Românii au talent: Mihaela Rădulescu, după un moment muzical: „În timpul ăsta am făcut şi amor cu Felix, am şi terminat, am şi revenit“

Românii au talent: Mihaela Rădulescu, după un moment muzical: „În timpul ăsta am făcut şi amor cu Felix, am şi terminat, am şi revenit“

Mihaela Rădulescu a rămas impresionată de unul dintre concurenţii emisiunii FOTO Pro TV

Romanii au talent 2016. Cea de-a patra ediţie „Românii au talent“ a fost dedicată cântăreţilor şi dansatorilor. Cu toate acestea, printre momente s-au strecurat şi demonstraţii de magie, acrobaţie şi echilibristică. N-au lipsit nici comentariile savuroase ale Mihaelei Rădulescu şi ale lui Florin Călinescu, care au făcut deliciul publicului.

Ştiri pe aceeaşi temă

Emisiunea a debutat cu Jimmy şi Guvid, doi rapperi îmbrăcaţi în blană de oaie, ca doi veritabili ciobani, care au stârnit aplauze şi zâmbete printr-o parodie a piesei „Eu şi iarna sunt pe val“ a lui Cabron. Tinerii au mers mai departe cu patru de „Da“. „E chiar mai bună ca piesa originală. În etapa a doua vreau parodii pe Chirila si pe Moga“, le-a spus Florin Călinescu. „Fiind creaţă, toată viaţa mi s-a spus oaie în anumite cercuri“, a completat Mihaela Rădulescu. 
 
Carla Bianca Lepădatu a povestit în faţa membrilor juriului că dansat belly dance într-un circ. Cu acelaşi moment a venit şi pe scena Românii au talent, dar nu i-a impresionat pe cei din juriu. „Nu am simţit nimic“, i-a zis Călinescu. „Mi-aş fi dorit să văd este mai multă senzualitate“, i-a zis şi Moisescu. 
 
Duo Carisma, o trupă de ucrainieni formată dintr-o fată şi un băiat, a venit cu un moment periculos de lasouri argentiniene. După ce au dansat step, rotindu-şi lasourile în jurul corpului, bărbatul a doborât o sticla de pe capul fetei şi i-a înlăturat ţigara din în gură cu ajutorul acestora. „Trebuie să aveţi „biluţe” ca sa faceţi asta“, a glumit Andi pe seama lasourilor cu bile în capăt. Cei doi au mers mai departe cu patru de „Da“. 

 
FOTO Pro TV 
 

Florin Călinescu: „Dacă ştiam că faci amor mă uitam pe gaura cheii“ 

Giulian Ion a spus că este de meserie propriul şofer. A venit să cânte o piesă de-a lui Mariah Carey „Can’t Live“ şi după câteva clipe s-a încurcat şi s-a oprit. Juriul a pus asta pe seama emoţiilor de debutant. „Giuliane, cred că ai sfeclit-o. Te aşteptăm mai bine pregătit“, l-a sfătuit Călinescu. „Te-ai dus mult prea sus, ai luat o tonalitate pe care nu puteai să continui“, a apreciat Andra. Mihaela i-a dat un „Da“  pentru a-l încuraja, dar tânărul nu a mers în etapa următoare.
    
Cătălin Vlad a interpretat uvertura „O, Fortuna“ din opera „Carmina Burana“ a lui Carl Orff. Intensitatea momentului i-a lăsat muţi pe membri juriului, ridicându-i în picioare. „Ca un uragan ai venit. Nici nu am respirat până ai terminat“, i-a zis Andi Moisescu. „Uluitor Talent, uluitor moment, extraordinară alegerea muzicală“, a completat scurt Mihaela. Cum nu se poate abţine de la comentarii îndrăzneţe, Mihaela a continuat: „O furtună superbă care s-a liniştit de în timpul ăsta am făcut şi amor cu Felix, mi-a fost dor de el, am şi terminat, am şi revenit“. Florin i-a replicat: „Doamne, îmi pare rău, doar că nu ştiam că faci amor, să mă uit pe gaura cheii.“ 

 
FOTO Pro TV 
 

„Baba sexy din Galaţi“ a luat cu asalt scena emisiunii 

Ana Chereci, o doamnă de  79 de ani, a venit la Românii au talent să interpreteze un cântec patriotic. „Mie îmi spune lumea baba sexy din Galaţi“, a spus bătrâna. Doamna cochetă nu a mers mai departe, dar a stârnit simpatia juriului. „Sunteţi de o poezie şi o dulceaţă ce rar am văzut“, i-a zis Călinescu. „Tinereţea dumneavoastră ne-a cucerit pe toţi“, a declarat Mihaela Rădulescu. Spre amuzamentul tuturor, doamna Ana a spus în culise: „Dar care erau juriul? Ăia din faţă? Era şi o muiere acolo. Nu ştiu cum o cheamă“. 
 
 
FOTO Pro TV 
 
Grupul Cheers All Stars, o echipă de majorete, a trecut în etapa următoare a show-ului de la Pro TV, cu patru de „Da“, cu un moment demn de filmele americane pentru adolescenţi. 
 
 
FOTO Pro TV 
 
Daniel Popescu, prestidigitator, a venit chiar la masa juriului pentru a-şi pune magia în practică chiar în faţa membrilor, cu un truc de cărţi. Daniel s-a jucat cu aşii, făcându-i să dispară şi să reapară, stârnind admiraţia juriului. La finalul momentului, Daniel a scos o ţigară şi a aprins-o în faţa juriului. „În seara asta am zis că mă las de fumat şi am zis să dispară acest viciu de tot“, a spus Daniel, după care a făcut ţigara să dispară în propria palmă. „După părerea mea, ăsta chiar a fost un moment magic. Pentru asta aş plăti oricând un bilet“, i-a zis Moisescu. „E greu să-mi placă un magian pentru că mereu văd ce fac. Eşti primul număr care m-a lăsat aşa... într-o vrajă. Eşti cam bun, eşti genul meu de magician“, i-a zis şi Mihaela. 

     
FOTO Pro TV 
 
Marusia Smuleac a pregătit un moment de „twerk“, dar juriul i-a oprit momentul. „Am apăsat butonul pentru că am o vârstă şi nu mă mai ţine inima. Nu e ora şi locul“, a spus Călinescu. „Eu sunt convinsă ca Florin duce un număr până la capăt“, a glumit Mihaela în stilul caracteristic. 
 
Anghel Gheorghe l-a adus pe Tarzan în platoul emisiunii. Piesa „Într-o dimineaţă în junglă“ a început cu strigătele domnului Anghel, care îl imita pe celebrul personaj, dar şi pe maimuţa sa. Juriul s-a amuzat copios, chiar dacă bătrânul şi-a luat momentul în serios. Cum era de aşteptat, domnul Gheorghe nu a mers mai departe. 
 
 
FOTO Pro TV 
 

Un moment surprinzător care a readus pielea de găină 

Sergiu Chirilă a reprezentat o adevărată surpriză pentru toată lumea. Când a apărut pe scenă nimeni nu a ştiut la ce să se aştepte. A început să danseze, făcând-o pe Andra să exclame uimită că nu se aştepta la asta. Şi, într-adevăr, spre surprinerea tuturor, Sergiu a început la scurt timp să cânte piesa „Caruso“ a lui Lucio Dalla. Dansator profesionist şi tenor, Sergiu a avut un moment excepţional, surprinzător şi demn de admiraţie. „Este modelul meu de act artistic. A fost o surpriză de la cap la coadă. Eşti genul meu de bărbat. Este ceea ce căutăm, ce vrem la «Românii au talent»“, i-a zis Mihaela Rădulescu. „A revenit şi în acest sezon pielea de gaină“, a completat Andra. 
 
 
FOTO Pro TV 
 
Zlatan Dumitru Cristian spune că dacă va câştiga marele premiu le ajuta cele patru surori ale sale. Micuţul în vârstă de 13 ani i-a uimit pe toţi cu un dans impecabil de breakdance şi a trecut în etapa următoare. 
 
 
FOTO Pro TV 
    
Emanuela Frenţescu din Vaslui a cântat o melodie a cântăreţei Kate Bush, dar interpretarea ei nu a fost prea apreciată de juriu. Numele fetei i-a stârnit lui Florin Călinescu amintiri. „Doamne, cât mi-a frământat copilăria Emanuel!“, şi-a amintit Călinescu, făcând trimitere la un film pentru adulţi. „Eu am venit din morţi“, a fost una din replicile Emanuelei, moment în care Călinescu n-a pierdut prilejul să facă o glumă cu conotaţii sexuale: „Nu e destul ca port un mort cu mine permanent?“. „Din respect pentru faptul că ai adus-o pe Kate Bush pe această scenă, eu îţi dau un «da»“, i-a apreciat Andi Moisescu curajul. 
 
Trio Shaolin au apărut pe scenă mascaţi, costumaţi în shaolini, astfel încât nimeni nu şi-a dat seama la început că este vorba de doi bărbaţi şi o fată. Aceştia au adus pe scenă o combinaţie de dans cu umor, trecând de la un stil la altul. „Mi-e greu să-mi închipui acest moment altfel decât în etapa următoare, cu patru de «da»“, le-a zis Andi. 

FOTO Pro TV  
 

Atmosfera anilor 1980, la Românii au talent 

Robert Pascari a venit hotărât să „rupă gura târgului, să crape tavanul şi să rupă scena“ cu o melodie din anii ’80 - „Big in Japan“ de la Alphaville. Robert a mers mai departe cu acordul tuturor membrilor juriului. „Eşti parcă decupat din anii '80 şi adus în zilele noastre, hotărât să ne bagi în cap că era muzică bună în anii aceia.“, i-a spus Mihaela. La sugestia lui Andi, Robert i-a cântat Mihaelei câteva versuri din piesa „Lady in red“, iar Mihaela a spus melancolică: „Pe melodia asta am dansat eu cu primul meu iubit, în liceu“. „M-am simţit ca şi cum aş fi fost la un concert Alphaville“, a zis şi Andi. 

 
FOTO Pro TV 
 
Ansamblul „Flagrant“ din Chişinău, care a interpretat Dansul Cavalerilor din „Romeo şi Julieta“, a stârnit şi aprecieri, dar şi critici la masa juriului. „Aveti o pereche în plus, ştiţi şi voi, acolo mai în spate, care se uita în stanga şi în dreapta, semn că nu ştie coregrafia“, a spus Călinescu. Ceilaţi membri au preferat să ierte această greşeală şi să nu acorde importanţă acestui amănunt. Trupa a reuşit să meargă mai departe cu trei de „Da“, neprimind încuviinţarea lui Florin Călinescu. „Una din cele mai bune coregrafii pe care le-am văzut la această emisiune. Este o coregrafie atât de curată şi atât de frumoasă cum rar am văzut“, le-a zis Mihaela. 
 
Pe scenă au apărut şi căluşarii. Ansamblul „Romula Malva“, format din 13 copii şi doi adulţi, au adus voioşia autentică românescă la Românii au talent. Dansatorii au mers mai departe cu patru de „Da“. 

 
FOTO Pro TV 
 
Trupa Feel Highest Flow, formată din trei băieţi, a venit cu un moment de parkour, iar juriul i-a trimis în etapa următoare. 

 
FOTO Pro TV 
 
Anca Baltac a venit îmbrăcată într-o rochie albastră, cu două fundiţe prinse în păr, şi a interpretat piesa „I hate men“ din musicalul „Kiss me, Kate!“. Juriul i-a apreciat interpretarea muzicală şi actoricească, trimiţând-o în etapa următoare. „Pe bărbaţi nu trebuie să îi urăşti, trebuie să îi laşi în pace“, a sfătuit-o Călinescu. „Mi se pare un act de curaj să vii cu o piesă de musical la «Românii au talent». Ţi-a ieşit foarte bine“, a apreciat Andi Moisescu. 
 
 
FOTO Pro TV 
 
Vadim Petcovici a venit la Românii au talent cu o sticla, o chitară, o minge, o masă, o scară şi o bancnotă, pe care le-a ţinut ba pe nas, ba pe frunte, într-o demonstraţie de echilibristică. La sfârşitul momentului, Mihaela l-a provocat să-i ţină pantoful pe nas, ceea ce Vadim a şi făcut. „Data viitoare vreau să stau într-un picior la tine pe frunte“, i-a spus aceasta. 
 
 
FOTO Pro TV 
 
Familia Dascălu a venit la preselecţii cu un moment de dresură de pisici. Din păcate, momentul a eşuat, întrucât pisicile, speriate de atmosfera din sală, n-au mai ascultat comenzile. Doamna şi domnul Dascălu au ieşit stânjeniţi de pe scenă.
 
Gabriel Ban lucrează în cadrul armatei şi a venit să le demostreze românilor că se poate face sport doar prin flotări. Acesta a reuşit să facă flotări cu un bărbat pe spate, dar şi sprijinindu-se cu mâinile şi picioare în patru mingi, având un rucsac de 20 de kg în spate. Andi a spus că nu a înţeles care este talentul, iar Andra a mărturisit că nu crede că un astfel de număr poate avea un viitor la Românii au talent. 
 
Olga Guseva a pregătit un moment de acrobaţii la înălţime, pe o sfoară care pornea din tavan. Sfârşitul momentului, când Olga şi-a dat brusc drumul pe sfoară în jos, oprindu-se la câţiva centimentri de podea, a tăiat respiraţia celor din sală. Evident, Olga a fost trimisă în etapa următoare.
 
Calisto Antonelli, din Ucraina, un băiat cu părul lung şi gesturi feminine, a apărut pe scenă într-o rochie scurtă, neagră şi mulată. Spune că este un manechin androgin, dar nu este nici travesit, nici transsexual, cum s-ar putea crede. „Un manechin androgin este un bărbat cu trăsături feminine“, a explicat el. Deşi a recunoscut că nu este talentat la cântat, aceasta spune că prestaţia pe scena de la Românii au talent, este dedicată drepturilor omului şi comunităţii LGBT (colectivitatea lesbiană, gay, bisexuală şi transsexuală) din toată lumea, în special din ţările islamice.
 
La finalul show-ului, ucrainiencele Ryabova Ecaterina şi Diana Kushchakdin au avut o apariţie misterioasă pe scenă, fiind acoperite cu pelerine negre. La scurt timp au început să facă o demonstraţie de forţă şi eleganţă, printr-un dans la bară, care a fost foarte apreciat de juriu. Fetele au mers în etapa următoare cu patru de „Da“. Andi a spus că s-a simţit ca la Olimpiadă. „Pe mine mă impresionează dificultatea acestui moment. Este unul dintre cele mai grele momente acrobatice“, a spus Mihaela Rădulescu. 

FOTO Pro TV 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările