„Românii au talent“ a înregistrat cea mai mică audienţă din acest sezon

„Românii au talent“ a înregistrat cea mai mică audienţă din acest sezon

Andi Moisescu, Andra, Mihai Petre şi Florin Călinescu FOTO Pro TV

Ediţia show-ului „Românii au talent“ din 19 aprilie a fost prima care a coborât sub pragul de trei milioane de telespectatori, însă Pro TV a fost lider detaşat de audienţă.

„Românii au talent“ a rămas show-ul preferat al telespectatorilor în serile de vineri şi a pus din nou Pro TV în vârful clasamentului audienţelor. 
 
La nivel naţional, show-ul a ţinut în faţa micilor ecrane peste 2,9 milioane de persoane, însă a fost pentru prima dată în sezonul 9 când s-a coborât sub pragul de 3 milioane de telespectatori din întreaa ţară, potrivit Paginademedia.ro
 
Cu toate acestea, Pro TV a avut un avans considerabil faţă de posturile rivale, fiind la 1,6 milioane distanţă de Kanal D şi la peste 2 milioane de persoane de Antena 1. 
 
La nivel urban, emisiunea „Românii au talent“ a fost urmărită pe 1,5 milioane de orăşeni, de trei ori mai mulţi decât Kanal D şi de şapte ori mai mulţi decât Antena 1. 
 
La nivel comercial, Pro TV a atras o medie de 620.000 de telespectatori cu vârste cuprinse între 18 şi 49 de ani. 
 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: