„Românii au talent“, episodul patru: Mihaela Rădulescu, impresionată până la lacrimi de o trupă de teatru, trimisă de Bebe Cotimanis direct în semifinală

„Românii au talent“, episodul patru: Mihaela Rădulescu, impresionată până la lacrimi de o trupă de teatru, trimisă de Bebe Cotimanis direct în semifinală

Trupa Lightwave Theatre FOTO Facebook

Dacă în episodul trecut emoţiile s-au împletit cu umorul, în cea de-a patra ediţie a show-ului „Românii au talent”, muzica şi arta adevărată au impresionat juriul până la lacrimi. De la numere de magie, la momente artistice, descrise de Bebe Cotimanis drept „artă pură”, ce-i amintesc de el însuşi, episodul patru din „Românii au talent” a avut toate ingredientele unui seri pefecte de vineri.

Ştiri pe aceeaşi temă

Cea de-a patra ediţie a show-ului „Românii au talent”, difuzată vineri, 3 aprilie, la Pro Tv, a reuşit să aducă publicului din faţa micilor ecrane momente artistice ce au redus sala la tăcere prin emoţia transmisă de concurenţi sau, din contră, au ridicat întreg platoul în picioare, prin energia debordantă a participanţilor.

Pentru prima oară în acest sezon, controversata Mihaela Rădulescu a fost impresionată până la lacrimi, iar Bebe Cotimanis, considerant de mulţi participanţi „oaia neagră” de la masa juriului, s-a regăsit pe el însuşi, într-un moment de „artă pură”, după cum chiar el a declarat.

O trupă de rock, formată din nişte puşti nu mai mari de 12 ani, Cosmin, în vârstă de 14 ani, dar şi o violonistă, în vârstă de 30 de ani, au fost dovada că în România încă există speranţă pentru muzica de calitate. Show-ul de la Pro Tv a fost, desigur, condimentat şi cu momente de-a dreptul penibile,cum a fost cazul unui concurent, care a urcat pe scenă doar pentru a enerva juriul.

Cele mai importante momente din timpul emisiunii

Prima apariţie de pe scena „Românii au talent”, Jorge, din Republica Ecuador, a şocat prin îmbrăcămintea sa, specifică ţării sale natale, dar a impresionat prin talentul său. „Decorat” cu pene multicolore şi diverse accesorii care-ţi furau ochii, Jorge a urcat pe scena „Românii au talent” şi, deşi nu vorbea limba română, concurentul s-a înţeles de minune cu Andra, cunoscătoare de limbă spaniolă. Mai mult decât atât, cei doi au făcut şi un duet împreună, tot în limba spaniolă. Cu patru de „da” sau de „si”, Jorge a trecut mai departe, în etapa următoare.

Jorge, concurentul din Ecuador FOTO Pro TV

Constantin, cel de-al doilea concurent, a urcat pe scenă pentru a enerva juriul. După ce s-a prezentat drept Andreea Marin, acesta a început să vorbească şi-n germană şi-n română, iar apoi în engleză. „Nu mă mai numesc Andreea Marin şi nu-mi doresc să merg mai departe”, a conchis domnul Constantin, iar Andra a încheiat conversaţia, pe când Mihaela Rădulescu i-a spus clar şi limpede: „Ai reuşit să ne enervezi”. Pe de altă parte, Andi Moisescu şi-a dat seama că talentul domnului este de a enerva lumea şi a zis „da”, dar nu a fost suficient pentru ca domnul Constantin să meargă mai departe.

Constantin FOTO Pro Tv

Formaţia vocal-instrumentală Tierra Sin Pan a umplut scena de pasiune, prin vocea tenorului şi a ridicat juriul în picioare. „Aveţi emoţii de transmis şi sunt convins că în această seară nu aţi arătat nici măcar 10 la sută”, a spus Bebe Cotimanis. Cu patru de „da”, Tierra Sin Pan a trecut în etapa următoare, unde Mihaela Rădulescu îi aşteaptă cu nerăbdare.

Tierra Sin Pan FOTO Pro TV

Dacă vocea tenorului din Tierra Sin Pan a umplut scena de pasiune, Ansamblul Kolomeika a umplut întreg studioul de culoare şi de bună dispoziţie, printr-un număr de dans ucrainean. „Aţi fost foarte frumoşi şi plini de culoare”, i-a felicitat Mihaela pe membri Ansamblului Kolomeika „Tradiţie, costume frumoase, totul foarte bine închegat”, a fost părerea lui Bebe Cotimanis.

Ansambul Kolomeika FOTO Pro Tv

Grupul Armonia Seniorilor, compus din bunici şi bunicuţe, a dansat pe toate stilurile muzicale posibile, de la latino şi rock 'n' roll, la hip-hop si R&B. La dans s-au alăturat şi Andra şi Mihaela Rădulescu, mai puţin pe melodia lui  Ştefan Bănică Jr. „S-a mai întâmplat în viaţă să trecem peste Bănică, se mai întâmplă”, a comentat Mihaela Rădulescu, fără  inhibiţii. Cu trei de „da”, din Armonia Seniorilor a trecut în etapa următoare.

Grupul Armonia Seniorilor FOTO ProTv

The Beat, o trupă de rock formată din nişte puşti de 12 ani, nu mai mari decât chitarele lor electrice, au interpreta celebra piesă de la Guns 'n Roses,  „Sweet Child O’ Mine”, şi au ridicat toată sala în picioare. Nişte adevărate staruri rock,membrii trupei The Beat au demonstrat că încă mai există speranţă pentru muzica de calitate şi la noi în ţară. „Noi fetele suntem atrase de rockări în general, ne plac băieţii răi”, a comentat din nou Mihaela Rădulescu. Cu trupa The Beat, publicul se va întâlni, cu siguranţă, în etapa următoare.

Unul dintre chitariştii trupei The Beat FOTO ProTv

După muzică rock şi clasică a venit şi rândul muzicii lăutăreşti la „Românii au talent”, odată cu Taraful Eftimiu Drăgoi. Echipaţi cu contrabas, acordeon şi toate cele necesare pentru un adevărat show de muzică lăutărească, taraful Eftimiu Drăgoi i-a făcut, atât pe membri juriului, cât şi pe gazdele show-ului, Smiley şi Pavel Bartoş să danseze şi să chiuie. „E prima oară când ascult cu plăcere un taraf. Sunteţi de luat acasă”, a spus Mihaela Rădulescu, iar Andi Moisescu i-a asigurat că se vor revedea în etapa următoare.

Taraful Eftimiu Drăgoiu

Garry Cozma (26 de ani), din Chişinău, nu s-a sfiit să admită încă de la început că „este un mincinos”. „Îmi place să păcălesc lumea”, a spus magicianul Garry, care „a vrăjit” telespectatorii cu un truc cu vin, greu de înţeles pentru o minte neantrenată în arta magiei. Juriul a fost impresionat, iar cu patru de „da”, Garry a trecut în etapa următoare.

Garry Cozma FOTO ProTv

Următorul concurent, Sergiu Porturescu, artist plastic sau pur şi simplu „pictor”, după cum se autoprezintă, a conturat formele chipurilor lui Andi, Bebe, Andra şi Mihaela, în doar câteva minute. Surprinşi la maxim cu totii de talentul artistului, cei patru membri ai juriului au zis, fără să ezite, „da”, iar Sergiu a mers în etapa următoare.

Chipul lui Bebe Cotimanis, conturat de Sergiu Porturescu

Muzica a făcut furori în cea de-a patra ediţie a show-ului „Românii au talent”, care a continuat cu o tânără violonistă, pe nume Cristina (30 de ani), foarte talentată, dar şi foarte frumoasă, care a combinat folclorul cu muzica contemporană, iar rezultatul a fost unul de excepţie. Talentul tinerei din Bucureşti a fost de necontestat, după cum a declarant şi Mihaela: „Wow, esti combinaţia mea preferată, eşti modelul meu de urmat, te ador”. Andra s-a bucurat foarte tare că Cristina a revenit la emisiune. Cu patru de „da”, Cristina a atins coarda sensibilă a celor patru membri ai juriului şi mers în etapa următoare.

Cristina FOTO Pro Tv

Carmen Stroia si Liviu Bledea au adus publicului un spectacol oriental, pe ritmuri hinduse. Pe picioroange şi parcă ieşiti din povestea „Aladin şi Lampa Fermecată”, Carmen şi Liviu au reuşit să încingă scena, iar după patru de „da”, Mihaela, într-o ţinută strălucitoare si foarte mulată, a ţinut morţis să-i conducă pe cei doi în culise, după ce le-a acordat, cu drag, o steluţă.

Carmen şi Liviu FOTO ProTv

Bianca Pană (9 ani), din Aluniş, judeţul Prahova, vrea să ajunga „o mare vedetă” când se va face mare. Dacă va câştiga marele premiu, micuţa le va da banii părinţiilor „pentru a-i adopta pe fraţii săi înfiaţi”. Vocea sa angelica a umplut întreaga sală, înfundată în tăcere şi în lacrimi de povestea, dar şi de talentul Biancăi. „Eşti o minune şi ai de muncit pentru etapa următoare”, i-a spus Mihaela Rădulescu. Cu patru de „da”, dar şi cu o steluţă din partea Andrei, micuţa prahoveancă a mers mai departe.

Bianca Pană FOTO PROTv

Mihaela a intrat pe scenă alături de chitara sa, cu „fluturi în stomac”, unde a interpretat celebra melodia a Larei Fabian „Je T’aime”, o melodie extrem de specială pentru ea, pe care i-a dedicat-o unui fost prieten şi iubit, care a fost înjunghiat în faţa liceului.Emoţia tinerei s-a simţit din plin, iar Mihaela  a ridicat toată sala în picioare încă de la primele acorduri. Juriul a fost şi el impresionat, iar cu patru de „da”, tânăra a mers mai departe. „Te aştepăm cu inima deschisă în etapa următoare”, a conchis Bebe Cotimanis.

Mihaela FOTO ProTv

Mihai Sandu (Mike) a venit cu un nou număr de magie, cu cărţi de joc,  pentru care a avut nevoie şi de participarea juriului; fiecare membru şi-a ales câte o carte din pachet, iar, la final, cartea aleasă de juriu s-a regăsit într-un plic sigilat. Mike a păcălit juriului, care i-a acordat patru de „da”, astfel încât a trecut în etapa următoare.

Mihai Sandu FOTO ProTv

„Micul Prinţ”, aşa cum a fost poreclit de Smiley şi Bartoş, Cosmin Cioacă (14 ani)  a interpretat o piesă la flaut - o combinaţie între beatbox şi flaut tradiţional. „Eşti de acolo, frate, acesta e talent”, a declarat Mihaela, iar Andra a completat, spunând „Da, asta caut eu la Românii au talent”. La fel de impresionată a fost şi partea masculină a juriului. Cu nu mai puţin de patru de da, „Micul Prinţ” a trecut în etapa următoare.

Cosmin Cioacă FOTO ProTv

Show-ul de la Pro Tv s-a încheiat cu Trupa Lightwave Theatre, care a adus pe scenă un moment artistic de excepţie, ce l-a lăsat până şi pe „durul” Bebe Cotimanis, de care artiştii se temeau la început, de-a dreptul înmărmurit. Arta pură a lăsat-o pe Mihaela Rădulescu în lacrimi: „Mă aşteptam demult să plâng la această emisiune, iar voi, în sfârşit, aţi reuşit să mă emoţionaţi până la lacrimi”. „Când arta este atât de pură, eu rămân fără cuvinte, dar acum vă voi zice că…mi-aţi adus aminte de mine. Cred că voi trăi doi sau trei ani în plus pentru că am văzut momentul ăsta”, a declarat, plin de emoţie, Bebe Cotimanis, care a trimis trupa direct în semifinală, prin apăsarea butonului auriu.

Trupa Lightwave Theatre FOTO Pro TV

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările