„Românii au talent“ a făcut deliciul telespectatorilor de Paşte: ce programe au preferat românii în weekend

„Românii au talent“ a făcut deliciul telespectatorilor de Paşte: ce programe au preferat românii în weekend

Juriul show-ului „Românii au talent“: Andi Moisescu, Andra, Mihaela Rădulescu şi Bebe Cotimanis FOTO Pro TV

Show-ul „Românii au talent“ a fost preferatul telespectatorilor în weekend-ul sărbătorii de Paşte, plasând postul Pro TV în topul audienţelor atât în seara de vineri, cât şi în cea de duminică, potrivit cifrelor de audienţă publicate de Paginademedia.ro. De asemenea, filmul „Iisus din Nazareth“, difuzat tot de postul din Pache Protopopescu, s-a impus, surclasând emisiunea „Acces Direct“, de la Antena 1.

Ştiri pe aceeaşi temă

„Românii au talent“, preferat în Vinerea Mare

În Vinerea Mare, „Românii au talent“ a fost cea mai urmărită emisiune, atrăgând, la nivel naţional, 3,5 milioane de telespectatori pe minut. Locul secund a revenit serialului turcesc „Trădarea“, de la Kanal D, care a ţinut în faţa micilor ecrane aproximativ 1,3 milioane de români, podiumul fiind completat de Ştirile Pro TV de la ora 19:00, cu 1,1 milioane de privitori, scrie Paginademedia.ro
 
Partea a treia a miniserialului de televiziune „Iisus din Nazareth“, semnat de Franco Zeffirelli, difuzat de Pro TV, a fost urmărit de 690.000 de telespectatori, reuşind astfel să depăşească emisiunea Antenei 1, „Acces Direct“, care s-a bucurat de doar 414.000 de privitori. 
 
La nivel urban, clasamentul a rămas neschimbat, în timp ce targetul comercial a fost dominat de Pro TV, cu „Românii au talent“ (880.000 de telespectatori), „Se mai întâmplă – Life Happens“ (380.000) şi Ştirile Pro TV de la ora 19:00 (303.000).
    

„Ferma Vedetelor“ şi „Te cunosc de undeva“, liderii de sâmbătă

Sâmbătă, înainte de slujba de Înviere, reality show-ul de la Pro TV „Ferma Vedetelor“ a dominat atât la nivel naţional, cât şi pe comercial. În ambele topuri au urmat tot producţii difuzate de Pro TV, ultima parte din „Iisus din Nazareth“, respectiv Ştirile Pro TV 19:00, mai notează Paginademedia.ro.
 
Totuşi, locul fruntaş la nivel urban a revenit Antenei 1, care a difuzat show-ul „Te cunosc de undeva“ şi a avut 826.000 de telespectatori. Următoarele două poziţii au fost ocupate de Ştirile Pro TV de la ora 19:00 (762.000) şi „Ferma Vedetelor“ (705.000).

ferma vedetelor
Concurenţii de la „Ferma Vedetelor“, alături de Loredana şi trupa ei FOTO Pro TV
 

„Românii au talent“ şi în prima zi de Paşte

Ediţia specială „Românii au talent“ din prima zi de Paşte a fost lider incontestabil de audienţă pe toate cele trei targeturi. Astfel, la nivel naţional, show-ul jurizat de Mihaela Rădulescu, Andra, Andi Moisescu şi Bebe Cotimanis a fost urmărit de aproape 3,2 milioane de români, potrivit Paginademedia.ro. Ştirile Pro TV de la ora 19:00 au ocupat poziţia secundă, cu 1,4 milioane de telespectatori, în timp ce „Nea Mărin Miliardar“ a adus Antenei 1 locul trei, cu 1,1 milioane de privitori. 
 
La oraşe, clasamentul a rămas acelaşi, însă pe targetul comercial Pro TV a reuşit din nou să se impună, primele trei poziţii fiind ocupate, în ordine, de „Românii au talent“ (779.000), Ştirile Pro TV de la ora 19:00 (395.000) şi „Între două lumi“ (295.000).
 
romanii au talent
Teodora Bencea a încheiat show-ul „Românii au talent“ de duminică pictând cu sânii 


Mai puteţi citi şi:

 
   
 
 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările