Românii au talent: două vedete au vrut să apese Golden Buzz-ul pentru o copilă-minune: „Îi prevăd un viitor fantastic“ VIDEO

Românii au talent: două vedete au vrut să apese Golden Buzz-ul pentru o copilă-minune: „Îi prevăd un viitor fantastic“ VIDEO

Emma visează să devină o balerină apreciată în întreaga lume FOTO Pro TV

O copilă în vârstă de 10 ani, catalogată drept „o minune“, a lăsat fără cuvinte juriul şi a primit al doilea Golden Buzz de la „Românii au talent“. Andra a fost cea care l-a apăsat, însă şi Andi Moisescu a dezvăluit că a vrut să facă acest lucru.

Ema Stoian, o balerină în vârstă de 10 ani, a impresionat cu momentul său de dans şi a primit al doilea Golden Buzz din sezonul 9 „Românii au talent“, fiind trimisă astfel direct în semifinalele show-ului. 

„Rar mi se întâmplă să văd oameni mari care să-mi aducă acest cumul de sentimente pe care mi l-a adus Emma, care are doar 10 ani. Este genul de copil care e înzestrat mai mult decât ceilalţi, sunt câţiva care sunt aleşi, sunt binecuvântaţi şi primesc mai mult talent“, şi-a motivat Andra decizia de a apăsat Golden Buzz-ul de la „Românii au talent“. 

La rândul lui, Mihai Petre a îmbrăţişat-o pe copilă şi a precizat că va avea un viitor strălucit ca dansatoare: „Extrem de bună, are tot ce trebuie pentru a dansa şi îi prevăd un viitor fantastic. E o fată cu totul şi cu totul specială. A avut un moment ireproşabil din toate punctele de vedere, o minune de copil, incredibilă“.

Andi Moisescu a mărturisit că ar fi apăsat el Golden Buzz-ul dacă nu ar fi făcut-o Andra. „Mă lovise ca un trăsnet, mi-am dat seama că nu voi găsi nicio frază care să se ridice la nivelul interpretării ei şi eram într-un moment de panică, dar în momentul ăla mi-am dat seama: gata, ştiu ce fac, apăs butonul auriu. Ei (copiii - n.red.) sunt liberi... Eu am visat toată viaţa să fiu liber şi sper ca până la sfârşitul vieţii să mă apropii cât mai mult de noţiunea de libertate. Ei sunt liberi, mă bucur să văd că mulţi copii care vin la «Românii au talent» sunt liberi“, a declarat Andi.

Ema, care a precizat că a venit la show-ul de la Pro TV pentru a arăta oamenilor că există români talentaţi, a spus: „Sunt foarte fericită şi foarte surprinsă fiindcă nu mă aşteptam pentru că sunt mulţi alţii foarte buni. Sigur că visam, dar nu am crezut că se va adeveri visul. Simt că-mi iese sufletul din piept de bucurie“.

La 10 ani, Ema Stoian este pasionată de acrodance, gimnastică ritmică şi dans contemporan. La vârsta de trei ani şi jumătate, a intrat într-un club pentru copii, unde a luat lecţii de dans, balet şi gimnastică.

La 6 ani, profesoara de la club i-a recomandat să facă gimnastică ritmică de performanţă, iar un an mai târziu, fetiţa lua medalia de aur la Cupa României.

Deşi toată lumea din familie iubeşte dansul, Ema este singura care face de performanţă. Tatăl ei este inginer, iar mama este economistă.

Anul acesta, Ema a participat la Dance World Cup - competiţie care a avut loc la Barcelona - unde a luat locul I pentru categoria ei de vârstă, la secţiunea acrodance.

În afară de dans, Ema este pasionată de muzică, pictură şi design vestimentar (îşi pune singură pietricele pe rochii).

După ce a primit Golden Buzz, Florentina Stoian, mama Emei, a declarat pentru Pro TV ce a înseamnat pentru fetiţa ei acest moment: „Ema e o fetiţă isteaţă şi modestă şi aşteaptă să se întâmple lucrurile. Nu ştiu dacă se aştepta să primească Golden Buzz-ul. Cred că mai degrabă spera. Am fost cu toţii foarte bucuroşi şi uşor copleşiţi. A fost un moment frumos, chiar magic, într-un fel. Şi-a dorit să vină la Românii au talent, e o emisiune pe care ea o îndrăgeşte de când era mică. Au încurajat-o şi profesorii de la şcoală şi i-a plăcut tot ce s-a întâmplat la emisiune. Şi oamenii pe care i-a întâlnit şi cei care au ajutat-o în pregătire“.


Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: