„Românii au talent“: cine sunt cei 12 semifinalişti din a doua gală live şi ce momente au pregătit

„Românii au talent“: cine sunt cei 12 semifinalişti din a doua gală live şi ce momente au pregătit

Dansatorii Siko şi Riko vor face o parodie şi se vor transforma în două personaje inedite, în al doilea show live „Românii au talent“ FOTO Pro TV

„Românii au talent“. Cel de-al doilea show live al noului sezon „Românii au talent“ , difuzat în această seară, de la 20.30, prezintă alţi 12 semifinalişti care vor încerca să convingă atât juriul, cât şi telespectatorii că merită un loc în finală.

Ştiri pe aceeaşi temă

Telespectatorii Pro TV vor avea parte de prestaţii impresionante ale concurenţilor şi de un spectacol desăvârşit. Tot în cea de-a doua semifinală, Andra va cânta pe scena talentelor cea mai nouă melodie a sa, „Falava“, pentru care a filmat şi un videoclip care a strâns milioane de vizualizări în numai câteva zile. 
 
Cei 12 concurenţi au repetat îndelung pentru a-i surprinde pe telespectatori cu momentele pe care le vor pune  în scenă, gândindu-se la fiecare detaliu. De la belly dance tribal la canto, beatbox şi muzică instrumentală, de la freestyle hip-hop, gimnastică ritmică şi contorsionism la un număr excepţional de dans pe picioroange, stand-up comedy şi teatru cu păpuşi umane, toate vor putea fi urmărite în această seară, de la 20.30.
 

„Românii au talent“: cine sunt cei 12 semifinalişti din a doua gală live a show-ului de la Pro TV

Puştii din trupa The beat au uimit juriul la preselecţii cu prestaţia lor şi au reuşit să obţină patru de „DA“ şi după etapa jurizării o calificare în semifinale. Cei şase concurenţi vor aduce mâine încă o dată muzica rock pe scena de la „Românii au talent“, iar momentul lor va fi completat de grafică şi lumini impresionante, artificii şi recuzită, care vor crea o atmosferă incendiară.
 
romanii au talent
The Beat FOTO Pro TV

În etapa audiţiilor, George Bonea a adus zâmbetul pe buzele tuturor şi a smuls ropote de aplauze prin numărul de stand-up comedy prezentat de el. Pentru semifinale, concurentul a pregătit un moment original, cel puţin la fel de amuzant, şi va purta un tricou pictat special pentru această ocazie. Întreaga sa prestaţie va fi savuroasă şi va destinde atmosfera.
 
romanii au talent
George Bonea FOTO Pro TV 

Dacă la preselecţii acrobatul Cătălin Cazan a surprins prin dificultatea numărului său şi a reuşit să impresioneze juriul, în această seară el va umple scena cu un moment complex, care se va bucura de susţinerea trupei de balet PRO Dance. Prestaţia lui Cătălin va fi una cu elemente noi, inedite, care vor garanta un spectacol desăvârşit.
 
romanii au talent
Cătălin Cazan FOTO Pro TV 

În etapele trecute ale competiţiei, Estera şi Rebeca Tchatchoua au impresionat juriul şi publicul cu interpretarea melodiei „Comme il se doit“, reuşind să transmită perfect emoţie şi sensibilitate. Cele două surori vor reveni pe scena talentelor cu un moment special şi o melodie care le va ajuta să plutească.  
 
romanii au talent
Estera şi Rebeca Tchatchoua FOTO Pro TV 

Siko şi Riko dansează de când se ştiu, iar acest lucru se vede. La preselecţii au creat un moment amuzant de dans cu care au surprins juriul, iar pentru semifinale ei au pregătit o surpriză de proporţii, vor face o parodie şi se vor transforma în două personaje inedite. Au lucrat mult pentru această idee, iar numărul lor va fi unul cu adevărat spectaculos.
 
romanii au talent
Siko şi Riko FOTO Pro TV
 
Cosmin Cioca face beatbox în timp ce cântă la flaut. Prestaţia lui de la audiţii i-a adus admiraţia juriului, iar în show-ul din această seară îşi doreşte să impresioneze şi să realizeze un moment original, plin de creativitate. Trupa de balet PRO Dance va fi alături de el şi vor crea împreună un moment de excepţie.
romanii au talent
Cosmin Cioca FOTO Pro TV 

Carmen Stroia şi Liviu Bledea, cei doi membrii ai asociaţiei Pe Picioroange, au adus pe scena de la „Românii au talent“ un număr de dans pe picioroange care a ţinut cu sufletul la gură audienţa. Cei doi concurenţi vor trece la un alt nivel şi vor pune în scenă un moment artistic de dans şi teatru mut.
 
romanii au talent
Carmen Stroia şi Liviu Bledea FOTO Pro TV 

Cele două fete care formeză grupul Diamond Duo au surprins în etapa audiţiilor cu abilităţile lor şi cu elementele dificile de gimnastică ritmică, executate perfect. Ştefania şi Crina vor face o demonstraţie de contorsionism în pereche, dar şi separat. Salturile, rostogolirile şi piruetele incredibile pe care acestea le vor executa în direct nu vor lipsi din momentul pregătit de ele.

romanii au talent
Diamond Duo FOTO Pro TV 

Bianca Coştiug a reuşit să obţină aprecierea juriului datorită numărului de belly dance tribal prezentat, dar şi prin frumuseţea ei. Bianca a gândit un moment complex pentru semifinale. Concurenta se va transforma într-o nimfă a pădurii şi va avea parte de o scenografie impresionantă.

romanii au talent
Bianca Coştiug FOTO Pro TV 

Bogdan Panaite a uimit juriul la audiţii cu creativitatea de care a dat dovadă în momentul în care şi-a prezentat numărul de freestyle hip-hop. Concurentul este pregătit să surprindă telespectatorii şi să-şi demonstreze în direct talentul. Ca şi în etapa trecută, membrii juriului îl vor ajuta să-şi creeze momentul, dar într-un mod inedit. 
 
romanii au talent
Bogdan Panaite FOTO Pro TV
 
Alexandru Moraru a dovedit că este foarte talentat atunci când a interpretat la preselecţii o melodie extrem de sensibilă la chitară şi voce. În semifinală, concurentul va aduce emoţia pe scena de la „Românii au talent“, fiind susţinut de o coregrafie impresionantă şi de proiecţii extraordinare, care-l vor transpune într-o altă dimensiune.
 
romanii au talent
Alexandru Moraru FOTO Pro TV 

Cei patru membri ai grupului Lightwave Theatre au reuşit să-i uimească pe membrii juriului în etapa audiţiilor, iar Bebe Cotimanis i-a trimis direct în semifinală, apăsând butonul auriu. Ei le vor prezenta telespectatorilor un moment impresionant de teatru cu păpuşi umane. Decorurile, luminile, sunetul şi recuzita sunt menite să uimească prin complexitatea lor.

romanii au talent
Lightwave Theatre FOTO Pro TV

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările