Românii au talent, ediţia a doua: Florin Călinescu a făcut aluzii şi a acaparat show-ul: „Am fost un dobitoc, am vrut să îl imit pe Mihai Petre“

Românii au talent, ediţia a doua: Florin Călinescu a făcut aluzii şi a acaparat show-ul: „Am fost un dobitoc, am vrut să îl imit pe Mihai Petre“

Florin Călinescu, Andra, Mihaela Rădulescu şi Andi Moisescu caută noi talente în noul sezon Românii au talent FOTO Pro TV

Românii au talent 2016. A doua ediţie a show-ului Românii au talent a adus pe scenă oameni dornici să arate de ce sunt în stare. Cu un Florin Călinescu în zi de graţie, cu glume asigurate, pe scenă s-au remarcat dansatori, cântăreţi şi acrobaţi.

Ştiri pe aceeaşi temă

Tudor Gongear, din Republica Moldova, a fost primul concurent al celei de-a doua ediţii Românii au talent care a atras atenţia juriului, printr-un dans cu patos pe ritmurile unei piese cu versuri în limba rusă. „Vodcă sau vin?“, l-a întrebat Florin Călinescu. „Bere!“, a replicat bătrânul stârnind hohote de râs.

Tot basarebenii au continuat show-ul, cu dansuri tradiţionale executate de trupa Maximum, membrii având între 12 şi 20 de ani. „Pentru mine sunteţi WOW! Sunteţi super-cool!“, le-a spus Mihaela Rădulescu. „E genul de număr pe care îl caut la Românii au talent“, le-a zis şi Andra. „Aşa ar trebui să arate un număr de folclor reinterpretat“, a completat Andi Moisescu. Moldovenii au trecut mai departe cu patru de „Da“. 

romanii au talent 2016

Valentin Romanov, un alt moldovean, a impresionat-o pe Mihaela Rădulescu nu doar prin numerele de gimnastică, dar şi datorită corpului său lucrat extrem de bine. „D-ăia care au sărit de pe Lună am bifat, asta e ce mi-a recomandat medicul. Un cadou frumos pentru sufletul meu. Mă gândesc câte chestii am putea face acasă, eu sunt o femeie casnică“, a zis ea. Florin Călinescu i-a oferit un „Nu“, dar concurentul a primit trei de „Da“.

romanii au talent 2016

Românii au talent: „E foarte tare, cu un număr să mulţumeşti două femei“

Roro, un dansator acrobat român, le-a păcălit pe Mihaela Rădulescu şi pe Andra cu intrarea pe motocicletă, ca mai apoi să execute mai multe acrobaţii la coarde elastice. „Am crezut că e Dani prima oară. Eşti visul meu, ai pantaloni roşii, te dai pe motor...“, i-a spus Mihaela Rădulescu, Andra fiind şi ea de acord. „E foarte tare, cu un număr să mulţumeşti două femei. Vibratorul Roro!“, a comentat Călinescu. Roro a mers mai departe.

romanii au talent 2016

Românii au talent: Unul dintre cele mai bune momente ale sezonului

Fraţii Adrian, doi adolescenţi care şi-au descoperit pasiunea pentru dans după ce mama i-a părăsit de mici, au venit pe scenă să danseze pentru tatăl lor, pentru a-i răsplăti dăruirea. Cei doi au îmbinat baletul cu mişcările de parkour şi i-au uimit pe cei patru membri ai juriului. „Am văzut un moment perfect de dans. Două stiluri diferite dar care s-au potrivit ca la tango“, a mărturisit Mihaela. „E unul dintre cele mai bune momente din acest sezon“, le-a zis Andi. 

romanii au talent 2016

Gabriel Alexandru Gociu a cântat „Non, je ne regrette rien“, dar tot ce a reuşit a fost să stârnească glumele juriului. Florin Călinescu a mimat că ar fi fost la Vocea României şi s-a distrat pe seama concurentului. „Sper să te vadă colegii din Las Fierbinţi“, i-a zis Călinescu.

Bănceanu Radu Ionuţ şi-a învins frica şi a venit la Românii au talent după multe ezitări pentru a putea face numere de magie. Acesta a făcut ca una dintre cărţile alese de juriu să apară în interiorul portocalei. Numărul a fost apreciat, iar Ionuţ a mers mai departe cu patru de „Da“.

romanii au talent 2016

Dumitru Emil, din „Cara-căl“, a revenit la Românii au talent şi a dansat pe ritmuri electro, alături de Andra şi Mihaela Rădulescu. „Extratereştrii există!“, a exclamat Andi. Emil a mers mai departe spre surprinderea lui şi chiar a juriului. 

Urlet Laurenţiu a venit un număr haotic de hip-hop şi dans, dar a greşit mişcările şi aproape că s-a autoaccidentat. „N-am văzut aşa ceva de când mama ta te-a făcut! E podeaua prea moale, vrei să punem asfalt? Ai zis că te cheamă Urlet şi ai scos un scâncet“, a zis Călinescu. Concurentul nu a mers mai departe.

Florin Călinescu: „Iartă-mă, am fost un dobitoc, am vrut să îl imit pe Mihai Petre şi nu am văzut până acolo“

Adonis Crash Boom a venit tocmai din New York pentru a dansa pe scena Românii au talent, Mihaela şi Andra fiind plăcut impresionate de abilităţile lui. „Am avut impresia că scena e prea mică pentru tine“, i-a zis Mihaela care a flirtat cu coregraful. În final, acesta a mers mai departe. 

romanii au talent 2016

Luana Florea, în ciuda vârstei fragede, a dat dovadă de maturitate artitică şi a cântat cu patos pe scena emisiunii. „Câţi ani ai? 16?“, a întrebat Călinescu. „12 ani!“, a răspuns tânăra. „Iartă-mă, am fost un dobitoc, am vrut să îl imit pe Mihai Petre şi nu am văzut până acolo“, a glumit Călinescu. „N-am mai auzit demult asemenea voce. La 12 ani să cânţi aşa?“, a spus Mihaela. Luana a primit patru de „Da“.

romanii au talent 2016

Viorel Botezatu din Paşcani a revenit la Românii au talent să cânte şi să îşi arate admiraţia pentru membrii juriului în timp ce „îşi dă drumul la talent“. Dacă nu a mers cu cântatul, acesta a şi defilat, dar a primit doar patru de „Nu“.

O acrobată la înălţime

Aurora Toma a dansat la înălţime cu ajutorul unui inel, reuşind să îi capteze pe Florin Călinescu şi pe Smiley. Momentul a fost apreciat în picioare de întreaga sala. „Am văzut moldovence, rusoaice, dar le-ai bătut pe toate. Eşti Luna pe pământ, nu mai îmi trebuie telescop. Nici nu mai întreb ce faci cu 120.000 de euro, completez eu până la un milion şi ne mutăm la Monaco“, a glumit Călinescu. „Aurora, ai fost la înălţime“, a completat Andi. Iar concurenta a primit patru de „Da“. 

romanii au talent 2016

Neil Tarabosi a venit din Serbia să arate că muzica uneşte două naţiuni, cu ajutorul pianului, în ciuda impedimentului numit limbă. Numit fenomen de către juriu, acesta a demonstrat că are ureche absolută atunci când a fost pus la test: să distingă notele muzicale fără să vadă pe ce clape s-a apăsat. Acesta a primit patru de „Da“. 

romanii au talent 2016

Mihaela Rădulescu: „Mi s-a luat, nu îmi mai vine să fac sex o săptămână“

Mihăiţă Show, un stripper de talie mică deghizat în magician, l-a amuzat pe Călinescu până la râs isteric. „Mi s-a luat, nu îmi mai vine să fac sex o săptămână. Semeni cu un buton auriu, îmi vine să te apăs“, a spus Mihaela Rădulescu. Mihăiţă a primit doar răspunsuri negative.

Rebeca Iancu a venit la Românii au talent pentru a promova harpa, un instrument puţin cunoscut. Sunetele celeste i-au fermecat pe membrii juriului pe toată durata interpretării, aceştia rămânând fără grai. „A fost recitat de delicateteţe, de femininate, nu recital de harpă“, a zis Mihaela Rădulescu. „Televizorul nu e cel mai nobil mediu de răspândit muzica asta, dar aş vrea să devină o muzică pentru toţi oamenii“, a apreciat Călinescu. Rebeca a trecut mai departe. 

romanii au talent 2016

Ansamblul „Romafest“ a oferit un moment de percuţie corporală, îndemnându-l pe Florin să zică „aveţi grijă unde vă loviţi“. Mişcări executate cu putere, sincronizare perfectă şi ritm au fost elementele care i-au propulsat mai departe pe componenţii ansamblului. 

romanii au talent 2016

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările