,5 milioane de telespectatori au urmărit spectacolul "Românii au talent", iar în minutul de maximă audienţă de la 21.09, peste 4,1 milioane de români au fost în faţa televizoarelor. 

Momentele prezentate de cei 18 concurenţi au fost: canto, dans, folclor de comunicare, aerial net, belly dance, culturism sau forţă. Următoarea ediţie a show-ului "Marea Unire a Talentului" la Pro TV va fi vineri, de la 20.30. 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările