„Românii au talent“, ediţia trei: încă un membru al juriului apasă butonul auriu pentru „revelaţia sezonului“

„Românii au talent“, ediţia
trei: încă un membru al juriului apasă butonul auriu pentru „revelaţia
sezonului“

O nouă ediţie „Românii au talent” aduce români uimitori pe scenă FOTO Pro TV

Un concurent uimeşte juriul emisiunii „Românii au talent“, la a treia ediţie, butonul auriu fiind apăsat pentru recunoaşterea talentului acestuia.

Show-ul „Românii au talent este locul în care putem respira aerul tonic al talentului, este locul încărcat de energii pozitive, emoţii, încurajări, speranţe şi visuri măreţe, anunţă reprezentanţii postului Pro TV. Spectacolul suprem continuă vinerea aceasta, de la 20.30, când vom urmări momente pline de forţă, tensiune, suspans, momente cum nu am mai văzut până acum şi vom aplauda cele mai surprinzătoare forme ale talentului. Tot în cea de-a treia ediţie a sezonului #7epic vom avea parte de foarte mult umor şi îi vom asculta pe juraţi cântând. 

Ce numere se văd în ediţia trei 

Premierele şi momentele extraordinare continuă la „Românii au talent:

De la 20:30, vom vedea care este cel de-al doilea concurent care merge direct în semifinală! Va fi cel mai surprinzător golden buzz al sezonului şapte, juraţii vor fi în picioare, pregătiţi să apese butonul auriu încă din timpul reprezentaţiei, iar vineri vom vedea care dintre ei va reuşi să fie mai rapid şi să câştige lupta pentru „revelaţia sezonului.

Doi tineri vor prezenta vineri un număr plin de elemente extrem de periculoase, dar în acelaşi timp plin de optimism şi emoţie, reuşind să stârnească reacţii contradictorii în rândul juraţilor. „Chiar am vrut să dau X, dar am zis că nu se poate aşa ceva, nu se poate aşa ceva!“, va spune Andra.

Un concurent va fi decis sa le prezinte juraţilor un moment altfel, iar pentru reprezentaţia lui şi-a ales şi o costumaţie specială. Totul pentru a impresiona. Văzându-l, Florin Călinescu îl va întreba uşor contrariat: „Vrei să cânţi cu tricou, cu el pe tine, te deranjează lumina? Tu ai început să cânţi când te-a părăsit sau de asta te-a părăsit?“.

O nouă premieră la „Românii au talent“. Un moment special de jonglerie, prezentat de un concurent care a fost dresor de maimuţe şi a decis să-şi schimbe meseria deoarece „de fiecare dată când mergeam pe stradă, toţi mă întrebau ce mai face maimuţa, de mine nimeni nu întreba“. A renunţat să dreseze maimuţe şi a ales să dreseze... un baston.

Şi muzica fado va fi adusă în cea de-a treia ediţie „Românii au talent“. O concurentă va cânta pentru prima dată acest gen muzical şi îi va face pe Smiley şi Pavel să vorbească în portugheză, pentru a o încuraja aşa cum se cuvine.

„Primii şase îngeri pe care-i văd pe pământ. E ca şi cum am fost la catedrală“, le va spune Florin Călinescu unor concurente care vor prezenta un moment extrem de senzual, plin de pasiune şi frumuseţe. Şi, pentru a vedea mai bine ce se întâmplă pe scenă şi a nu pierde niciun detaliu din reprezentaţia perfectă, juratul va apela la ochelari de vedere.

„Am venit să vă cânt o poveste... este mai scurtă şi fără cuvinte...“, va spune o concurentă care va prezenta un moment şocant. Viaţa i s-a schimbat complet la 45 de ani şi ce va reuşi să facă pe scenă îi va lăsa fără cuvinte pe Andi, Mihaela, Andra şi Florin. O prezenţă uimitoare, care îi va motiva pe toţi cei prezenţi în sală să se gândească mult mai bine la vieţile lor şi la schimbările pe care trebuie să le facă.

Vinerea aceasta, de la 20.30, telespectatorii sunt aşteptaţi să urmărească un spectacol absolut şi să se bucure de momente pline de emoţie, energie şi multă distracţie, în cea de-a treia ediţie „Românii au talent!“. 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: