Românii au talent: Andi Moisescu şi-a trimis favoritul direct în semifinale - alegerea a fost surprinzătoare

Românii au talent: Andi Moisescu şi-a trimis favoritul direct în semifinale - alegerea a fost surprinzătoare

Andi Moiescu a ales pentru semifinală un moment nonconformist FOTO Pro TV

Românii au talent 2016. Cel mai nou episod al show-ului Românii au talent a produs mai multe surprize, printre care şi alegerea lui Andi Moisescu pentru semifinale. De asemenea, un bătrânel cu simţul umorului i-a amuzat pe membrii juriului.

Ştiri pe aceeaşi temă

Episodul şapte din Românii au talent a fost deschis de Laur şi Florin, doi fraţi de 11 şi 13 ani, care formează grupul Fl Brothers. Tinerii au declarat că dacă ar câştiga marele premiu, în valoare de 120.000 de euro, şi-ar lua „o casă mare de tot“. Mama copiilor, care nu şi-a mai putut stăpâni emoţiile după ce a aflat că fiii ei au fost pe placul juriului, a mărturisit că locuiesc într-o singură cameră, unde au şi baia, şi bucătăria, dar serveşte şi drept sală de repetiţii pentru micuţi. 
 
Cei doi, extrem de amuzanţi şi şarmanţi, au prezentat un moment de dans. „Ăluia mic i-a spus cineva că este cool prin definiţie?“, şi-a întrebat colegii Andi Moisescu în timpul momentului. 
 
„Sunteţi foarte simpatici şi aţi făcut un moment foarte drăguţ“, le-a spus Mihaela Rădulescu. „Am în cap toată istoria cinemaului mut şi mi-aţi adus aminte de el, iar asta mi-a plăcut foarte mult“, i-a complimentat şi Florin Călinescu. 

romanii au talent
 
Bucureşteanca Andreea Mădălina Micu, în vârstă de 21 de ani, a uimit juriul când a început să cânte „It's Oh So Quiet“, semnată de Björk. Tânăra lucrează la o patiserie şi spune că este foarte mulţumită şi încrezătoare în talentul ei: „Mă văd pe marile scene cântând alături de mari artişti.“ 
 
„Bravo! Foarte frumos ai cântat. O surpriză foarte plăcută şi îmi pare bine că ţi-ai făcut curaj să vii să te vadă o ţară întreagă“, i-a spus Andra. „Un moment  foarte bun, iar tu eşti foarte curajoasă să alegi Björk pentru prima etapă“, a fost de părere şi Andi, în timp ce Mihaelei i s-a părut un moment „curat, frumos, limpede.“
 
Însă tânăra a mărturisit în culise că cea mai mare satisfacţie a avut-o când a auzit cuvintele frumoase venite din partea Andrei, care este idolul ei: „Când m-a lăudat Andra a fost o explozie, o emoţie. N-am cuvinte să spun ce am simţit în acel moment. Sunt cel mai mare fan al ei şi o iubesc, o stimez şi îi mulţumesc că există.“ 
 
romanii au talent
FOTO Pro TV 
 
Piteşteanul Alexandru Lică (26 de ani) are pasiuni şi talente dintre cele mai diverse. Pe lângă faptul că face tatuaje, mama sa fiindu-i primul „cobai“, este şi student la Teologie, la secţia Artă sacră. „Am venit pentru a arăta că românii au talent şi pot sparge tiparul. Nu trebuie  să ne rezumăm doar la o pasiune“, a declarat tânărul. Alexandru a povestit că a moştenit talentul de la tata său, care a fost pictor de biserici: „Din păcate, tata nu mai e, dar îl regăsesc în mine prin ceea ce fac.“
 
Tânărul a îmbinat pantomima, jongleriile, desenul şi break dance-ul într-un moment de-a dreptul surprinzător. „Cel mai neaşteptat mix pe care l-am avut la «Românii au talent»: artă sacră, street dance şi desen. E genul de artist pe care îl caut la această emisiune. Imprevizibilul, neaşteptatul, omul care face mai multe lucruri“, a punctat Andi Moisescu. 
 
„Gândeşte-te că intră unii pe teren şi joacă cinci minute fotbal, cinci minute baschet şi cinci minute tenis. Nu se poate! Lasă biserica neamurilor de o parte şi bagă mare pe dans“, l-a sfătuit Florin Călinescu pe tânărul care a cucerit patru răspunsuri afirmative. 

romanii au talent
 
Doina Gheordânescu, o profesoară de franceză acum la pensie, a mărturisit că are destule de pasiuni, ba chiar a câştigat un concurs de limbo. „Baba le-a luat şampania, ăsta e adevărul. Am trecut în şpagat pe sub bară“, a declarat femeia amuzată. 
 
Totuşi, pentru Românii au talent, doamna Doina a ales un exerciţiu de dicţie şi de memorie. Şi Bartoş a făcut un astfel de exerciţiu. I-a ieşit şi lui, poate nu la fel de bine. „Să nu încurci tu canarul cu ogarul măcar o dată“, s-a arătat Andi surprins. 
 
„După părerea mea sunteţi direct din «Las Fierbinţi», profesoara de franceză. Pentru toată activitatea dvs. răspunsul este «da», dar pentru ce înseamnă spectacolul, trebuie să vă spun «nu». Mi se rupe sufletul, sincer“, a comentat Florin Călinescu. În schimb, Andra a fost singura care şi-a dorit-o în etapa următoare pe doamna profesoară, Mihaela Rădulescu împărtăşind părerea bărbaţilor de la masa juriului. 
 
„Doamna a venit să dea un exemplu şi celorlalţi pensionarilor“, a precizat Andi Moisescu, iar replica nu a întârziat să apară. „Exact, am vrut să arăt că la vârsta mea se poate. Vreau să văd şi eu câţi oameni la 67 de ani pot face şpagatul fără încălzire“, a spus doamna Doina. „Şi Van Damme e invidios, doamnă“, a asigurat-o Pavel Bartoş. 
 
FOTO Pro TV 
 
Paul Alexandru, un restaurator de mobilă în vârstă de 39 de ani, a cântat operă, dar a precizat că îşi iubeşte şi meseria de bază. „În meseria asta mereu apar noi provocări şi trebuie să găseşti soluţia cea mai eficientă şi cea mai bună“, a declarat concurentul. Cât despre muzică, el a explicat că a început să cânte cu doar o jumătate de an în urmă, fiind îndemnat de prieteni şi familie. 
 
„Nu ştiu să citesc partituri, nu am pregătire muzicală, am zis că dacă e să se vadă, să se vadă că am acest talent neaoş. E un paradox, pentru că prietena mea e violonistă“, a mai adăugat Paul Alexandru. 
 
Andra nu a apreciat deloc momentul, refuzându-l încă din primele momente, însă aceeaşi părere au avut-o şi ceilalţi membri ai juriului. Cu o mică excepţie.  „Poate că alegerea a fost un pic prea curajoasă pentru etapa în care te afli cu muzica“, l-a consolat Andi.
 
„Eu nu sunt de acord cu colegii mei, pentru că şi eu cânt la fel. Şi eu, spre deosebire de colegii mei, ştiu şi cum se numeşte genul: muzică de baie. Suntem inegalabili la acest gen. Facem un duet pe primul album de muzică sub duş. Eu îţi dau un «da», uite aşa!“, a venit şi poziţia lui Florin Călinescu.
 
Florin Zgavârdici, un pensionar în vârstă de 82 de ani, i-a impresionat şi i-a cucerit iremediabil pe toţi cei prezenţi în sală. „Pentru mine scena e un templu, e ca o biserică, trebuie să mergi frumos, elegant. Când îi văd pe unii cu blugi, fetele dezbrăcate, cu jartiere...Eu m-am dus mereu la costum“, şi-a spus bătrânul oful înainte de a urca pe scena Românii au talent. 
 
De asemenea, concurentul a subliniat că prin participarea în show-ul de la Pro TV doreşte să demonstreze că talentul nu are vârstă: „Am venit să le arăt ce poate să facă şi un om la vârsta mea.“
 
Cu un timbru care nu te poate lăsa indiferent, dar şi cu un umor fantastic, simpaticul bătrânel a interpretat un colaj muzical, „Ce mai faci Maria?“ Atât spectatorii, cât şi membrii juriului s-au ridicat în picioare pentru a-l aplauda, iar în culise a fost o adevărată nebunie.
 
„Vă mulţumesc frumos pentru că ţineţi acest gen, care e din ce în ce mai rar, în viaţă. Sunt onorat că sunteţi aici“, i-a spus Florin Călinescu, completat fiind de Andra: „Vă admir şi mă înclin!“ „Sunteţi unul dintre artiştii români care merită aplauze în picioare, iubire şi respect“, a precizat şi Mihaela. 
 
Imediat ce a coborât de pe scena Românii au talent, domnul Zgavârdici şi-a sunat fiica şi i-a povestit cu lacrimi în ochi prin ce a trecut: „Îmi pare rău că nu ai fost aici, Corina. Dacă ai fi auzit ce urale au fost aici în sală, tată!“
„Nu mă aşteptam la aşa urale, să se scoale tot juriul în picioare, în frunte cu Florin Călinescu“, le-a mărturisit bătrânul şi celor doi prezentatori ai show-ului, care l-au pupat şi l-au îmbrăţişat. 

romanii au talent
FOTO Pro TV 
 
Ansamblul Ceatăra din Carei, format din 17 membri, au prezentat un moment de dans tradiţional, dar cu o mică deosebire: femeile au făcut de multe ori lucruri pe care, de obicei, le fac bărbaţii. 
 
„Ei au vrut să ilustreze un adevăr deja ştiut: femeia nu este numai stâlpul familiei, ci şi cel mai bun sprijin al băieţilor când merg la o petrecere“, a glumit Andi Moisesc. Grupul a trecut mai departe, primind votul tuturor membrilor juriului. 
 
romanii au talent
FOTO Pro TV 
 
Artgenerator, un grup format din studente la UNATC, au prezentat un moment de dans contemporan: „Atuul nostru este legătura dintre noi, iar esenţa este să aducem altceva, nu ceva comercial, mai aproape de sufletele oamenilor.“
 
„Ştiţi la fel de bine ca mine că ghinionul dansului contemporan este faptul că limba acestui gen este una greu de înţeles, dar sunt curioasă ce a înţeles Florin“, a spus Mihaela. „Având în vedere că am absolvit de două ori IATC-ul şi am plimbat multe balerine, important e că am înţeles povestea“, s-a apărat Călinescu. 
 
„Compar dansul vostru cu cel care mi-a plăcut foarte mult în sezonul trecut, al Oanei Zara şi al lui Alex, am apelat la ei să joace în videoclipul meu, poate voi apela şi la voi, nu se ştie“, a declarat şi Andra.
 
„Nu cred că e cazul să-şi pună nimeni foarte multe întrebări după un asemenea număr, în final e important dacă s-a simţit mişcat şi fiecare să-şi imagineze ce vrea, dacă stai să decriptezi fiecare mişcare, să te gândeşti ce a vrut să spună autorul“, a mai clarificat Andi în culise. 
 
 
romanii au talent
FOTO Pro TV 
 
Anamaria Picurici, de doar 13 ani, a prezentat o variantă a hitului „Oops!...I Did It Again“, semnat de Britney Spears. „Este prima oară când aud această variantă. Ai o voce foarte puternică, nu ai pus bine amprenta pe melodie, în rest ai fost extraordinară“, i-a transmis Andra.
 
„Aş vrea să-ţi găseşti propria personalitate, cum a spus şi Andra, că în rest eşti dăruită pentru acest lucru“, a spus şi Călinescu, singurul care a refuzat-o pe micuţa, care a izbucnit în lacrimi de fericire când a aflat că merge mai departe. 

romanii au talent
 
Antonio Piodi, în vârstă de 16 ani, şi-a dorit să transmită că orice se poate realiza atâta timp cât îţi doreşti cu adevărat. 
 
„Sunt foarte curioasă, mie mi-a plăcut, dar mă gândesc ce dans e, aşa ceva nu am mai văzut, mi-au plăcut unele elemente, dar pe altele nu le-am înţeles“, a mărturisit Andra. „Întotdeauna când oamenii au de-a face cu un curent nou, sunt uşor uimiţi, dacă poţi îmbina cu umorul, e foarte bine“, i-a spus Călinescu. 
 
„Hip-hop-ul este un manifest pentru libertatea şi îl încurajez de câte ori am ocazia“, a decretat Andi, anunţând că tânărul merge mai departe. 

romanii au talent

Punguţa cu doi bani a lui Florin Călinescu

Ion Neamţu, un student la Arte Plastice, a venit cu un talent diferit de aptitudinile lui: a imitat diverse sunete pe care animalele le fac, precum pescăruş, porumbel, găină şi ciocărlie. „Ăsta ce e?“, a întrebat Călinescu. „Cocoşul!“, a răspuns concurentul. „Ce am pierdut eu, a mai rămas doar punguţa cu doi bani“, a zis amuzat acelaşi Călinescu. Concurentul a trecut mai departe. 

romanii au talentFOTO Pro TV 

Marie Cristina a venit să picteze cu mâinile goale o poveste prin care a trecut recent şi care, a spus ea, trece oricine prin viaţă, anume despărţirea. Fata a desenat, mai întâi, flacăra iubirii, după care, la final, a desenat cu cerneală incoloră şi fosforescentă, iar când luminile s-au stins pe scenă s-au relevat două siluete ale unui fost cuplu. Andi şi Andra nu au rămas impresionaţi, iar concurenta nu a mers mai departe.

Un magician cu talent

Alin Cubix, magician în vârstă de 22 de ani, s-a declarat „specialist în furtul ceasurilor“, dar aspiraţiile acestuia se duc spre spectacol. Tânărul s-a jucat cu minţile membrilor juriului, uimindu-i cu abilitatea de a preschimba cărţile între ele fără să le atingă. „Ne-ai lăsat fără cuvinte“, i-a zis Andra, iar Alin a mers mai departe cu patru de „Da“. 

romanii au talentFOTO Pro TV 

Ana Maria Doană, în vârstă de 11 de ani, a venit pe scena emisiunii să cânte piesa „Iartă“, a celebrei Mihaela Runceanu, dar Mihaela Rădulescu nu s-a arătat impresionată, deoarece tânăra a motivat că profesorul i-a făcut alegerea acestei melodii. Aşa că, Ana Maria a fost rugată să cânte o piesă mai în ton cu vârsta ei şi aşa a trecut mai departe. 

 

romanii au talentFOTO Pro TV 

Trupa Ykhaya Band Life, formată din doi africani şi un român, a adus bătăile de tobă pe scena Românii au talent şi a mers mai departe graţie unui talent cu adevărat autentic. 

 

romanii au talent

Ane Marie şi Ramona au readus aminte de perioada copilăriei printr-un dans sincron, cele două fiind îmbrăcate precum nişte adevărate păpuşi, în rochii albe. „A avut o inocenţă copilul ăsta, mi-am adus aminte că fetiţele deveneau Nadia Comăneci la bătătorul de covoare“, le-a zis Andi. Nostalgici, membrii juriului le-au oferit cânte un „Da“. 

romanii au talentFOTO Pro TV 

Ferentariul vrea pe harta hip-hop-ului

Trupa HHF, formată din doi băieţi din Ferentari, au avut o singură dorinţă: să ducă piesa lor de hip-hop până la final, şi au reuşit. „Asta e esenţa, tati: atitudine şi text“, le-a zis Călinescu. „Mi-a plăcut atitudinea, înverşunarea cu care au cântat“, le-a spus şi Andra. Cu patru de „Da“, HHF a trecut în etapa următoare. 

romanii au talentFOTO Pro TV 

Eric Ţuţuianu a încercat un număr inedit de actorie, din spatele unei măşti, şi un dialog cu Florin Călinescu, laitmotivul discuţiei fiind apelativul „man“. Călinescu a intrat în dialog, dar l-a tachinat în stilul caracteristic. La final, cu masca dată jos, Călinescu l-a avertizat că un astfel de număr este riscant. Andra nu s-a arătat impresionată şi i-a oferit un „Nu“, dar Florin Călinescu i-a dat „Da“-ul decisiv. 

 

romanii au talentFOTO Pro TV 

Andi Moisescu a apăsat butonul auriu 

Gabor Orban, un tânăr pasionat de antrenamentul intens la sală, a executat un număr acrobatic cu bicicleta, în număr implicând-o şi pe iubita lui. Biker-ul şi-a sărutat iubita la final, după ce a evitat-o cu mişcări complexe cu bicicleta, într-un număr de sport extrem şi poveste romantică. Andi Moisescu, impresionat de număr, a mărturisit că vrea să promoveze acest sport şi talentul tânărului şi a apăsat butonul auriu, trimiţându-l pe Gabor în semifinală cu ajutorul butonului auriu. 

romanii au talentFOTO Pro TV 

Trupa Melodi a cântat melodia „Nothing Else Matters“, a trupei Metallica, cu ajutorul unor instrumente precum ţambal, fluier şi percuţie. „E exact ce îmi doresc să aud“, le-a zis Andra. Cu patru de „Da“, trupa a mers mai departe. 

romanii au talentFOTO Pro TV 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările