Românii au talent: cine sunt ultimii concurenţi aleşi înainte de semifinale

Românii au talent:
cine sunt ultimii concurenţi aleşi înainte de semifinale

Andi Moisescu, Mihaela Rădulescu, Andra şi Florin Călinescu au ales ultimii concurenţi în drumul spre semifinală FOTO pro TV

Românii au talent 2016. Juriul format din Andi Moisescu, Mihaela Rădulescu, Andra şi Florin Călinescu a ales ultimii concurenţi care merg în semifinalele Românii au talent.

Gabriel Bodaciu la doar 11 ani a reuşit să uimească sala Românii au talent cu mişcări electrice de dans, mărturisind că pe viitor vrea să devină dansator profesionist. „O să ai un drum foarte frumos şi o să fii în liga profesioniştilor“, i-a spus Andra. Tânărul a mărturisit că idolul lui este Robo, fost concurent în show, cu care în prezent face repetiţii. Gabriel a mers mai departe.

Trupa Lifestyle, o trupă de şase vocalişti, a interpretat piese celebre folosindu-se doar de abilităţile vocale. „Ce aer proaspăt de showbiz aţi adus. Sunteţi diferiţi în materie de moment muzical“, le-a spus Mihaela Rădulescu. „A fost o dileală de la început până la sfârşit. O dileală de care avem nevoie“, a completat şi Andi Moisescu. Trupa a primit patru de „Da“. 

FOTO Pro TV 

„Lebedele” unei foste bebeluşe 

The Swans, un grup de balerine cu vârste între 7 şi 14 ani, au dat impresia, prin ţinutele lor de un alb imaculat, că ninge pe scena Românii au talent. În fapt, cele 20 de fete au recreat actul al doilea din piesa „Lacul Lebedelor“, sub coordonarea Oanei Ioniţă, fosta bebeluşă de la Cronica Cârcotaşilor. Graţie, frumuseţe, artă şi apreciere au fost o parte din cuvintele adresate de juriu celor 20 de fete. „Lebedele“ au trecut mai departe cu patru de „Da“ şi sute de aplauze. 

FOTO Pro TV 

Mihai Alexandru, actor, a prezentat în faţa juriului un monolog pe care îl ştie de la vârsta de şapte ani. Aducând aminte de celebrul Celentano, Mihai şi-a expus povestea. „Râsul, bate-l vina. Am aşteptat două minute să văd dacă lumea râde, dar nu s-a întâmplat“, i-a zis Andi. Florin Călinescu l-a sfătuit să fie el şi să nu mai vină cu compoziţii facile. Mihai a primit patru de „Nu“.

Luiza Ciudin şi Taraful Piţigoi au adus ritmurile tradiţionale olteneşti, la standartul de Maria Tănase, şi au primit patru de „Da“, deşi, la intrare, Luiza a căzut pe scenă. 

FOTO Pro TV 

Mr. Saxi şi Alexandra Violin, fostă componentă Amadeus, au încercat împreună să arată că ritmurile unor piese vechi şi noi pot să se audă în alt fel dacă sunt cântate la saxofon şi la vioară. Florin Călinescu a spus că a încercat să caute spectacolul, dar nu l-a găsit şi le-a oferit un „Nu“. Chiar şi aşa, cei doi au primit trei de „Da“. 

FOTO Pro TV 

Chiriţă Ciprian, un tânăr dansator în vârstă de 21 de ani, a spus că dansul i-a rămas în sânge după ce tatăl lui l-a învăţat câteva mişcări. La Românii au talent acesta a dansat „grotesc“, după cum a zis Mihaela Rădulescu, dar  mişcările sale aproape de contorsionism i-a fermecat pe trei din membrii juriului, astfel că a mers mai departe. 

FOTO Pro TV 

Ioana Neagu a cântat, la doar 11 ani, „Fallin’“, de la Alicia Keys, impresionându-i pe Andra şi pe Smiley cu calităţile sale vocale. Ioana a mers în etapa următoare cu patru de „Da“. 

Un moldovean cu voce de aur 

Tudor Bileţchi, din Republica Moldova, a venit la Românii au talent ca să o cunoască pe Andra şi poate să facă şi un duet cu ea. Tudor a ales piesa „Stay With Me“, făcută celebră de Sam Smith şi a derutat publicul cu vocea sa cu accente feminine. Moldoveanul a primit patru de „Da“. 

FOTO Pro TV 

Ştefan Buzdugan a povestit cum studiază între opt şi zece ore pe zi la pian, înainte de cânta o partitură de-a lui Mozart. Amuzat, Florin Călinescu a spus că la 14 ani şi el studia reviste pentru adulţi. Transformat şi transfigurat, Ştefan a simţit muzica şi a cântat cu sufletul. „Ce am ascultat de la tine e aproape divin“, i-a spus Mihaela Rădulescu. Tânărul a mers mai departe cu patru de „Da“. 

FOTO Pro TV 

Hip-hop unguresc, pe placul lui Călinescu 

Gyula Kiss, cu numele de scenă Juicy, a cântat hip-hop, dar nu orice fel, ci pe limba maghiară. Dintre membrii juriului doar Florin Călinescu a ascultat versurile şi l-a sfătuit să includă şi cuvinte vulgare, dar în limba română. Neaşteptat, Juicy, deşi primisese trei X-uri, a mers mai departe. 

FOTO Pro TV 

Sandu Cătălin Ionuţ i-a amintit lui Andi Moisescu de Bogdan Bolohan, un fost concurent la Românii au talent. Dansul lui a electrizat juriul şi a amuzat publicul prin prisma unor mişcări executate pe ritmuri de balet. Ionuţ a trecut în etapa următoare. 

Ilie Moromete, varianta 2016 

„Romanul Moromeţii e actual prin mine. Eu îmi trăiesc viaţa la mine în curte“, a spus Florea Nedea zis şi Fane Roşioru înainte de a intra pe scenă şi de a readuce la viaţă personajul Ilie Moromete. Prin simplitate, acesta a recitat din romanul lui Marin Preda şi a prezentat opere de artă din fier. Felul natural în care s-a adresa juriului şi modul în care şi-a prezentat povestea i-a cucerit pe membrii juriului, astfel că l-au trimis mai departe. 

FOTO Pro TV 

Corul regal, format din 19 membri, a venit să arate că muzica corală nu este într-un con de umbră. Corul a cântat cele mai bune piese lansate recent, cu ajutorul unui beat boxer, şi i-a amuzat pe membrii juriului. Corul a trecut mai departe cu patru de „Da“.

Gabriela Gârloanţă s-a prezentat pe scena concursului ca fiind Coco Chanel. Şi-a început numărul vorbind în franceză şi a continuat prin a cânta în română. Concurenta a spus în culise că membrii juriului au probleme pentru că nu au apreciat-o şi că au trimis-o acasă.

Ektro a revenit la Românii au talent pentru a prezenta o nouă piesă de hip-hop, specificând că este mândru că este oltean. Efortul i-a fost răsplătit cu patru de „Da“. 

FOTO Pro TV 

O trupă de cinci naişti, Pan Academic, a recreat piese pop şi populare, dând impresia că se aude un singur nai. Juriul a rămas impresionat şi i-a trimis mai departe.

Micul Paris şi Proiectul ADN, două trupe, dar un singur proiect muzical, au cântat piese diferite într-un stil nonconformist. La finalul numărului, solista, în timp ce cânta la vioară, a făcut şpagatul şi a făcut juriul să râde. Tocmai această atitudine i-a propulsat în etapa viitoare. 

FOTO Pro TV 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările