Românii au talent se apropie de marea finală: cine sunt următorii 12 concurenţi care luptă pentru un loc în ultima etapă

Românii au talent se apropie de marea finală: cine sunt următorii 12 concurenţi care luptă pentru un loc în ultima etapă

Aurora Toma a prezentat la preselecţiile Românii au talent un moment senzual de gimnastică artistică la înălţime FOTO Pro TV

Cea de-a patra gală live „Românii au talent“ aduce în faţa telespectatorilor alţi 12 concurenţi ce vor încerca să convingă publicul şi juriul că merită un loc în finala show-ului.

Ştiri pe aceeaşi temă

Vineri, de la ora 20.30, telespectatorii Pro TV vor fi martorii alegerii următorilor trei finalişti „Românii au talent“, care vor continua lupta pentru marele premiu în valoare de 120.000 de euro. 
 
Vă prezentăm în continuare cei 12 semifinalişti ce vor urca pe scena „Românii au talent“: 
 
Sergiu Chirilă a interpretat la preselecţii melodia „Caruso“, dar i-a surprins pe toţi în momentul în care a dansat breakdance în timp ce cânta. Sergiu are 28 de ani şi este din Zalău. De mic a fost atras de muzică şi dans, dar abia la 11 ani a început să practice breakdance-ul. Ulterior, a făcut parte dintr-o trupă, a participat la mai multe evenimente locale şi naţionale, iar la 16 ani, în timpul unui spectacol, trebuia să execute o săritură de final şi, din cauza emoţiilor, s-a rotit în aer şi a căzut. Din fericire nu s-a accidentat grav, însă a renunţat la dans pentru o perioadă. Un an mai târziu şi-a înregistrat prima melodie, iar muzica l-a făcut să fie mai sensibil. A absolvit facultatea de Muzică de la Oradea şi a lucrat în străinătate în domeniul agriculturii. 
 
romanii au talent
 
Gabor Orban-Barra l-a convins pe Andi Moisescu în etapa preselecţiilor să apese butonul auriu şi să-l trimită direct în semifinale. Concurentul a prezentat atunci un moment de trial bike cu sărituri incredibile şi elemente care i-au ţinut pe toţi cu sufletul la gură. Are 27 de ani şi s-a născut în oraşul Sfântu Gheorghe. În copilărie, dacă nu era pe bicicletă, juca fotbal, baschet sau alerga împreună cu prietenii, sportul ocupându-i o mare parte din timp. A avut mai multe biciclete, dar niciuna nu a rezistat la acrobaţiile pe care le făcea. Aşa că, în anul 2000 părinţii au hotărât că are nevoie de o bicicletă mai bună. În momentul de faţă, sunt zece ani de când practică acest sport şi are trei recorduri mondiale: la mersul cu spatele din elan şi două la sărituri pe o roată. Speră că va face acest sport toată viaţa şi că se va putea întreţine din asta.
 
romanii au talent
 
Fraţii Adrian au îmbinat perfect la preselecţii baletul cu breakdance-ul şi elementele de parkour şi au impresionat juriul cu talentul lor. Mihai şi Cosmin au 19, respectiv 21 de ani şi sunt din Constanţa. Chiar dacă au avut o viaţă plină de greutăţi şi au crescut alături doar de tată, băieţii au descoperit dansul, iar acest lucru le-a schimbat viaţa complet. Nu mai stăteau în casă să plângă, ci ieşeau afară şi dansau. Cosmin a făcut dans modern, balet clasic şi contemporan, iar Mihai a fost atras mai mult de street dance şi parkour. Cosmin a luat premii importante la toate concursurile la care a participat şi a reprezentat România la Youth American Grand Prix.  
 
romanii au talent
 
Resciebelle Santiago a venit la „Românii au talent“ din Filipine şi a interpretat la preselecţii melodia „I will always love you“. Concurenta are 26 de ani şi este cântăreaţă într-un local din Malaezia. Tatăl ei a murit când ea avea doar un an, aşa că mama a fost nevoită să plece la muncă departe de casă şi să o lase pe Resciebelle în grija bunicului. Copilăria fetei a fost destul de grea, deoarece trebuia să facă treburile în casă şi să meargă la şcoală. Când avea 12 ani, talentul i-a fost descoperit de o profesoară şi atunci a început să ia lecţii de canto. Viaţa i s-a schimbat atunci când, în Malaezia, l-a cunoscut pe iubitul său român care lucrează în acelaşi local.
 
romanii au talent
 
Cătălin Vlad i-a surprins pe toţi la preselecţii cu un moment extraordinar de canto, cântând melodia „O fortuna“ la chitară clasică. Cătălin s-a născut într-o familie de sportivi, unchiul său fiind campion la box. El nu a putut să urmeze tradiţia familiei din cauza unor probleme de sănătate cu care s-a născut, ce îl împiedică să depună efort. S-a îndrăgostit de chitară când avea 12 ani, în momentul în care a primit acest cadou de la cel mai bun prieten. A urmat un studiu intensiv, care a culminat cu absolvirea Facultaţii de Muzică din Bucureşti.  
 
romanii au talent
 
Membrii ansamblului Flagrant au îmbinat la preselecţii baletul cu elemente de passo doble şi au adus pe scenă un moment plin de eleganţă. Coregrafii ansamblului sunt Irina şi Maxim Kondratiev, multipli campioni la dans atât în Republica Moldova, de unde vin, cât şi pe plan internaţional. Flagrant s-a înfiinţat în anul 1991, iar dansatorii clubului erau printre cei mai apreciaţi la toate evenimentele locale şi naţionale. Aceştia au participat de-a lungul timpului la multe concursuri internaţionale, în ţări precum Belarus, Ucraina, Rusia, Cehia, Germania, Franţa, Italia şi Austria. Membrii ansamblului îşi doresc să le ofere oamenilor, prin dansul lor, bucurie, fericire şi frumuseţe, pentru ca lumea să devină mai luminoasă şi interesantă.
 
romanii au talent
 
Alexandru Lică a prezentat la preselecţiile „Românii au talent“ un moment complex de dans, jonglerie şi pictură, aducând multă voie bună şi emoţie pe scenă. Alexandru este din Piteşti şi când era mic a fost învăţat de tatăl său tehnicile artei bisericeşti. Împreună cei doi pictau şi restaurau ziduri. A absolvit Liceul de Artă „Dinu Lipatti“ şi a învăţat să facă jonglerii, acrobaţii şi tot ce ţine de arta circului. În prezent este student la Facultatea de Teologie, secţia Artă Sacră. De-a lungul anilor, Alex a fost instructor de jonglerie, animator de circ, dansator, antrenor de dans în Serbia, timp de un an a fost voluntar la Most Mira (Bridge of Peace) din Bosnia, iar în 2012 a fost angajat la circul Zippo din Londra. 
 
romanii au talent
 
Grupul Lifestyle a adus la preselecţiile „Românii au talent“ un număr inedit de improvizaţie muzicală. Grupul este format din şase membri: Traian, Diana, Roxana, Florin, Cătălin şi Diana-Andreea. Totul a început dintr-o idee frumoasă: Traian şi Diana, colegi de facultate, şi-au propus să înfiinţeze un cvintet coral pentru a merge la colindat în perioada sărbătorilor de iarnă. De-a lungul anilor au fost invitaţi să cânte la mai multe evenimente, unde au fost apreciaţi de fiecare dată. Toţi sunt pasionaţi de muzică, au studii în domeniu şi au obţinut până acum premii importante la diverse concursuri.

romanii au talent
 
La preselecţii, Aurora Toma a prezentat un moment senzual de gimnastică artistică la înălţime. Are 25 de ani şi face parte din Psychiatric Circus. Aurora a început să facă gimnastică la vârsta de trei ani, atunci când a fost dusă la antrenamente de bunica sa, care îşi dorea o Nadia Comăneci în familie. Când a crescut, ea a decis că este timpul să îşi croiască un drum în viaţă şi s-a alăturat Circului Globus. În cei nouă ani petrecuţi la Circul Globus a luat parte la 25 de spectacole. Pentru ea, circul este mai mult decât un loc de muncă, este un stil de viaţă şi spune că îi dă libertatea să se transforme din sirenă în mafiot.
 
romanii au talent
 
Luminiţa Lupu a cântat la preselecţii o melodie hip-hop, compoziţie proprie, cu un mesaj emoţionant. Concurenta are 17 ani şi locuieşte în Bucureşti, dar s-a născut şi a copilărit în Republica Moldova. Luminiţa a venit la studii în România, împreună cu fratele său, despre care spune că este pentru ea tată şi frate, iar ea este pentru el mamă şi soră. Luminiţa iubeşte să scrie poezii, iar pe prima a compus-o atunci când mama sa a plecat să muncească în Italia, pentru că nu se puteau descurca din punct de vedere financiar. Fata împreună cu tatăl şi fratele au fost trişti, deoarece nu ştiau ce vor face fără mamă, aşa că au sunat-o încontinuu şi au convins-o să se întoarcă acasă. 

romanii au talent
 
Trucurile de magie pe care Cristian Pestriţu le-a făcut la masa juriului, în etapa preselecţiilor „Românii au talent“, i-au vrăjit pe Andi, Mihaela, Andra şi Florin, care au fost încântaţi de moment. Cristian are 29 de ani, s-a născut în Râmnicu Sărat, însă după ce absolvit liceul s-a mutat în Capitală pentru a face o facultate şi a se angaja. A lucrat ca redactor la o revistă, agent comercial, actor la un teatru particular şi a făcut iluzionism. De patru ani este magician profesionist şi spune că nu se vede făcând altceva. Are o pasiune pentru tatuaje, iar în momentul de faţă are zece, însă nu vrea să se oprească aici.
 

romanii au talent
 
Mirela Spînu şi fiul ei, George, au venit de la Milano şi au cântat la preselecţii o arie de operă la pian şi voce. Mirela a studiat timp de şapte ani vioara şi pianul, iar în timpul liceului a făcut cursuri de canto cu o renumită soprană. La 17 ani a obţinut primele premii importante, iar la finalul liceului a ales să se înscrie la Facultatea de Medicină, urmând exemplul tatălui adoptiv. A primit o bursă de specializare la Milano şi s-a stabilit acolo, în prezent desfăşurându-şi activitatea de cardiolog în cinci cabinete private. Cu toate că are realizări remarcabile, cea mai mare o reprezintă cei trei copii: George, Mirela şi Maria. Toţi copiii au activităţi extraşcolare, dar cel care o moşteneşte este George, care a început să studieze pianul la vârsta de trei ani. De la cinci ani a început să aibă un profesor şi spune că visul i s-a împlinit deja: acela de a-şi acompania mama pe o scenă mare.

romanii au talent

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările