„Românii au talent“ dă startul audiţiilor pentru sezonul 5 în octombrie

„Românii au talent“ dă
startul audiţiilor pentru sezonul 5 în octombrie

Prezentatorii Pavel Bartoş şi Smiley, una dintre constantele talent-show-ului FOTO Pro TV

Caravana „Românii au talent“ dă startul sezonului 5 şi porneşte, la începutul lunii octombrie, în cautarea celui mai talentat român. Printre oraşele în care va ajunge echipa show-ului se numără Galaţi, Braşov, Cluj, Craiova, Chişinău şi Iaşi.

Ştiri pe aceeaşi temă

Dezinvoltură, curaj şi încredere sunt atributele care trebuie să-i reprezinte pe toţi cei ce aleg să se prezinte la preselecţii. Pavel Bartoş şi Smiley vor fi gazdele care dau savoare show-ului şi în sezonul 5 difuzat din primăvara anului viitor, la Pro TV.

În juriu există unele schimbări, după plecare lui Mihai petre la Antena 1. Mihai Bendeac a negociat cu postul Pro TV, dar negocierile nu s-au finalizat.

„Aştept să fie sezonul unor talentel atât de diverse şi uimitoare, încât să nu ni le putem explica de acum în 50 de ani. Mă aştept să fim surprinşi de diversitate“, a declarat Pavel Bartoş.

„«Românii au talent» este clar show-ul care uimeşte o ţară întreagă şi scoate la iveală talente veritabile. Sunt încrezător că cel de-al cincilea sezon va însemna spectacol, distracţie şi neprevăzut. În curând vom porni prin ţară şi cred cu tărie că vom găsi ceea ce căutam, talente care să ne lase muţi de uimire şi cu care să ne mândrim“, a completat Smiley.

Cei care au un talent pe care doresc să îl arate întregii ţări pot intra în cursa pentru marele premiu de 120.000 de euro dacă se înscriu pe site-ul www.romaniiautalent.ro.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările